Alumil Bulgaria
Choose your local website

Adice Health Center

Изграждането на центъра за първа медицинска помощ в квартал Adice в град Нови Сад покрива изискванията за функционалност, спокойствие и сигурност на нуждаещи се.

Архитектурният дизайн на dba architects противопоставя различни характери на геометрия в двете нива на сградата - долното ниво привлича с уединеност и извити форми на фасадата, а горното следва прави линии и триъгълни форми, обединени в жилищни покриви.

Алуминиевата система на панти предлага висока топлоизолация, модерен дизайн и лесен достъп, който е от съществено значение за тези, които се нуждаят от медицинска помощ в сградата. Също така, конвенционалната система за окачени фасади се вписва идеално в архитектурната визия, като същевременно осигурява висока енергийна ефективност, повишена конструктивна устойчивост и подобрено навлизане на естествена светлина.

Ако желаете да научите повече за системите на панти и окачени фасади, използвани в проекта Adice Health Center, можете да посетите продуктовите страници на SMARTIA S67 и SMARTIA M50.

 

Архитект: DBA Architects

Идентичност на проекта

Държава
Сърбия
Град
Нови Сад
Област
Adice
Година
2022
Добави към любими