Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Nagrade

Nagrade za izvrsnu proizvodnju

Nagrađeni smo sa dvije zlatne nagrade i prepoznati kao jedna od  najinovativnijih, otvorenih i najdinamičnijih industrijskih proizvodnja u Grčkoj u kategorijama „Investicije i strategija“ i „Inovacije i nove tehnologije“. Imajte na umu da je naša kompanija jedina iz oblasti ekstrudiranja aluminijuma koja je osvojila dvije zlatne nagrade na ovom takmičenju.

Top brendovi u Grčkoj

U kategoriji građevinskih materijala istakli smo se kao Top brend za 3 godine - 2016, 2018, 2019. Kompanije se biraju od strane žirija u skladu sa kriterijumima ugled brenda, reputacija, pouzdanost, dugoročna dosljednost i korporativna odgovornost u sljedećim oblastima:

  • Tržište (kvalitet i cijena proizvoda i usluge)
  • Radni odnosi (pravno i transparentno poslovanje, radno okruženje i prakse)
  • Društvo - zajednica (sponzorstva, kulturne i društvene inicijative)
  • Životna sredina (zaštita životne sredine i ograničenje negativnog uticaja na okolinu)

Nagrada Archiproducts Design Awards

Naš napredni i inovativni aluminijski sistem SMARTIA M630 PHOS donio nam je u 2019.  nagradu Archiproducts Design Awards. To je jedan od najpoznatijih arhitektonskih web sajtova na svijetu gdje se nalaze veliki projekti, vodeće kompanije i koga svakodnevno posjećuju renomirani naučni radnici iz oblasti arhitekture-

Nagrada za model snabdijevanja i logistiku

Još jedno zlatno priznanje za našu kompaniju u 2018. godini, ovaj put u kategoriji „Hemijska i rudarska industrija“ nakon završetka našeg naprednog lanca snabdijevanja. Ovaj događaj organizovali su The Supply Chain Institute i Boussias Communications, sa ciljem da se istaknu inovacije u sektorima lanca snabdijevanja i logistike.

E- volution nagrade

Ponosni smo na Zlatnu nagradu u kategoriji "Operations and Backoffice" osvojenu 2018. godine, u visoko prestižnoj konkurenciji i sa posebnom važnošću. Pored toga, razvoj i rad B2B prodajne platforme „My Alumil“ donijeli su nam dvije bronzane nagrade u odgovarajućoj kategoriji „Najbolji B2B“ u 2016. i 2018. godini.

Grčka vrijednost

Zahvaljujući našem neprekidnom naporu da „Gradimo savršenstvo svakog dana“, 2015. godine odlikovani smo nagradom „Tehnološka izvrsnost“ u konkurenciji „Grčka vrijednost“. Takmičenje je organizovala Federacija industrija Grčke (SBE) u saradnji s časopisom "Katimerini". Takođe, u 2019. godini naš predsjednik i počasni predsjednik SBE g. Giorgos Mylonas nagrađen je za 30-godišnje prisustvo naše kompanije u sektoru arhitektonskih aluminijskih sistema.

Alumil Grupacija nagrađena od strane ICAP Group kao ISTINSKI LIDER


U 2010. godini dobili smo titulu "TRUE LEADER" zbog visokih performansi i napretka koji smo postigli. Nagrada je stigla od ICAP-a, jedine institucije koja nagrađuje kompanije i grupacije koje ispunjavaju određene objektivne i mjerljive kriterijume.

Zvaničan član Evropske asocijacije za aluminijum

2008. godine naša kompanija se pridružila, kao zvanični član, Evropskoj asocijaciji za aluminijum. Činjenica koja predstavlja veliko međunarodno priznanje kojim se postiže ne samo još jedan poslovni cilj, već je to jedinstveno priznanje u industriji ekstrudiranja aluminijuma u Grčkoj. Ponosni smo što smo prva grčka ekstruzija aluminijuma koja se pridružila zatvorenom klubu Evropske asocijacije za aluminijum koji se sastoji od pridruženih članova proizvođača sistema.

GrowthPlus Europe’s 500

Dobili smo ukupno 8 nagrada (1996, 1998, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 i 2007) kao jedna od 500 najboljih kompanija u Evropi koje se dinamično razvijaju. Ove nagrade su od velike važnosti za našu kompaniju, jer ističu naš doprinos povećanju zaposlenosti ne samo na domaćem već i na evropskom nivou.