Alumil Croatia
Choose your local website

Američka poljoprivredna škola

Situation

The American Farm School (Američka poljoprivredna škola) nezavisna je neprofitna obrazovna organizacija koja je osnovana 1904. godine u Solunu radi pokrivanja obrazovnih potreba stanovništva u Grčkoj i na Balkanu. Suočena sa sve većom potražnjom za visokim obrazovanjem, The American Farm School osnovala je 1995. godine "Perrotis College of Agriculture, Environment and Life Sciences", donacijom gospođe Aliki Perroti, u znak sećanja na svog supruga Dimitrisa Perrotisa. Kroz Perrotis fakultet, studenti se spremaju preuzeti vodeće položaje u poljoprivredno-prehrambenoj poslovnoj administraciji, prehrambenoj tehnologiji, preciznoj poljoprivredi i očuvanju prirodnih resursa.

Izazov

U 2017. godini održano je svečano otvaranje novog modernog obrazovnog centra, projekta arhitektonskog ureda "Kouloukouris and Associates", koji se sastoji od tri etaže od 3.500 kvadratnih metara i dva paralelna krila koja su povezana u popločani dio dvorišta, uključujući učionice i čitaonice, amfiteatre, laboratorije i prostori za obuku za 700 učenika.

Rješenje

Udovoljavajući visokim standardima naprednih zgrada, inovativni sustav za prozorskih krila SUPREME S77 je idealno rješenje, osiguravajući sigurnost i vrlo visoku energetsku učinkovitost. Nadalje, primjenjen je posebni sustav prozorskog praga COMFORT M8800 koji pruža funkcionalno rješenje koje se može savršeno prilagoditi ALUMIL-ovim okretno-nagibnim sustavima. Sustav zidnih zavjesa SMARTIA M7 i sustav zasjenjenja SMARTIA M5600 pružaju savršenu ravnotežu između zgrade i okoline, koristeći prirodnu svjetlost uz smanjenje energetskog otiska zgrade.

Identitet projekta

Država
Grčka
Grad
Thessaloniki
Dodaj u omiljene

Proizvodaci aluminijuma

Atrium A.E.