Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt
Header specifier

Servis i podrška

Naš inženjerski tim nudi sveobuhvatne tehničke i inženjerske usluge za velike građevinske projekte širom svijeta, usko sarađujući sa arhitektima, rukovodiocima projekata, građevinskim kompanijama i prerađivačima.
Knowledge base specifiers

Baza podataka

Dobrodošli u ALUMIL bazu podataka! Želimo vam pružiti izuzetno korisničko iskustvo i olakšati pronalaženje relevantnih odgovora i materijala. Ovo je mjesto za pretraživanje i pregledavanje brošura i tehničke dokumentacije.

Edukacija i obuka

Kao kompanija, mi smatramo da je znanje od suštinskog značaja za našu saradnju kako bismo izgradili jako partnerstvo. Zbog toga je ALUMIL grupacija je osnovala poseban institut pod nazivom "ALUMIL AKADEMIJA" kako bi našim partnerima pružili znanje i obuku po svim tehničkim i komercijalnim pitanjima.

Pošaljite svoju Priču

Jeste li dizajner ili arhitekt s velikim projektom koji želite podijeliti? Želimo čuti za to! Uvijek smo zainteresovani za projekte koji su napravljeni s ALUMIL proizvodima. Podijelite svoj projekt s nama, a mogli bismo ih istaći na našoj internet stranici ili na arhitektonskim portalima (Archiproducts, Archiexpo, Archello, itd.) gdje predstavljamo naše projekte!