Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

Brzo i jednostavno pronađite sve što vam treba
Pretraga
oktobar 2020
ALUMIL zablistao u Los Anđelesu
Dvadeset i tri kilometra od centra grada, u priobalnom delu Santa Monike, počela je izgradnja novog impozantnog objekta Broadway 500 - kompleks od četiri sedmospratne lamele, koji će po završetku izgradnje sadržati 249 stambenih prostora i nekoliko tržnih centara.
SUPREME S700: ALUMIL sistem otporan na udarne vjetrove
Napredni podizno klizni sistem koji predstavlja novu generaciju ALUMIL sistema za velike otvore. S700 je prošao međunarodno priznati test „Miami Dade“ protiv uragana za šta je zvanično i sertifikovan.
ALUMIL SUPREME S91 vrhunski aluminijumski sistem u svijetu pasivnih kuća
SUPREME S91 (Hi verzija) je sertifikovan od strane „Instituta pasivnih kuća“ sa najboljim koeficijentom toplotne izolacije.
septembar 2020
ALUMIL Akademija: Inovativni obrazovni programi za fabrikatore
Akademija ALUMIL zvanično je započela svoje aktivnosti 2019. godine, postigavši veliki uspjeh i dobivši razna priznanja iz građevinske industrije. Kroz edukativne programe obuke pomogla je fabrikatorima da prošire svoja znanja, poboljšavajući na taj način sopstveni status stručnog profesionalca.
COMFORT M8100: Napredne aluminijumske ograde za sve estetske potrebe
COMFORT M8100, INOX tip aluminijumske eloksirane ograde, je serija proizvoda koja je tokom posljednjih decenija zadovoljavala višestruke građevinske potrebe. Ove godine smo ponovo plasirali M8100, dodajući elemente koji obogaćuju seriju i nude širi spektar rješenja. Stoga, seriju ponovo predstavljamo kao jedan od najpouzdanijih sistema ograda u svojoj kategoriji.
ALUMIL „dekodira” Da Vinčijev kod u Tel Avivu!
Projekat „Da Vinči“ koji obuhvata 3 građevinska kompleksa - 2 nebodera i 9 podzemnih nivoa - koji nosi ime po čuvenom Leonardu Da Vinčiju, uključuje sve karakteristike grada, ali istovremeno ima viziju da postigne više i prevaziđe sve prethodne konstrukcije velikih razmjera, inspirisan Leonardovim inovativnim duhom i inventivnom snagom.
SUPREME S650 PHOS: Bolja toplotna izolacija zahvaljujući novim preklopnim profilima
Karakteristike toplotne izolacije sistema su dodatno unapređene, jer smo razvili 3 nova termički izolovana profila inovativnog dizajna za preklop profila (tj. mjesto preklapanja krila).
juli 2020
Bioklimatske pergole sa naprednom opremom prilagođene za sva godišnja doba!
Alumil bioklimatske pergole pružaju mogućnost iskorišćavanja spoljašnjih površina različitih objekata, proširujuči ih na taj način. Sa dodatnom opremom kojom se povećava komfor i funkcionalnost, obezbjeđuju se visoko kvalitetni uslovi života.
ALUMIL je izabran za Taberner House u Londonu
Arhitektonska vizija bi trebalo da iskaže jedinstven karakter, sa naglaskom na praktičnost, zadovoljavanje potreba žitelja, kao i neometani suživot s parkom, smještenim nasuprot kompleksa zgrada.
SUPREME S650 PHOS Eclipse: Minimalistički dizajn sa izuzetnom zvučnom izolacijom
Povišeni nivo buke jedan je od problema koji može negativno da se odrazi na kvalitet života ljudi, posebno u velikim gradovima. Imajući u vidi takvo stanje, uvijek se trudimo da ponudimo proizvode koji pružaju visoku zaštitu od buke koja dolazi iz spoljašnje sredine.
SMARTIA M8200: Otkrijte nove robusne nosače za jednostavnu ugradnju
Kompetitivna prednost novih osnova sistema M8200 je njihova mogućnost montiranja na ivicu balkona, bez rizika da ankeri oštete ivicu poda. To je zato što nove osnove integrišu posebno krilo koje omogućava zavrtnje ne tako blizu ivice poda.
juni 2020
V-Blokator: Novi sistem za pregrade, za prevenciju širenja COVID-19
Nova higijenska i sigurnosna pravila nametnuta u ovim teškim okolnostima predstavljaju izazov za preduzeća i trgovine. Naš inovativni karakter i iskustvo koje imamo u dizajniranju pregradnih sistema za radna mjesta, dovelo je do razvoja novog kompletnog sistema za pregrade koji osigurava poštovanje higijenskih i bezbjednosnih pravila.
Pametna vrata: Pametno rješenje protiv koronavirusa
Neposredno mjerenje temperature iz daljine, bez zračenja, sa visokom tačnošću i neprekidnim nesmetanim prolaskom
SUPREME S700: Novo napredno rješenje sa minimalističkim komarnikom sa gornjim kačenjem
Podizno-klizni sistem SUPREME S700 predstavlja novu generaciju vrhunskih ALUMIL-ovih sistema koji pokrivaju široke otvore sa strogim zahtjevima.
Alberni: Futuristička kula na 43 sprata u Vankuveru, opremljena sistemom SUPREME S700
Spektakularni neboder Alberni biće jedna od najimpozantnijih građevina u gradu, kada je riječ o arhitektonskoj zajednici. 43-spratna i 133 metra visoka zgrada biće središte oblasti, nakon postupka preuređenja. Građevina će zamijeniti staru poslovnu zgradu i imaće188 stambenih jedinica, dok će se poslovni prostori nalaziti na nivou ulice. Osim toga, raspolagaće sa 271 parking mjesta.
april 2020
Upoznajte novu inovativnu verziju SUPREME S650 PHOS - Eclipse
SUPREME S650 PHOS Eclipse dizajniran je tako da nudi inovativnu skrivenu vodilicu, koja osigurava kontinuitet podne obloge između enterijera i eksterijera.
mart 2020
ALUMIL u borbi protiv COVID-19 putem visokotehnoloških 3D štampača
Shvativši važnost i opasnost napora ljudi koji rade u zdravstvenim ustanovama u zemlji, ALUMIL je odlučio da kreira proizvodnju zaštitnih maski kroz svoje 3D štampače koji se nalaze u njegovim objektima.
januar 2020
Minimalistički klizni sistem SUPREME S650 PHOS izabran za projekat H303
Impresivna stambena zgrada "H303", koja se nalazi u južnom predgrađu Atine, biće uskoro završena. Prihvativši organski arhitektonski dizajn koji ima za cilj skladno pozicioniranje zgrade u njenom prirodnom okruženju, the 314 Architecture Studio je u spoljašnju školjku ubacio dizajn geometrijskih oblika inspirisanih prirodom, podsjećajući na latice ljiljana, što zgradi daje jedinstven oblik.
SMARTIA M630 PHOS nudi rješenja sa visokokvalitetnim komarnicima
Minimalni klizni sistem SMARTIA M630 PHOS je obogaćen novim izuzetnim rješenjem za komarnik koje zadržava istu minimalnu estetiku. Konkretnije, nove tipologije koje su dodate su dvokrilna horizontalna klizna sa integrisanim komarnikom i četvorokrilna sudarna tipologija sa integrisanim komarnikom.
ALUMIL nagrađen od strane the Federation of Hellenic Industries
"Hellenic Value" osnovana je kao institucionalna ceremonija dodjele nagrade koja promoviše uspješnu proizvodnju i koju svake godine održava the Federation of Hellenic Industries kako bi istakla i nagradila grčke proizvodne kompanije koje se odlikuju dinamičnošću i superiornošću.