Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Odbrojavanje doArXellence 3 je počelo! Pretplatite se za više informacija!

SPECIFIER

Sve o arhitekti

Svaki projekat koji preduzmete predstavlja novi izazov. Tu smo da vam pomognemo da svoju viziju ostvarite kroz napredne aluminijske sisteme koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije zahtjeve.

Svaki projekat koji preduzmete predstavlja novi izazov. Tu smo da vam pomognemo da svoju viziju ostvarite kroz napredne aluminijske sisteme koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije zahtjeve.

PODRSKA

Uz vas u svakoj fazi

Bez obzira na fazu vašeg projekta, pružamo podršku i istražujemo najbolja rješenja za vas. Naši iskusni inženjeri konsultanti iz našeg odjela prodaje uvijek su vam na raspolaganju, nudeći dizajn rješenja po mjeri za vaš projekat.
Vijesti

Međunarodni Cradle to Cradle Certified® Silver certifikat

ALUMIL je postao prva grčka tvrtka arhitektonskih aluminijskih sistema s međunarodnim certifikatom Cradle to Cradle Certified® Silver za širok raspon svojih proizvoda. Ovo je globalni standard za sigurne i održive, kružne proizvode stvorene s odgovornošću prema okolišu.

Saznaj više
Vijesti

Ellinikon Experience Centre: ALUMIL-ovi sistemi u novom orijentiru

Urbana regeneracija u Ellinikonu jedan je od najznačajnijih tekućih projekata u Grčkoj i diljem Europe. ALUMIL-ovo sudjelovanje u projektu ostvareno je kroz SMARTIA M7, visokoenergetski učinkovit sistem zid zavjesa.

Saznaj više
NOVI PROIZVOD

SMARTIA MF65: Recenzija

Naš novi proizvod za dvokrilna vrata nije samo toplinski izolirani sustav visokih performansi, već je i privlačan oku. Tanki aluminijski profili mogu izdržati do 140 kg po otvoru, idealno kombinirajući robusnost i minimalnu estetiku.

Otkrijte to
Vijesti

ALUMIL na BAU 2023

Po 13. put zaredom ALUMIL će biti prisutan na vodećem svjetskom sajmu arhitekture i graditeljstva.

Saznaj više
They Said for us

MOLD arhitekti

"Glavni element ove jedinstvene "spilje" (ur. za "Ncaved House") bio je veliki, uokviren pogled na more na istoku i unutarnje atrije na zapadu, ujedinjujući sve interijere s krajolikom. ALUMIL-ov minimalni aluminij sistemi su nam pomogli da postignemo upravo tu svrhu. Koristili smo SUPREME S650 klizni sistem serije PHOS i ovaj izbor se pokazao opravdanim, nudeći funkcionalnost i sofisticirani dizajn."

Iliana Kerestetzi

They Said for us

Aristides Dallas Architects

"Granica između interijera i eksterijera je izgubljena, a prostor ispod jedne betonske ploče djeluje jedinstveno" (govori o projektu "Lap Pool House"). "Ova dizajnerska namjera dovršena je upotrebom ALUMIL-ovog posebnog sistema koji je otvorio prostor. Ovaj ugaoni otvor ističe apstraktni dizajn zgrade i naglašava ujedinjenje odnosa između unutrašnjeg i vanjskog i pogleda prema horizontu."

Aristides Dallas

They Said for us

Projekt Urbane duše

"S kompanijom ALUMIL imamo izvrsnu saradnju na nekim od naših najizazovnijih projekata. Visoka kvaliteta i sposobnost proizvodnje posebnih konstrukcija okvira jedinstvene su karakteristike ALUMIL-a. Posebno za "Zeus is Loose" pitanje okvira bilo je kritično zbog njihove veličine (zapravo, cijela fasada je otvorena, ispune su uklonjene, a ostao je samo konstruktivni okvir)."

Tassos Georgantzis

POSALJITE NAM VAS PROJEKT
Vaši projekti nas inspirišu!

Svaki vaš novi projekat priča novu priču. Spremni smo da je pročitamo i istaknemo. Pošaljite nam informacije o projektima u kojima ste koristili ALUMIL sisteme kako bismo ih mogli objaviti na našoj web stranici.