Alumil Bulgaria
Choose your local website
Header after sales

Следпродажбено обслужване и грижа за продукта

CLEANING DOOR AND WINDOW FRAMES

Почистване на врати и прозорци

 

Трябва да почиствате вратите и прозорците поне веднъж годишно.

 

Ако домът Ви се намира в близост до морето или до индустриална зона, почиствайте по-често. Внимавайте да не повредите функционалностите и външния вид на рамките по време на почистването. Използвайте мека кърпа или гъба, много вода и мек почистващ продукт (пример: препарат за чинии).

 

Важно!

Никога не използвайте градински маркучи или оборудване за почистване под високо налягане.

Защита на повърхността

 

За да може рамката да запази първоначалния си безупречен външен вид за дълъг период от време, трябва да премахнете строителните материали (цимент, мазилка и други), които може да са се залепили по нея.

 

Не залепвайте материали като лепяща лента или други видове ленти върху алуминиевите профили, защото могат да повредят боята.

 

Ако забележите следи от силикон или лепило, използвайте малко син спирт и мека кърпа (може и памук), за да ги премахнете. Не използвайте материали с грапава повърхност, тел или силни почистващи препарати - те ще разрушат повърхността.

SURFACE PROTECTION
ACCESSORIES PROTECTION

Защита на аксесоарите

 

Уверете се, че плъзгащите водачи не влизат в контакт с пръст или твърди елементи. Четките трябва да останат чисти, без боклуци и лепила.

 

За оптимална хидроизолация и издръжливост обърнете внимание на гумата и смазвайте всички подвижни части на рамката със силиконов спрей веднъж в годината.