Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

Brzo i jednostavno pronađite sve što vam treba
Pretraga
juli 2020
ALUMIL je izabran za Taberner House u Londonu
Arhitektonska vizija bi trebalo da iskaže jedinstven karakter, sa naglaskom na praktičnost, zadovoljavanje potreba žitelja, kao i neometani suživot s parkom, smještenim nasuprot kompleksa zgrada.
SUPREME S650 PHOS Eclipse: Minimalistički dizajn sa izuzetnom zvučnom izolacijom
Povišeni nivo buke jedan je od problema koji može negativno da se odrazi na kvalitet života ljudi, posebno u velikim gradovima. Imajući u vidi takvo stanje, uvijek se trudimo da ponudimo proizvode koji pružaju visoku zaštitu od buke koja dolazi iz spoljašnje sredine.
SMARTIA M8200: Otkrijte nove robusne nosače za jednostavnu ugradnju
Kompetitivna prednost novih osnova sistema M8200 je njihova mogućnost montiranja na ivicu balkona, bez rizika da ankeri oštete ivicu poda. To je zato što nove osnove integrišu posebno krilo koje omogućava zavrtnje ne tako blizu ivice poda.
Bioklimatske pergole sa naprednom opremom prilagođene za sva godišnja doba!
Alumil bioklimatske pergole pružaju mogućnost iskorišćavanja spoljašnjih površina različitih objekata, proširujuči ih na taj način. Sa dodatnom opremom kojom se povećava komfor i funkcionalnost, obezbjeđuju se visoko kvalitetni uslovi života.
juni 2020
V-Blokator: Novi sistem za pregrade, za prevenciju širenja COVID-19
Nova higijenska i sigurnosna pravila nametnuta u ovim teškim okolnostima predstavljaju izazov za preduzeća i trgovine. Naš inovativni karakter i iskustvo koje imamo u dizajniranju pregradnih sistema za radna mjesta, dovelo je do razvoja novog kompletnog sistema za pregrade koji osigurava poštovanje higijenskih i bezbjednosnih pravila.
Pametna vrata: Pametno rješenje protiv koronavirusa
Neposredno mjerenje temperature iz daljine, bez zračenja, sa visokom tačnošću i neprekidnim nesmetanim prolaskom
SUPREME S700: Novo napredno rješenje sa minimalističkim komarnikom sa gornjim kačenjem
Podizno-klizni sistem SUPREME S700 predstavlja novu generaciju vrhunskih ALUMIL-ovih sistema koji pokrivaju široke otvore sa strogim zahtjevima.
Alberni: Futuristička kula na 43 sprata u Vankuveru, opremljena sistemom SUPREME S700
Spektakularni neboder Alberni biće jedna od najimpozantnijih građevina u gradu, kada je riječ o arhitektonskoj zajednici. 43-spratna i 133 metra visoka zgrada biće središte oblasti, nakon postupka preuređenja. Građevina će zamijeniti staru poslovnu zgradu i imaće188 stambenih jedinica, dok će se poslovni prostori nalaziti na nivou ulice. Osim toga, raspolagaće sa 271 parking mjesta.
april 2020
Upoznajte novu inovativnu verziju SUPREME S650 PHOS - Eclipse
SUPREME S650 PHOS Eclipse dizajniran je tako da nudi inovativnu skrivenu vodilicu, koja osigurava kontinuitet podne obloge između enterijera i eksterijera.
mart 2020
ALUMIL u borbi protiv COVID-19 putem visokotehnoloških 3D štampača
Shvativši važnost i opasnost napora ljudi koji rade u zdravstvenim ustanovama u zemlji, ALUMIL je odlučio da kreira proizvodnju zaštitnih maski kroz svoje 3D štampače koji se nalaze u njegovim objektima.
januar 2020
Minimalistički klizni sistem SUPREME S650 PHOS izabran za projekat H303
Impresivna stambena zgrada "H303", koja se nalazi u južnom predgrađu Atine, biće uskoro završena. Prihvativši organski arhitektonski dizajn koji ima za cilj skladno pozicioniranje zgrade u njenom prirodnom okruženju, the 314 Architecture Studio je u spoljašnju školjku ubacio dizajn geometrijskih oblika inspirisanih prirodom, podsjećajući na latice ljiljana, što zgradi daje jedinstven oblik.
SMARTIA M630 PHOS nudi rješenja sa visokokvalitetnim komarnicima
Minimalni klizni sistem SMARTIA M630 PHOS je obogaćen novim izuzetnim rješenjem za komarnik koje zadržava istu minimalnu estetiku. Konkretnije, nove tipologije koje su dodate su dvokrilna horizontalna klizna sa integrisanim komarnikom i četvorokrilna sudarna tipologija sa integrisanim komarnikom.
ALUMIL nagrađen od strane the Federation of Hellenic Industries
"Hellenic Value" osnovana je kao institucionalna ceremonija dodjele nagrade koja promoviše uspješnu proizvodnju i koju svake godine održava the Federation of Hellenic Industries kako bi istakla i nagradila grčke proizvodne kompanije koje se odlikuju dinamičnošću i superiornošću.
Jedna od najiščekivanijih zgrada 2020. godine opremljena ALUMIL-ovim sistemima
2020. godina je početak nove decenije i u tom kontekstu CNN Style je objavio članak sa 20 “najiščekivanijih” zgrada, koje će oblikovati naše gradove i samu arhitekturu. Prva referenca članka govori o impresivnoj zgradi opremljenoj ALUMIL- ovim naprednim aluminijumskim sistemima, "Vancouver House" koja se nalazi u Vancouveru u Kanadi, a dizajnirala ga je poznata arhitektonska kancelarija Bjarke Ingels Group.
decembar 2019
Svečano otvaranje novog renoviranog showroom-a u Bukureštu
ALUMIL je nedavno imao veliko zadovoljstvo proslaviti svečano otvaranje svog novog obnovljenog showroom-a u Bukureštu, u okviru proslave 30. godina ALUMIL-a
Holistička rješenja za hotelske komplekse kompanije ALUMIL na izložbi XENIA
Izložba XENIA, specijalizovana za turističku industriju - jedna od najvećih ove vrste u jugoistočnoj Evropi, održana je između 23. i 25. novembra uz prisustvo više od 32.000 posjetilaca, uglavnom profesionalaca iz turističke industrije i arhitekata koji su zainteresovani za hotelske projekte. Posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa novim trendovima u turističkom sektoru i obiđu ukupan izložbeni prostor površine od 12.500 m².
SMARTIA M630 PHOS: Dobitnik nagrade Archiproducts Design Awards 2019
Naš novi minimalistički klizni sistem SMARTIA M630 PHOS sa vrlo uskim vidnim linijama osvojio je nagradu Archiproducts Design Awards u kategoriji Building Shell (fasadnih omotača) zahvaljujući svom izuzetnom minimalnim dizajnu, vrhunskim sertifikovanim performansama i međunarodnim patentima koje sadrži.
Globalni lanac hotela "Nobu" u centru Londona bira ALUMIL
Nobu Hospitality, globalno uspostavljeni lifestyle brend koji su osnovali poznati holivudski glumac Robert De Niro, svjetski poznati kuvar Nobu Matsuhisa i poznati filmski producent Meir Teper, širi poslovanje otvaranjem novog hotela u Londonu.
oktobar 2019
SMARTIA M45000
Novi izvrstan klizni ili podizno-klizni sistem bez termičkog prekida za klizne ili podizno-klizne prozore i vrata.
"Zlatni neboder" (“Lighthouse Tower”)
Zlatni neboder “Lighthouse Tower” u Tel Avivu izabrao ALUMIL.