Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Nagrade

Aktivno učešće u EAA

Činjenica da je ALUMIL 2008. godine postala pridruženi član Evropskog udruženja aluminijuma, veliko je međunarodno priznanje za kompaniju i proširenje za industriju ekstruzije aluminijuma u Grčkoj. ALUMIL je prva grčka kompanija koja se pridružila Evropskom udruženju aluminijuma koje se sastoji od pridruženih članova najvećih evropskih proizvođača sistema. Ova odluka je zaista važno priznanje za kompaniju i zbog važnog doprinosa ALUMIL-a u dizajnu, proizvodnji i distribuciji arhitektonskih aluminijumskih sistema, kao i industrijskih profila, što potvrđuje vodeću poziciju naše kompanije u jugoistočnoj Evropi.

ISTINSKI LIDER ICAP

Alumil Grupa nagrađena je 2010. godine kao TRUE LEADER od strane ICAP-a, koja jedine institucije koja dodjeljuje nagrade svim kompanijama i grupama koje zadovoljavaju objektivne i mjerljive kriterijume, postižući visoke performanse i napredak.

SUPERBRENDOVI GRČKE 2016

ALUMIL je nominovan kao SUPERBRAND u kategoriji ""građevinskog materijala"" u 2016. godini. Status Superbrands dodeljuje Superbrands savjet prema specifičnim kriterijumima koji se sastoje od marketinških eminentnih figura u svetu brendiranja, oglašavanja i marketinga kroz ankete potrošača koju vodi nezavisna agencija u vezi sa sledećim segmentima:

  • Tržište
  • Radni odnosi
  • Društvo
  • Životna sredina

Nagrada 'Proizvedeno u Grčkoj' 2015

ALUMIL je nagrađen nagradom "Industrijska izvrsnost", poveljom "Izvozna izvrsnost" i počasnom oznakom "inovativnog proizvoda" tokom dodjele nagrada "Made in Greece" u 2015. godini koju je organizirala Marketinška akademija Grčke pod pokroviteljstvom Ministarstva finansija, rasta i turizma.

Grčka vrednost 2015

Godine 2015. ALUMIL je nagrađen i nagradom "Tehnološka izvrsnost" na konkursu "Grčka vrijednost" u organizaciji Udruženja industrije Sjeverne Grčke u saradnji sa časopisom "Kathimerini".

GrowthPlus Europe’s 500

Osam puta nagrađivan je od Growth Plus Europe 500 (1996., 1998., 2001., 2002., 2003., 2004., 2005. i 2007.) kao jedna od 500 najbrže rastućih vodećih korporacija koje su stvorile najviše radnih mjesta u Europi; sada je na 25. mestu na evropskom nivou.