Alumil Croatia
Choose your local website

Privatna kuća Comarnic

Izdvojena kuća u prirodi ima potencijal biti savršeno utočište za one koji tamo žive. Ova privatna rezidencija u gradiću Comarnic u Rumunjskoj savršen je primjer sklada različitih elemenata.
Dizajnirana od strane LAMA Architectura, kuća kombinira drvo i kamen na idealan način, stvarajući jedinstven karakter. Zgrada je izgrađena na dvije razine, različite namjene. Na razini u kojoj je korišteno drvo smješteni su dnevni prostori, a na razini s kamenom spavaće sobe. Izmjena ovih materijala stvara osjećaj integracije u impresivan planinski krajolik. Korištenje aluminijskih sustava idealno nadopunjuje rezidenciju, poboljšava energetsku učinkovitost zgrade, pojačava prirodno osvjetljenje i pridonosi visokoj funkcionalnosti, olakšavajući svakodnevni život. Stoga je krajnji rezultat izdvojena kuća koja se stapa s prirodnim okolišem, a istovremeno pruža modernu udobnost.
Ako želite saznati više o pantima i kliznim aluminijskim sustavima, sustavu fasada i sustavu ulaznih vrata koji se koriste u projektu Private House Comarnic, možete posjetiti stranice proizvoda SMARTIA S67, SMARTIA S560, SMARTIA M7 i SMARTIA MD67 odnosno.

Identitet projekta

Država
Rumunija
Grad
Comarnic
Područje
Prahova
Godina
2022
Dodaj u omiljene

Proizvodaci aluminijuma

SC Winmeeth SRL