Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

BAU 2023: Dominantno prisustvo ALUMIL-a

„Međunarodni utjecajj ALUMIL-a pokazao se na nedavnom sajmu BAU 2023 u Minhenu, koji se održao od 17. do 22. aprila. Ovogodišnje učešće – 13. po redu – obilježilo je konstantno prisustvo kompanije na prestižnom događaju u periodu od 26 godina.

                                                                  Impresivan štand i veliki tim specijalizovanog osoblja.

Primarni cilj našeg učešća na BAU 2023 bio je da istaknemo naše snažno globalno prisustvo i proizvodno savršenstvo. Štand površine 288kvm, naš glavni fokus, impresionirao je posjetioce svojim jedinstvenim dizajnom i bio je jedan od najvećih u odeljku Hale B1, gde su predstavljeni neki od najvažnijih proizvoda u svjetskoj industriji aluminijuma. Vrijedi napomenuti da smo u Minhen stigli sa više od 100 članova naše radne snage i predstavnicima iz 22 zemlje u kojima Grupacija ima predstavnistvo. Sveobuhvatno prisustvo kompanije odražavalo je stručnost i samopouzdanje i nije propustilo da impresionira brojnu publiku, koja se okupila - oko 10.000 ljudi - da istraži eksponate. " 

                                                                                    „Proizvodi koji su obilježili BAU"

ALUMIL-ova raznovrsnost proizvoda bila je jedinstvena, čak i u poređenju sa značajnim kompanijama međunarodne konkurencije. Posjetiocima su bila na raspolaganju nova inovativna rješenja i ukupno 28 različitih eksponata za široku lepezu upotrebe, koje su mogli da ih testiraju uživo i dobiju korisne informacije od naših specijalizovanih konsultanata.

Od klasičnih, kliznih pozicija i zid- zavjesa do ulaznih vrata, ograda i pergola, sistemi koje smo predstavili na izložbi pokrivaju različite potrebe. Sistemi koji su dobili najviše pozitivnih komentara su: zakrivljena verzija SUPREME S650 PHOS, serija Eclipse sa skrivenom šinom, bioklimatska pergola SMARTIA PG160P Santorini, kao i ulazna vrata SMARTIA S67 Urban & SMARTIA SD77 Pivot Urban. Poseban naglasak na izložbi bila je Barcode zidna obloga ispred koje su se mnogi posjetioci sa oduševljenjem fotografisali.

                                                                                              Najbolje tek dolazi

Za ALUMIL je učešće na BAU 2023 bilo veliki izazov, što se pokazalo kao pun uspjeh i potvrdilo njegov međunarodni status. Pored vodećih svetskih kompanija u industriji, naša firma je ostavila neizbrisiv utisak svojom ogromnom lepezom proizvoda koji se odlikuju vrhunskim kvalitetom i estetikom bez premca. Naši budući napori bit će podjednako uspješni kao i naši prethodni, jer nastavljamo da podižemo standarde i nikada ne usporavamo u potrazi za savršenstvom. "

Dodaj u favorite