Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Događaji

BAU 2023 Internacionalni Izložba

Naš izložbeni prostor kao dio vodećeg međunarodnog sajma arhitekture, građevinskih materijala i sistema.

Korisne informacije

17 - 22 april 2023
Messe Minhen Izložbeni centar
Hala 1, Štand 338

Vodeći internacionalni sajam vezan za građevinsku industriju se nakon pauze od 4 godine ponovo održava i ALUMIL će biti prisutan na ovom izuzetno značajnom događaju. Sa historijom dugom već 50 godina, BAU predstavlja najznačajniji i najvažniji sajam u građevinskoj industriji.

Ovogodišnji BAU će se ponovo održati uživo, nakon 2021. godine, kada je održan online uslijed restrikcija uzrokovanih pandemijom COVID-19.

Ističemo da će ovo biti 13. uzastopno učešće kompanije ALUMIL na izložbi, naglašavajući stalno prisustvo naše kompanije na najznačajnijim događajima u industriji širom sveta.

Na našem štandu biće predstavljeni najnapredniji sistemi kompanije. Naši iskusni predstavnici bit će prisutni kako bi posjetiocima predstavili nove inovativne proizvode koje je razvio ALUMIL, i razgovarati o izazovima savremene industrije.

Alati i usluge

Nastavljamo da podižemo nivo naših usluga, nadograđujemo alate koje nudimo i efikasno olakšavamo proizvođačima aluminijuma, distributerima i arhitektama u njihovom svakodnevnom radu.

ALUMIL Connect

Baza znanja koja uključuje tehničke kataloge, priručnike za konstrukciju sistema, video prezentacije proizvoda, CAD i BIM datoteke, certifikate o performansama itd. Sve što svaki proizvođač ili arhitekta danas traži.

My ALUMIL

Vrhunska B2B online prodaja

Moderna platfroma za naručivanje koja predstavlja svakodnevnu referentnu tačku za naše partnere. Na ovaj način mogu da provjere listu svojih narudžbi, i status bilo kada, istovremeno imajući pristup raznim najavama i tehničkim vijestima.

Architectural Aluminium Academy

Inovacije i treninzi

Centar za razvoj inovacija i vještina, u kojem sarađujemo sa vrhunskim univerzitetima i vodećim tehnološkim kompanijama u Grčkoj. Usluge AAA uključuju kurseve, profesionalne obuke , tehničku podršku za proizvođače i poslovno savetovanje.