Alumil Bulgaria
Choose your local website

Private House Comarnic

Еднофамилна къща сред природата, която има потенциал да бъде идеалното място за уединение на своите обитатели. Тази частна резиденция в малкото градче Комарник, Румъния, е перфектен пример за композиция от различни елементи.

Проектирана от LAMA Architectura, къщата съчетава дърво и камък по идеален начин, създавайки уникален характер. Сградата е построена на две нива с различно предназначение. На нивото, в което е използвано дърво, са разположени дневните помещения, докато нивото с камък е предвидено за спалните. Редуването на тези материали създава усещане за интеграция във впечатляващата планинска обстановка. Използването на алуминиеви системи подобрява енергийната ефективност и естественото проникване на дневна светлина в жилището и допринася за висока функционалност, улеснявайки ежедневието. Така крайният резултат е еднофамилна къща, която се слива с околната среда и същевременно предоставя всички съвременни удобства.

Ако искате да научите повече за плъзгащите се алуминиеви системи и системи на панти, окачени фасади и входни врати, използвани в проекта Private House Comarnic, можете да посетите продуктовите страници на SMARTIA S67, SMARTIA S560, SMARTIA M7 и SMARTIA MD67.

 

Архитект: LAMA Architectura

Идентичност на проекта

Държава
Румъния
Град
Комарник
Област
Прахова
Година
2022
Добави към любими

Производител на алуминий

SC Winmeeth SRL