Alumil Bulgaria
Choose your local website

Нашият опит извежда вашите проекти на друго ниво

ALUMIL е водеща компания в проектирането, производството и дистрибуцията на алуминиеви архитектурни системи в Европа и e една от най-модерните компании в света, с глобално присъствие в повече от 60 страни. Присъединете се към нас и укрепете позицията си на пазара, като постигнете повече растеж и успех.

 

С повече от три десетилетия опит, 2700 служители и най-съвременни производствени линии в нашите 12 фабрики в Европа, ние гарантираме изключително качество и иновативни технически характеристики за нашите системи. Предлагаме ви широко продуктово портфолио, което не само покрива съвременните структурни нужди, но и повишава общия резултат от вашите проекти. Затова ние оставаме в крак със стандартите и изискванията на най-взискателните международни пазари.

Ние ви подкрепяме

UW Калкулатор

UW Калкулатор

Използвайте нашия инструмент за лесно и точно изчисляване на нивото на топлоизолация на прозорци или дворни врати, които произвеждате или монтирате.
Персонализиран BIM

Персонализиран BIM

В специални случаи, които не са обхванати от типологиите на BIM библиотеката, можете да се свържете с нас с молба за подкрепа при разработването на вашия проект.
Инженерна поддръжка

Инженерна поддръжка

Нашите вътрешни дизайнери и екипи за научноизследователска и развойна дейност ви подкрепят по време на различните етапи на проекта (проектиране, търг и етап на възлагане).
MyWorkplace

MyWorkplace

Ваше собствено, лично пространство на нашия уебсайт, за да запазвате страници и информация, да показвате нашите продукти на вашите клиенти и да имате бърз достъп до базата от знания на ALUMIL.

 

ALUMIL предлага цялостно техническо и инженерно обслужване за всички видове строителни проекти. Тук можете да намерите някои от ресурсите, които могат да подобрят ежедневния ви работен процес.

Технически каталози

Изтеглете нашите каталози и получете достъп до цялата необходима техническа информация.

Вижте повече

Спецификации на системата (PreQ)

Нашите пълни брошури ви дават подробности и системни спецификации за всеки продукт.

Вижте повече

BIM обекти

Нашата BIM библиотека включва основни типологии на няколко системи, проектирани в среда REVIT.

Вижте повече

Международни емблематични проекти

Ние оборудваме забележителни мащабни сгради по целия свят. Нашите системи отговарят на изискванията на най-взискателните пазари и се отличават с високо качество и естетика.
vancouver-house-05

Контакт

За всички запитвания, моля попълнете формата с вашите данни. Представител на ALUMIL ще се свърже с вас скоро.

Контактна форма