Alumil Cyprus
Choose your local website

Βραβεία

Manufacturing Excellence Awards

 

Δύο χρυσά βραβεία ήταν ο απολογισμός του διαγωνισμού Manufacturing Excellence Awards 2019, καταφέρνοντας να διακριθούμε στις κατηγορίες «Επενδύσεις & Στρατηγική» και «Καινοτομία και νέες Τεχνολογίες». Να σημειωθεί πως η εταιρεία μας ήταν η μόνη διέλαση που κατάφερε να αποσπάσει 2 χρυσά βραβεία στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Διαγωνισμός manufacturing excellence awards
Superbrands

Superbrands Greece

 

Για 3 έτη (2016, 2018, 2019) αναδειχθήκαμε ως SUPERBRAND στην κατηγορία δομικών υλικών. Τα κριτήρια με βάση τα οποία ψηφίζονται και αναδεικνύονται οι εταιρείες είναι η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, η φήμη, η αξιοπιστία, η μακροχρόνια συνέπεια και η εταιρική υπευθυνότητα στους εξής τομείς: 

  • Αγορά (ποιότητα & τιμή προϊόντος ή υπηρεσίας)
  • Εργασιακές σχέσεις (σύννομη & διάφανη λειτουργία, κλίμα και πρακτικές)
  • Κοινωνία (χορηγικές, πολιτισμικές & κοινωνικές πρωτοβουλίες)
  • Περιβάλλον (προστασία και περιορισμός αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων).

Archiproducts Design Awards

 

Το προηγμένο και καινοτόμο σύστημά μας SMARTIA M630 PHOS μας χάρισε το 2019 έναν τίτλο στα βραβεία Archiproducts Design Awards. Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές αρχιτεκτονικές ιστοσελίδες παγκοσμίως, η οποία φιλοξενεί μεγάλα έργα, κορυφαίες εταιρείες και προϊόντα, με καταξιωμένους ανθρώπους της αρχιτεκτονικής επιστήμης να απαρτίζουν το κοινό που την επισκέπτεται καθημερινά.

Archiproducts design awards
Ινστιτούτο Supply Chain

Supply Chain Awards

 

Ένα ακόμη χρυσό βραβείο ήρθε για την εταιρεία μας μες στο 2018, αυτή τη φορά στην κατηγορία «Χημική και Μεταλλευτική Βιομηχανία» για την ολοκλήρωση της εφοδιαστικής αλυσίδας μας. Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Supply Chain Institute και η Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

E- volution Awards

 

Με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Operations and Backoffice» έκλεισε το 2018 για την εταιρεία μας, σε ένα διαγωνισμό υψηλού κύρους και ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας σε επίπεδο διακρίσεων. Επιπλέον, η ανάπτυξη και λειτουργία της Β2Β πλατφόρμας παραγγελιοληψιών «My Alumil», μας πρόσφερε 2 χάλκινα βραβεία στην αντίστοιχη κατηγορία «Best B2B» για τις χρονιές 2016 & 2018.

Διαγωνισμός e volution
Made in Greece

Made in Greece Awards

 

Ο πανελλήνιος διαγωνισμός «Made in Greece Awards 2015» που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, απένειμε 3 κορυφαίες διακρίσεις στην εταιρεία μας:

«Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας»,

«Έπαινο Εξαγωγικής Αριστείας» και

«Τιμητική Διάκριση Καινοτόμου Προϊόντος»

Ελληνική Αξία

 

Μέσα από τη συνεχή μας προσπάθειά να «Επιδιώκουμε την Κατασκευαστική Αριστεία καθημερινά», καταφέραμε το 2015 να κερδίσουμε το βραβείο «Τεχνολογικής Αριστείας» στον διαγωνισμό Ελληνική Αξία. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και σε συνεργασία με την εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ». Το 2019 γίνεται η βράβευση του Προέδρου μας και Πρόεδρου επί Τιμή του ΣΒΕ, κ. Γιώργου Μυλωνά, για την 30 ετών παρουσία της εταιρείας μας στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

βραβείο για την Ελληνική αξία
Τίτλος πραγματικού ηγέτη

Βράβευση του ομίλου Alumil από την ICAP Group ως TRUE LEADER

 

Το 2010 βραβευτήκαμε με τον τίτλο «TRUE LEADER» για τις υψηλές αποδόσεις και την πρόοδο που πετύχαμε. Η βράβευση αυτή προήλθε από την ICAP, τον μοναδικό θεσμό που βραβεύει όλες τις εταιρείες και τους ομίλους που πληρούν συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια.

Ενεργή Συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση Αλουμινίου

 

Η ένταξη της εταιρείας μας το 2008 ως επίσημο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου αποτελεί μια μεγάλη διεθνή αναγνώριση επιτυγχάνοντας έναν ακόμη επιχειρηματικό στόχο μας, αλλά και κατ’ επέκταση για τον κλάδο της διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα. Αποτελούμε την πρώτη ελληνική βιομηχανία διέλασης αλουμινίου που εισέρχεται στο κλειστό club της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου, η οποία αποτελείται από συνδεδεμένα μέλη παραγωγών συστημάτων.

Ευρωπαϊκή ένωση αλουμινίου
Οι 500 πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης

GrowthPlus Europe’s 500

 

Λάβαμε συνολικά 8 βραβεύσεις (1996, 1998, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 & 2007) ως μία από τις 500 πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης. Πρόκειται για μία σειρά βραβείων ιδιαίτερης σημασίας και βαρύτητας για την εταιρεία μας, καθώς αναδεικνύουν τη συμβολή μας στην αύξηση της απασχόλησης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.