Alumil Cyprus
Choose your local website
header

Διασφάλιση Ποιότητας

Ως κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στο κλάδο μας, είναι απαραίτητο να έχουμε πιστοποιημένη κάθε πτυχή της παραγωγικής μας διαδικασίας σύμφωνα με τους αυστηρούς ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανόνες. Η ποιότητα και ο σεβασμός στο περιβάλλον, καθώς και η υγεία και η ασφάλεια στην εργασία, είναι θεμελιώδεις προτεραιότητες στον Όμιλο ALUMIL. 
quality-in-the-foreground

Η ποιότητα στο προσκήνιο

Η ALUMIL δεσμεύεται να παράγει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής προστιθέμενης αξίας, ενώ παράλληλα αναπτύσσει και βελτιώνει συνεχώς τη διαχείριση του ποιοτικού ελέγχου, με στόχο πάντα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Εφαρμόζουμε διεθνή συστήματα διαχείρισης παραγωγής και ελέγχου ποιότητας και πιστοποιούμε όλα τα αρχιτεκτονικά μας συστήματα σε παγκοσμίου φήμης ινστιτούτα.

Εργαλεία εσωτερικού ελέγχου ποιότητας

Για να εξασφαλίσουμε κορυφαία ποιότητα, δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας καθ’ όλη τη παραγωγική διαδικασία  μέσω των πολλαπλών Εργαστηρίων Εσωτερικού Ελέγχου Ποιότητας:

  • Εργαστήριο Διέλασης: Πλήρως Εξοπλισμένο
  • Εργαστήριο Ηλεκτροστατικής Βαφής: Πλήρως Εξοπλισμένο
  • Εργαστήριο Ανοδίωσης: Πλήρως Εξοπλισμένο
  • Εργαστήριο Συναρμολόγησης Πολυαμιδίων: Q-Test, δοκιμή T, προγραμματισμένος φούρνος (20-200οC), μηχανή λέιζερ για ιχνηλασιμότητα
  • Φασματογράφος Ανάλυσης Υλικών: Χυτήριο Αλουμινίου 
  • Εργαστήριο Δοκιμών Νέων Προϊόντων.

Εισερχόμενα Προϊόντα
Τα προϊόντα που δεν παράγονται από την εταιρεία ελέγχονται αυστηρά πριν εισέλθουν στην αποθήκη. Εάν ικανοποιούν τα κριτήρια AQL 2.5, μπορούν να διατεθούν προς πώληση.

 

in-house-quality-control-laboratory
perfection-through-continuous-integration

Τελειότητα μέσα από συνεχείς ελέγχους

Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα για την επίτευξη υψηλής ποιότητας, ορίζουμε για κάθε θέση συγκεκριμένες οδηγίες ποιοτικού ελέγχου, οι οποίες πρέπει να ακολουθούνται προσεκτικά. Επιπρόσθετα, γίνονται τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για νέα προϊόντα καθώς και επανεκπαιδεύσεις για τα υπάρχοντα. 
Είναι στη φιλοσοφία μας να τοποθετούμε κάθε εργαζόμενο στη θέση του ελεγκτή ποιότητας και να ενισχύουμε την ευθύνη του για τον αποτελεσματικό έλεγχο της.
Επιπλέον, χρησιμοποιούμε ένα ψηφιακό σύστημα πληροφοριών μέσω του οποίου κάθε αποκτηθείσα εμπειρία κατά την παραγωγή μπορεί να ανακληθεί ψηφιακά, κάθε φορά που παράγεται ένα συγκεκριμένο προϊόν. Τέλος, στελέχη εξειδικευμένα στον έλεγχο ποιότητας, μέσω της συνεχούς παρουσίας τους στα διάφορα στάδια της παραγωγής, εκπαιδεύουν και επανεκπαιδεύουν τους εργαζομένους μας σε μόνιμη βάση.

 

Ολιστική προσέγγιση παραγωγής

Η κύρια στρατηγική επιλογή της ALUMIL ήταν πάντα η συνεχής βελτίωση και επέκταση των παραγωγικών της δυνατοτήτων. Έτσι, σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ευρώπη με παραγωγική δυναμικότητα άνω των 100.000 τόνων ετησίως, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικό ποιοτικό έλεγχο κατά μήκος όλης της διαδικασίας παραγωγής.
Ένα από τα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ALUMIL είναι η υψηλή κάθετη ολοκλήρωσή της. Από το χυτήριο έως τις διάφορες επιφανειακές επεξεργασίες, η ικανότητά μας να ελέγχουμε όλη τη διαδικασία παραγωγής από την αρχή μέχρι το τέλος, διασφαλίζει άριστο ποιοτικό έλεγχο, ευελιξία και γρήγορη ανταπόκριση στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας.

 

holistic-production-approach

Ιχνηλασιμότητα: Διασφάλιση ποιότητας

Ο κύριος λόγος για τον οποίο η ALUMIL κατέβαλε τεράστια προσπάθεια για την ανάπτυξη ενός πλήρως αυτόνομου εργοστασίου παραγωγής, που είναι σε θέση να παράγει σχεδόν τα πάντα όσον αφορά τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, είναι κατά κύριο λόγο ένας: η ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Χάρη στο προηγμένο σύστημα διαχείρισης υλικών και το πρωτοποριακό σύστημα ERP που διαθέτουμε, γνωρίζουμε κάθε πτυχή της παραγωγικής μας διαδικασίας και είμαστε σε θέση να κάνουμε συνεχείς βελτιώσεις. Επιπλέον, μπορούμε να αποτρέψουμε εγκαίρως πιθανά προβλήματα και να υιοθετήσουμε ένα ακριβές σύστημα παρακολούθησης οποιουδήποτε στοιχείου, από το σημείο εκκίνησης της παραγωγής ή της προμήθειας υλικών, μέχρι την τελική παράδοση του προϊόντος. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε καθημερινά εγγυημένη ποιότητα στους πελάτες μας.