Alumil Bulgaria
Choose your local website

ПРОЕКТАНТ

Всичко за Архитекта

Всеки проект, който предприемате, представлява ново предизвикателство. Ние сме тук, за да Ви помогнем да превърнете визията си в реалност чрез модерни алуминиеви системи, които могат да отговорят и на най-взискателните проекти.

Всеки проект, който предприемате, представлява ново предизвикателство. Ние сме тук, за да Ви помогнем да превърнете визията си в реалност чрез модерни алуминиеви системи, които могат да отговорят и на най-взискателните проекти.

АСИСТЕНЦИЯ

До Вас на всеки етап

Независимо от етапа на Вашия проект, ние съдействаме и проучваме най-добрите решения за Вас. Нашите опитни инженер-консултанти са винаги на разположение, предоставяйки индивидуални дизайнерски решения за Вашия проект.
Новини

International Cradle to Cradle Certified® Silver certification

ALUMIL е първата гръцка компания за архитектурни алуминиеви системи, която получи международния сертификат Cradle to Cradle Certified® (C2C) Silver за устойчивост на широка гама от продукти.Cradle to Cradle Certified® е глобален стандарт за продукти, които са безопасни, кръгови и създадени с отговорност към околната среда.

Научете повече
НОВ ПРОДУКТ

SMARTIA MF65

Нашата нова система за сгъваеми врати е не само високоефективна термоизолирана система, но и привлекателна за окото. Деликатно видимите алуминиеви профили могат да издържат до 140 кг/панел, съчетавайки високи нива на стабилност и минималистична естетика.

Научете повече
Новини

The Ellinikon Experience Centre: Системите на ALUMIL в новата забележителност

Градското преустройство в Елиникон е един от най-значимите текущи проекти в Гърция и в цяла Европа. Участието на ALUMIL в проекта беше постигнато чрез SMARTIA M7, високоенергийна ефективна система за окачени фасади.

Научете повече
Какво споделиха за нас

„Основният елемент на тази уникална „пещера“ („Ncaved House“) е панорамната гледка към морето на изток и вътрешните атриуми на запад, обединявайки целия интериор с пейзажа. Минималистичният дизайн на алуминиевите системи на ALUMIL ни помогнаха да постигнем целта си. Направихме оправдан избор с плъзгащата система SUPREME S650 от серията PHOS, която предлага функционалност и изтънчен дизайн."

Iliana Kerestetzi

Какво споделиха за нас

Aristides Dallas Architects

„Границата между интериора и екстериора е плавна и пространството под единичната бетонна плоча придава чувство за обединеност“ (проект „Lap Pool House“). „Това дизайнерско решение е изпълнено благодарение на специалната система на ALUMIL, която видимо отвори пространството. Този ъглов отвор подчертава абстрактния дизайн на сградата и обединява връзката между вътрешното и външното пространство с панорамната гледка."

Aristides Dallas

Какво споделиха за нас

Проект Urban Soul

„С ALUMIL имаме отлично сътрудничество по някои от нашите най-взискателни и предизвикателни проекти. ALUMIL предлага високо качество и възможност за производство на специфични прозоречни конструкции. При „Zeus is Loose“ проблемът с рамките беше критичен поради техния размер (всъщност цялата фасада беше отворена, стените бяха премахнати и остана само конструкцията на сградата)."

Tasos Georgantzis

ИЗПРАТЕТЕ ВАШИЯ ПРОЕКТ

Вашите проекти ни вдъхновяват!

Всеки нов проект разказва своята уникална история. Ние с нетърпение я очакваме. Моля, споделете с нас информация за проекти, изпълнени със системи на ALUMIL, за да можем да ги публикуваме на нашия уебсайт.