powder-coating-Header

Vopsirea in camp electrostatic

Atunci cand vine vorba de vopsirea in camp electrostatic, Grupul ALUMIL dispune de cele mai mare capabilitati din Grecia si se situeaza pe unul din primele 5 locuri la nivel european in ceea ce priveste tratamentele suprafetelor pentru profilele de aluminiu arhitecturale sau industriale, cu o productie anuala de circa 10,000 tone de profile vopsite. Certificarile QUALICOAT, GSB, Quality Management ISO 9001 si Environment Management ISO 14001, ofera garantia calitatii. Multumita controlului strict al calitatii, va asiguram ca putem oferi satisfactie completa a calitatii. Fiecare linie de productie dispune de un laborator complet echipat, pentru a satisface toate specificatiile internationale privind calitatea, dupa standardele QUALICOAT sau GSB. Procesul controlului calitatii incepe cu evaluarea materialelor brute (putra si chimicalele) si continua la nivelul productiei, cu o evaluare a unei mostre la fiecare 20 de minute.

Mai mult decat atat, ALUMIL asigura pentru produsele sale finite, cea mai avansata protectie contra coroziunii cu

  • Pre-tratament chimic imbunatatit, cu un grad ridicat cel putin egal cu 2,0 g/m2, in conformitate cu specificatiile QUALICOAT si GSB, impuse de profilele de aluminiu din categoria ""seaside"".
  • Pretratament de anodizare optional ce confera profilelor de aluminiu vopsite protectie completa contra coroziunii filiforme, pentru proiecte in zone costale sau piscile.
  • Procesarea automata este utilizata cu control constant asupra tuturor parametrilor pretratarii chimici critici, procesul de vopsire si polimerizare, pe durata intregii proceduri de tratament al suprafetelor.

ALUMIL a fost una din primele entitati din Grecia care a utilizat produse pentru vopsirea in camp electrostatic ecologice, fara TGIC. Acest fapt demonstreaza efortul continuu de a oferi un mediu de lucru sigur pentru angajaii nostri, precum si procese de lucru ecologice.
Nu in ultimul rand, personalul din departamentul de vopsire in camp electrostatic al ALUMIL, cu o vasta experienta in domeniu, de aproape 20 de ani de vopsit si care beneficiaza de sesiuni periodice de instruire privind noile tehnologii, asigura realizarea de produse de cea mai buna calitate, manevrate cu grija, totul pentru satisfactia clientilor nostri.