Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

SUPREME SD95 sistem ulaznih vrata sertifikovan za pasivne kuće

SUPREME SD95 je robustan i elegantan sistem ulaznih vrata kompanije ALUMIL koji se koristi u raznim projektima širom svijeta. Nedavno je sistem dobio sertifikat Instituta za pasivne kuće. Sistem se ističe performansama i u toploj i u umjerenoj klimatskoj zoni.

Sistem ulaznih vrata visokog kvaliteta

SUPREME SD95 je sistem ulaznih vrata visokog standarda koji pokazuje ogromnu funkcionalnu i estetsku vrijednost. Moderan komplanarni dizajn SD95 može da odgovori na najzahtjevnije arhitektonske trendove, dok ga njegov kompletan asortiman toplotno izolovanih profila čini energetski efikasnim sistemom.

 

Vrhunski nivoi bezbjednosti, funkcionalnosti i uštede energije

SUPREME SD95 nudi širok spektar sistema zaključavanja, pružajući mogućnost zaključavanja na 3 ili 5 tačaka. Možete birati između aluminijumskih cilindričnih šarki (za težinu krila do 160 kg) i skrivenih šarki (do 120 kg). Sistem može da primi ili staklenu ispunu ili aluminijumsi panel. U slučaju aluminijumskog panela, materijal se lijepi preko profila, pružajući sigurnost, stabilnost i poboljšanu toplotnu izolaciju. Pored toga, izolacione šipke se ubacuju u profile, dok se izolaciona pjena koristi perimetrijski.

 

Važnost sertifikacije za pasivne kuće

ALUMIL je sada prva kompanija u Grčkoj koja ima jedan od sistema ulaznih vrata sertifikovan od strane Instituta za pasivne kuće. Ovo označava nivo savršenstva istraživanja i izgradnje. SD95 je dobio sertifikat za performanse u toploj, umjerenoj klimatskoj zoni, što znači da se sistem može koristiti u komplikovanim projektima koji zahtijevaju izuzetne performanse u pogledu toplotne izolacije, vodonepropusnosti i energetske efikasnosti.

 

Holističko rješenje za ulazna vrata

ALUMIL kontinuirano dokazuje da uvijek poseže za vrhunskim rezultatima. SUPREME SD95 je moderan i napredan sistem ulaznih vrata koji je, sa novom sertifikacijom pasivne kuće, podigao svoje ukupne performance te prednjači u kategoriji aluminijumskih ulaznih vrata, na osnovu strogih kriterijuma Instituta za pasivne kuće.

Dodaj u favorite