Alumil Croatia
Choose your local website

K Kuća

Elegancija i udobnost dva su glavna elementa K Housea. Vila, smještena u beogradskom naselju Senjak, projektirana je tako da svojim stanovnicima nudi visokokvalitetne uvjete za život.

STUDIO OBE, arhitektonski ured Jasne Kavran i Ksenije Pantović, posvetio je pozornost vanjskom prostoru i njegovoj povezanosti sa zgradom. Kuća je građena u obliku slova L, zatvarajući dvorište s travnjakom. U prizemlju, impresivna dvokrilna vrata i minimalistički klizni aluminijski sustavi, sa širokim rasponima prozora, brišu granice između eksterijera i interijera. Tako se stvara osjećaj slobode.

Gornja razina se razlikuje po boji, budući da se na njoj nalazi bijelo zidanje, za razliku od sivog izloženog betona u prizemlju. Osim toga, postoji i razlika u vrsti korištenih aluminijskih sustava, budući da su u ovoj razini odabrani pantni sustavi. Unutar zgrade, zajednički prostori projektirani su s osjećajem jedinstva. Nadalje, prirodno osvjetljenje neometano ulazi, a moderni komadi namještaja upotpunjuju minimalnu estetiku.

Ako želite saznati više o pantnim i kliznim sustavima, kao i o sustavu dvoslojnih vrata koji se koristi u projektu K House, možete posjetiti stranice proizvoda SUPREME S77, SUPREME S650 Phos, odnosno SUPREME SF85.

Identitet projekta

Država
Srbija
Grad
Beograd
Područje
Senjak
Dodaj u omiljene