Alumil Croatia
Choose your local website

News

ALUMIL Zeleni ambasadori u akciji: Prvo čišćenje parka za 2023

Zeleni ambasadori su ALUMIL-ov volonterski tim zaposlenika koji su posvećeni promicanju strategije održivog razvoja naše tvrtke provedbom inicijativa za zaštitu okoliša. Potaknuti našim motom „Zemlja je naš dom“, poduzimaju male akcije od velike važnosti koje nas približavaju našim sugrađanima i na lokalnoj razini učvršćuju ključnu poruku koju prenosimo svim našim dionicima.

 

Nedavno su zajedno sa djelatnicima naše tvrtke iz Soluna i Kilkisa te u suradnji s ekološkom udrugom Greek Eco Project izveli svoju prvu zelenu akciju za 2023. godinu, čisteći jedan od parkova u istočnom Solunu. Sve u svemu, očistili su park od opušaka, metalnog, staklenog i plastičnog otpada, zasadili aromatično i ukrasno bilje, uredili cvjetnjake, obojali klupe u parku, izradili stanicu za pseći izmet, kao i ručno izrađene ploče s porukama zaštite park.

 

U ALUMIL-u vjerujemo da se velike stvari čine nizom malih stvari koje se spajaju. U skladu s tim načelom, male akcije Zelenih ambasadora, poput čišćenja lokalnog parka, pridonose ekološkoj svijesti i edukaciji naših sugrađana, ali i našoj viziji zelenijeg i zdravijeg planeta.

Dodaj u omiljene