Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt
header-hiring-process

Postupak zapošljavanja

Kada se otvori posao, prije gledanja kandidata sa tržišta, prvo ćemo ispitati mogu li se te pozicije popuniti unutar kompanije. Na taj način postiže se najbolja moguća upotreba zaposlenih, stvarajući velike izglede za razvoj karijere zaposlenih
selection-process

Postupak odabira

Svi CV se procenjuju prema zahtjevima svake pozicije i Politici zapošljavanja Grupe.
  • Na temelju procjene, ako CV kandidata zadovoljava potrebe položaja radnog mjesta, pozvat će se na prvi razgovor sa rukovoditeljima HR odjela. Za određene postove, kandidati takođe mogu proći kroz dodatni proces procjene (centri za procjenu, preferencije, vještine itd.).
  • Ako je uspješno završio prethodni stepen, biće pozvan na drugi sastanak sa direktnim nadređenim radnog mjesta, ocjenjujući specifične vještine i znanja koja su relevantna za taj položaj.
  • Nakon završetka procesa intervjua, svaki kandidat prima informacije o ishodu rezultata. Kandidati koji neće nastaviti u sledećoj fazi biće obavješteni putem e-pošte. Kandidati sa kojima kompanija želi saradnju dobiće pismo o ponudi radnih mjesta sa predloženim uslovima saradnje.
  • Novi partner prati integracijski program prema sistemu obuke grupe
Svi CV objavljeni su na ALUMIL-ovom online CV za buduću upotrebu (prema važećim odredbama)

Privatnost i povjerljivost

Sve pojedinosti vaše prijave i CV su strogo poverljive i služe isključivo za procjenu vaših kvalifikacija za moguće karijere u ALUMIL-u. Samo ovlašteni zaposleni ALUMIL-a imaju pristup bazi kandidata. Gore navedene informacije čuvaju se u našoj bazi podataka dvije godine. Ako tokom tog vremena dođe do promjene vašeg CV ili postavki posla na ALUMIL, trebali bi ponovo da posaljete CV tako da označite "Da" u polju online obrasca "Predao/la sam curriculum vitae ranije".
privacy-and-confidentiality
compensation-and-benefits-system

Sistem naknada i pogodnosti

ALUMIL-ov sistem naknada i beneficija dio je opšteg sistema upravljanja ALUMIL Grupe koji je dizajniran i implementiran kako bi privukao, motivisao i zadržao zaposlene koji demonstriraju odgovarajuće sposobnosti i ponašanja te istovremeno dovodi do ličnog razvoja zaposlenog i uspješnosti kompanije. Da dodamo, dizajniran je na temelju najnovijih trendova u Grčkoj, ali i u globalnom opsegu. Glavna svrha sistema je stvaranje:
  • Unutrašnji balans
  • Pravda
  • Poštenje
  • zadovoljstvo zaposlenih
  • Motivacija
  • Prepoznavanje
 ... i istovremeno da učini ALUMIL konkurentnim kako bi privukao najbolje kandidate."