Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

Brzo i jednostavno pronađite sve što vam treba
Pretraga
april 2020
Jedna od najiščekivanijih zgrada 2020. godine opremljena ALUMIL-ovim sistemima
2020. godina je početak nove decenije i u tom kontekstu CNN Style je objavio članak sa 20 “najiščekivanijih” zgrada, koje će oblikovati naše gradove i samu arhitekturu. Prva referenca članka govori o impresivnoj zgradi opremljenoj ALUMIL- ovim naprednim aluminijumskim sistemima, "Vancouver House" koja se nalazi u Vancouveru u Kanadi, a dizajnirala ga je poznata arhitektonska kancelarija Bjarke Ingels Group.
januar 2020
Minimalistički klizni sistem SUPREME S650 PHOS izabran za projekat H303
Impresivna stambena zgrada "H303", koja se nalazi u južnom predgrađu Atine, biće uskoro završena. Prihvativši organski arhitektonski dizajn koji ima za cilj skladno pozicioniranje zgrade u njenom prirodnom okruženju, the 314 Architecture Studio je u spoljašnju školjku ubacio dizajn geometrijskih oblika inspirisanih prirodom, podsjećajući na latice ljiljana, što zgradi daje jedinstven oblik.
SMARTIA M630 PHOS nudi rješenja sa visokokvalitetnim komarnicima
Minimalni klizni sistem SMARTIA M630 PHOS je obogaćen novim izuzetnim rješenjem za komarnik koje zadržava istu minimalnu estetiku. Konkretnije, nove tipologije koje su dodate su dvokrilna horizontalna klizna sa integrisanim komarnikom i četvorokrilna sudarna tipologija sa integrisanim komarnikom.
ALUMIL nagrađen od strane the Federation of Hellenic Industries
"Hellenic Value" osnovana je kao institucionalna ceremonija dodjele nagrade koja promoviše uspješnu proizvodnju i koju svake godine održava the Federation of Hellenic Industries kako bi istakla i nagradila grčke proizvodne kompanije koje se odlikuju dinamičnošću i superiornošću.
decembar 2019
SMARTIA M630 PHOS: Dobitnik nagrade Archiproducts Design Awards 2019
Naš novi minimalistički klizni sistem SMARTIA M630 PHOS sa vrlo uskim vidnim linijama osvojio je nagradu Archiproducts Design Awards u kategoriji Building Shell (fasadnih omotača) zahvaljujući svom izuzetnom minimalnim dizajnu, vrhunskim sertifikovanim performansama i međunarodnim patentima koje sadrži.
Svečano otvaranje novog renoviranog showroom-a u Bukureštu
ALUMIL je nedavno imao veliko zadovoljstvo proslaviti svečano otvaranje svog novog obnovljenog showroom-a u Bukureštu, u okviru proslave 30. godina ALUMIL-a
Holistička rješenja za hotelske komplekse kompanije ALUMIL na izložbi XENIA
Izložba XENIA, specijalizovana za turističku industriju - jedna od najvećih ove vrste u jugoistočnoj Evropi, održana je između 23. i 25. novembra uz prisustvo više od 32.000 posjetilaca, uglavnom profesionalaca iz turističke industrije i arhitekata koji su zainteresovani za hotelske projekte. Posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa novim trendovima u turističkom sektoru i obiđu ukupan izložbeni prostor površine od 12.500 m².
Globalni lanac hotela "Nobu" u centru Londona bira ALUMIL
Nobu Hospitality, globalno uspostavljeni lifestyle brend koji su osnovali poznati holivudski glumac Robert De Niro, svjetski poznati kuvar Nobu Matsuhisa i poznati filmski producent Meir Teper, širi poslovanje otvaranjem novog hotela u Londonu.
oktobar 2019
SMARTIA M45000
Novi izvrstan klizni ili podizno-klizni sistem bez termičkog prekida za klizne ili podizno-klizne prozore i vrata.
"Zlatni neboder" (“Lighthouse Tower”)
Zlatni neboder “Lighthouse Tower” u Tel Avivu izabrao ALUMIL.
"Alumil Academy" otvara svoja vrata sa vizijom da promoviše savršenstvo
Nova ALUMIL akademija pod nazivom „ALUMIL Academy“ otvorila je svoja vrata zajednici proizvođača
Manufacturing Excellence Awards 2019.
Savršenstvo uz dvije Zlatne nagrade, samo za ALUMIL.
septembar 2019
SMARTIA M12500 PHOS: Izuzetna estetika sa novom vodilicom za skriveno krilo
U kontekstu neprekidnog razvoja naših arhitektonskih sistema, kreirali smo novu inovativnu minimalnu tipologiju za napredni klizni sistem SMARTIA M12500 PHOS.
Harmonika vrata SUPREME SF85: Izuzetno visoka vodonepropusnost sertifikovana sa 9A
SUPREME SF85 je jedan od najmoćnijih i najsavremenijih sistema u kategoriji harmonika vrata. Minimalan dizajn, veliki izbor tehničkih rješenja i impresivno velike dimenzije konstrukcije (visina do 4,0 m) čine ovaj sistem zaista jedinstvenim.
Vrhunska bezbjednost sa RC3 sertifikatom za novu generaciju ALUMIL-ovih okretno-nagibnih sistema
ALUMIL-ovi napredni sistemi SMARTIA S67, SUPREME S77 i SUPREME S91 ističu se svojim višestrukim prednostima u pogledu dizajna i performansi, posebno visokom toplotnom izolacijom, što ih čini idealnim izborom za nadogradnju energetske učinkovitosti zgrada.
ALUMIL se istakao u Južnoj Koreji sa minimalističkim kliznim sistemom SUPREME S650 PHOS
Jedinstveni građevinski kompleks "Haesley Condominium" u Južnoj Koreji, koji je dizajnirao poznati japanski arhitekt Shigeru Ban, spoj je arhitekture koja skladno kombinuje drvo, kamen, staklo i aluminijum
august 2019
Nova  fiksna pergola „KOS" | Potpuno zaptivena
Uz naziv inspirisan poznatim grčkim ostrvom, fiksna i potpuno zaptivena (za prolazak vode) pergola „KOS“ pruža efikasno sjenčenje i zaštitu od vremenskih prilika. Pročitajte članak i saznajte sve njegove prednosti i dodatne funkcije.
Top brend u Grčkoj - ponovo
Pouzdanost, kvalitetna dosljednost i korporativna odgovornost svrstali su nas među vodeće brendove u Grčkoj, prema međunarodnoj organizaciji „SUPERBRANDS“. Želite li više detalja? Pročitajte članak.
Crown Sydney I Najviša zgrada u Sidneju sa ALUMIL-ovim sistemima
Od 2012. godine, najviša zgrada u Sidneju, opremljena našim sistemima, ukrašavaće ovaj poznati australijski grad.
Zid zavjesa - fasada SMARTIA M7  | Integrisani prozori sa odličnim sertifikovanim performansama
Ako vaš projekat zahtijeva kombinaciju visoke estetike i performansi, u prilici smo da ponudimo idealan sistem. Pročitajte o njegovoj fleksibilnosti dizajna, različitim tipologijama, opcijama strukturalnih konstrukcija i integrisanim prozorima sa sertifikovanim performansama.