Alumil Bulgaria
Choose your local website

Новини

Бъдете сред първите, които научават за най-новите продукти с марка Alumil, както и за най-актуалните тенденции в бранша.

BAU 2023: Впечатляващо представяне на ALUMIL

В на скоро провелото се изложение BAU 2023 в Мюнхен (от 17 до 22 април) ALUMIL демонстрира за пореден път своето международното присъствие. Тазгодишното участие е 13-то поред и затвърждава постоянството на компанията в престижното събитие в продължение вече на 26 години.

Внушителен щанд и голям екип от професионалисти

Основната цел на участието в BAU 2023 беше да заявим силно глобално присъствие и съвършенство в производството. Щандът с площ 288 кв.м. впечатли посетителите с уникален дизайн и мащаб, тъй като беше един от най-големите в зала B1, в едно с останалите водещи компании от световната алуминиева индустрия.

Заслужава да се отбележи участието на над 100 наши служители, представители от 22 страни, в които Групата има дъщерни дружества. Цялостното присъствие на компанията отрази висок професионализъм и увереност, като впечатли около 10 000 посетители.

Продуктите с най-високо признание

ALUMIL демонстрира уникално продуктово разнообразие в сравнение с останалите международни компании в бранша. Бяха изложени общо 28 различни системи с широк спектър от приложения, сред които и иновативни решения, а посетителите можеха да се запознаят с тях и да получат полезна информация от специалистите на компанията.

Системите, които представихме на изложението, покриват различни нужди - от плъзгащи се системи, системи на панти и окачени фасади до входни врати, огради и перголи. Продуктите, получили най-високо признание, са: curved-версия на SUPREME S650 PHOS, сериите Eclipse с интегрирана в подовата настилка долна релса, биоклиматичната пергола SMARTIA PG160P Santorini, също така SMARTIA S67 Urban, както и входни врати SMARTIA SD77 Pivot Urban. За архитектурен акцент във визията на щанда допринесе баркод облицовката (Barcode Cladding), която послужи и за много запомнящи се снимки пред щанда на компанията.

Най-доброто предстои

За ALUMIL участието в BAU 2023 беше предизвикателство, превърнало се в успех, което затвърди международния статут на компанията. Наравно със световните лидери в индустрията, нашата компания се отличи с богато разнообразие от продукти с високо качество и естетика. Верни на себе си, продължаваме да работим за повишаване на стандартите и да се стремим към съвършенството всеки ден!

Добави към любими