Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

ALUMIL Zeleni ambasadori u akciji: Prvo čišćenje parka za 2023

Zeleni ambasadori su ALUMIL-ov volonterski tim zaposlenih koji je posvećen promovisanju strategije održivog razvoja naše kompanije sprovođenjem inicijativa za zaštitu životne sredine. Inspirisani našim motom „Zemlja je naš dom“, preduzimaju male akcije od velikog značaja koje nas približavaju našim sugrađanima i na lokalnom nivou učvršćuju ključnu poruku koju prenosimo svim našim zainteresovanim stranama.

 

Nedavno su zajedno sa zaposlenima naše kompanije iz Soluna i Kilkisa i u saradnji sa ekološkim udruženjem Greek Eco Project izveli svoju prvu zelenu akciju za 2023. godinu, čišćenje jednog od parkova u istočnom Solunu. Sveukupno su park očistili od kundaka, metalnog, staklenog i plastičnog otpada, zasadili aromatično i ukrasno bilje, ukrasili gredice, ofarbali klupe u parku, napravili stanicu za otpatke za pse, kao i ručno izrađene table sa porukama za zaštitu park.

 

U ALUMIL-u vjerujemo da se velike stvari rade nizom malih stvari koje se spajaju. U skladu sa ovim principom, male akcije Zelenih ambasadora, kao što je čišćenje lokalnog parka, doprinose ekološkoj svesti i obrazovanju naših sugrađana, kao i našoj viziji za zeleniju i zdraviju planetu.

Dodaj u favorite