Alumil Cyprus
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Οκτώβριος 2020
SUPREME S700 : Το σύστημα της ALUMIL που αντέχει και τυφώνες
Το S700, που εκπροσωπεί τη νέα γενιά αναβαθμισμένων συστημάτων της ALUMIL για την κάλυψη ιδιαίτερα μεγάλων ανοιγμάτων, διακρίθηκε στο διεθνούς φήμης τεστ για τυφώνες “Miami Dade” και πιστοποιήθηκε για τις επιδόσεις του.
Το Μουσείο της Ακρόπολης εξοπλίστηκε με το ALUMIL Smart Gate
Το Smart Gate της ALUMIL τοποθετήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, ένα σημείο αναφοράς για κάθε επισκέπτη της Αθήνας. Η συσκευή βρίσκεται στην είσοδο του Μουσείου και συμβάλλει στη μέτρηση της θερμοκρασίας χιλιάδων ανθρώπων που διέρχονται καθημερινά, διευκολύνοντας την πρόσβαση χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις για το κοινό.
Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον
Η ALUMIL δημοσίευσε πρόσφατα την πρώτη ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainability Report), καταγράφοντας αναλυτικά όλες τις ενέργειες που πραγματοποιεί έχοντας στον πυρήνα της δραστηριότητάς της τον σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Στα κορυφαία συστήματα αλουμινίου για Παθητικά κτίρια παγκοσμίως το SUPREME S91 της ALUMIL.
Πριν λίγες μέρες, η ALUMIL διακρίθηκε για άλλη μία φορά, επιβεβαιώνοντας τον καινοτόμο χαρακτήρα της και την ιδιαίτερη έμφαση που δίνει στην πράσινη δόμηση, καθώς το σύστημα αλουμινίου SUPREME S91 (έκδοση Hi) πιστοποιήθηκε με κορυφαίο συντελεστή θερμομόνωσης για την κλάση του στην κλιματική ζώνη “Cool temperate”, από το “Passive house Institute”.
Σεπτέμβριος 2020
ALUMIL Academy: Καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα για κατασκευαστές
Η ALUMIL Academy ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της το 2019, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και ευρεία αποδοχή από τον κατασκευαστικό κλάδο. Μέσα από τα εμπεριστατωμένα πρόγραμματα εκπαίδευσης που προσέφερε, έδωσε τη δυνατότητα σε κατασκευαστές να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, αναβαθμίζοντας την επαγγελματική τους θέση.
COMFORT M8100: Προηγμένα κάγκελα αλουμινίου για κάθε αισθητική ανάγκη
Η COMFORT Μ8100, η σειρά με κάγκελα τύπου INOX από ανοδιωμένο αλουμίνιο της ALUMIL, ανήκει στην κατηγορία προϊόντων, που εδώ και πολλά χρόνια καλύπτουν με μεγάλη επιτυχία πολλαπλές κατασκευαστικές ανάγκες.
Η ALUMIL ξεκλειδώνει τον κώδικα Da Vinci στο Tel Aviv!
Το έργο «Da Vinci», ένα σύμπλεγμα 3 κτιρίων - δύο ουρανοξυστών και ενός εννιαόροφου κτιρίου στη βάση - που παίρνει το όνομά του από τον διάσημο Leonardo Da Vinci, εμπεριέχει όλα τα χαρακτηριστικά της πόλης, αλλά την ίδια στιγμή εκφράζει το όραμα να υπερβεί τα ήδη υπάρχοντα κτίρια μεγάλης κλίμακας, πετυχαίνοντας ακόμα περισσότερα, όπως ακριβώς επιτάσσει η καινοτομία και η εφευρετικότητα που και ο ίδιος ο Leonardo είχε ως οδηγό στα έργα του.
SUPREME S650 PHOS: Υψηλότερη θερμομόνωση στο σημείο επαλληλίας
Οι θερμομονωτικές ιδιότητες του συστήματος SUPREME S650 PHOS βελτιστοποιούνται, καθώς αναπτύξαμε 3 νέα θερμομονωτικά προφίλ καινοτόμου σχεδιασμού για το σημείο επαλληλίας (προφίλ γάντζου) όπου ενώνονται τα δυο φύλλα.
H ALUMIL αρωγός στον καθαρισμό του παραλιακού άξονα της Θεσσαλονίκης
H ALUMIL, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με το βλέμμα πάντα στραμμένο στην αειφόρο ανάπτυξη, χρηματοδοτεί τον επιφανειακό καθαρισμό του παραλιακού άξονα της Θεσσαλονίκης, μέσω της απομάκρυνσης των επιπλεόντων απορριμμάτων.
Ιούλιος 2020
Εξοπλισμός Βιοκλιματικής Πέργκολας για χρήση…4 εποχών!
Οι βιοκλιματικές πέργκολες της ALUMIL εμπλουτίζουν τις χρήσεις των κτιρίων, προεκτείνοντάς τα προς τον εξωτερικό χώρο. Μέσω του πρόσθετου προηγμένου εξοπλισμού τους, που προσδίδει άνεση και λειτουργικότητα, διαμορφώνονται ποιοτικότερες συνθήκες διαβίωσης.
Η ALUMIL εξοπλίζει το νέο κτιριακό συγκρότημα Taberner House στο Λονδίνο
Στόχος των αρχιτεκτόνων είναι η κατασκευή του Taberner House να συμπληρώσει αρμονικά την επερχόμενη ανάπλαση του πάρκου Queen’s Gardens, ώστε το συνολικό αποτέλεσμα να δίνει ένα στίγμα ανθρωποκεντρικό, με έμφαση στην πρακτικότητα, την κάλυψη των αναγκών των πολιτών, καθώς και την ομαλή συνύπαρξη με το πράσινο στοιχείο του συγκεκριμένου πάρκου, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κτιριακό συγκρότημα.
SUPREME S650 PHOS Eclipse: Minimal σχεδιασμός με εξαιρετικές επιδόσεις ηχομείωσης
Ο έντονος θόρυβος και η ηχορύπανση που αυτός προκαλεί, αποτελούν μείζονα προβλήματα με αρνητική επίδραση στο βιοτικό επίπεδο, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα. Αναγνωρίζοντας αυτό το σημαντικό ζήτημα, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε προϊόντα που θα παρέχουν την απαραίτητη προστασία από τις ηχητικές οχλήσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος.
SMARTIA M8200: Ανακαλύψτε τις νέες στιβαρές βάσεις για εύκολη τοποθέτηση
Το SΜΑRΤΙΑ M8200 είναι ένα σύστημα κάθετης στήριξης για γυάλινα κάγκελα που συνδυάζουν μοντέρνα αισθητική και στιβαρή κατασκευή. Πρόσφατα αναπτύξαμε 2 νέες βάσεις για το συγκεκριμένο σύστημα στήριξης, τις M8217 και M8219.
Ιούνιος 2020
V-Blocker: Το νέο σύστημα διαχωριστικών για προστασία κατά του COVID-19
Η επαναλειτουργία της εστίασης και των χώρων αναψυχής βάσει των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας αποτελεί μία νέα πρόκληση.
Smart Gate: Η έξυπνη λύση ενάντια στον κορωνοϊό
Άμεση εξ αποστάσεως Θερμομέτρηση, άνευ ακτινοβολίας, με υψηλή ακρίβεια και συνεχή διέλευση.
SUPREME S700: Νέα προηγμένη λύση με minimal κρεμαστή σίτα
Το ανυψούµενο συρόµενο σύστηµα SUPREME S700, εκπροσωπεί τη νέα γενιά αναβαθµισµένων συστηµάτων της ΑLUMIL για την κάλυψη πολύ µεγάλων ανοιγµάτων με ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Alberni: Ένα ακόμη εντυπωσιακό έργο στο Βανκούβερ με το σύστημα SUPREME S700
Έπειτα από την ολοκλήρωσή του, ο εντυπωσιακός ουρανοξύστης "Alberni" αναμένεται να αποτελέσει το επίκεντρο του αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος της πόλης.
Απρίλιος 2020
Ανακαλύψτε τη νέα καινοτόμα έκδοση Eclipse του συρόμενου SUPREME S650 PHOS
Το SUPREME S650 PHOS Eclipse σχεδιάστηκε για να προσφέρει έναν πρωτοποριακό κρυφό οδηγό, ο οποίος διασφαλίζει την ομοιομορφία του δαπέδου σην εσωτερική και την εξωτερική πλευρά του συστήματος.
Η Alumil Χορηγός της Δράσης e-ThesSummerSchool
H ομάδα των συντελεστών του ThesSummerSchool προσαρμοζόμενη στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του Κορωνοϊού, αλλάζει τα εκπαιδευτικά δεδομένα, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών και φέρνει στο σπίτι τους το πετυχημένο θερινό σχολείο (που διεξάγεται εδώ και τέσσερα χρόνια στη θερινή του έκδοση)!
Μάρτιος 2020
Η ALUMIL στη μάχη κατά του COVID-19 μέσω 3D εκτυπωτών υψηλής τεχνολογίας
Η ALUMIL αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα αλλά και την επικινδυνότητα του έργου των ανθρώπων που εργάζονται στις υγειονομικές μονάδες της χώρας, αποφάσισε να προχωρήσει στην παραγωγή προσωπίδων προστασίας μέσω των 3D εκτυπωτών που διαθέτει στις εγκαταστάσεις της.