Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt
header-growth-opportunities

Mogućnosti razvoja

performance-management-system

Upravljanje performansama

Kontinuirani i participativni proces koji ima za cilj maksimalnu efikasnost zaposlenih, a time i opštu izvedbu ALUMIL-a. PMS je povezan sa svakodnevnim radnjama i ponašanjima koje zaposleni usvajaju kako bi imali zajedničku percepciju šta bi trebalo postići i kako. Kako bi zaposleni mogli poboljšati svoju efikasnost, oni bi trebali imati zajedničko uvjerenje da li uspješnost (i uspjeh) u svom radu znači da su to dužnosti ili očekivani rezultati ili ponašanja ili kombinacija svega gore navedenog, kako bi postigli rezultate koje nalaže njihova uloga. Ovo treba da bude razjašnjeno i dogovoreno sa zaposlenima, kako bi bili svjesni cilja njihovog rada. Postojanje sistema dokazuje podršku ALUMIL-a u pravednim i objektivnim postupcima. PMS je:
  • Pojašnjenje uloga i zahtjeva supervizora za svakog podređenog
  • Kontinuirana pažnja i smjernice za svakog zaposlenog
  • Uspostava fer sistema koji mjeri uspeh
  • Veza između uspješnosti zaposlenog i varijabilnog dela plate
  • Osjećaj povjerenja, sigurnosti, pravednosti i profesionalnosti na radnom mjestu

Staž

Omogućavamo studentima da vježbaju kako bi razvili svoje vještine i stekli iskustvo i znanje koje će im pomoći u kasnijem profesionalnom razvoju. Oni studenti koji žele da obave svoju praksu u našoj kompaniji trebaju da nam posalju svoj CV i propratno pismo u dogovoru sa obrazovnim ustanovama koje pohađaju
internship
equal-opportunity-employer

Poslodavac koji daje jednaku priliku

ALUMIL je jednakopravni poslodavac. Svi zaposleni i kandidati imaju jednak tretman, bez obzira na vjeroispovest, dob, pol, nacionalnost, porijeklo, rasu, invaliditet, bračni status, seksualnu orijentaciju, visinu, težinu ili bilo koju drugu osobinu. Ista načela uređuju sve uslove vezane za zapošljavanje, kao što su regrutovanje, evaluacija, zadaci, unapređenja itd.