Alumil Cyprus
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Μάιος 2023
Πρωτιά στη βιωσιμότητα με πιστοποίηση “OK Recycled” για την παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων με 60% ανακυκλωμένο αλουμίνιο!
Η ALUMIL είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία με πιστοποίηση “OK Recycled” για την παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων με 60% ανακυκλωμένο αλουμίνιο. Με την πιστοποίηση της TÜV AUSTRIA, ένας από τους σημαντικότερους στόχους μας ESG εκπληρώνεται δύο χρόνια νωρίτερα.
SUPREME S650 e-MOTION: Νέος πρωτοποριακός μηχανισμός
Η ηλεκτροκίνητη έκδοση του προηγμένου συστήματος SUPREME S650 PHOS, το SUPREME S650 e-MOTION, διαθέτει πλέον έναν νέο μηχανισμό, που πρόκειται να αντικαταστήσει τον υπάρχοντα
Το παγκόσμιο πρόβλημα της σπατάλης τροφίμων και πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε
Μετά από το άρθρο μας για την πλαστική ρύπανση και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπισή της, εστιάζουμε σε ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα της εποχής μας που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο: τη σπατάλη τροφίμων.
Διεθνής Ημέρα Φωτός: Μια σημαντική υπενθύμιση της αξίας του
Από το 2018, η UNESCO έχει ανακηρύξει τη 16η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Φωτός. Η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή για να επαναξιολογήσουμε τη μέγιστη σημασία του φωτός για την καθημερινότητά μας και εν γένει τη ζωή στον πλανήτη.
BAU 2023: Επιβλητική η παρουσία της ALUMIL
Η διεθνής εμβέλεια της ALUMIL αποτυπώθηκε με εμφατικό τρόπο στην πρόσφατη έκθεση BAU 2023, στο Μόναχο, που πραγματοποιήθηκε 17-22 Απριλίου. H φετινή μας συμμετοχή – η 13η κατά σειρά – σηματοδότησε την αδιάλειπτη παρουσία της εταιρείας στην κορυφαία διοργάνωση σε διάστημα 26 χρόνων.
Πλαστική ρύπανση: Ας γίνουμε μέρος της λύσης, όχι του προβλήματος.
Μετά από το θέμα μας για τις αλλαγές που συντελούνται στην Αρκτική, τις συνέπειές τους σε όλο τον κόσμο και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνεισφέρουμε στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, συνεχίζουμε την ενημέρωση για τις σημαντικότερες περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας, εστιάζοντας στην πλαστική ρύπανση.
Απρίλιος 2023
Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Θόρυβο: Μια μέρα που μας αφορά
Από το 1996, αρχικά στις Η.Π.Α. και αργότερα σε όλο τον κόσμο, η τελευταία Τετάρτη του Απριλίου έχει καθιερωθεί από το Κέντρο Ακουστικής και Επικοινωνίας ως Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Θόρυβο, με στόχο την ενημέρωση σχετικά με τις σοβαρές επιπτώσεις του θορύβου στην ακοή, την υγεία και την ποιότητα ζωής.
Ημέρα της Γης 2023: Εύκολα tips για εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι
Κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου γιορτάζουμε την Ημέρα της Γης, μια ετήσια εκδήλωση που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών του κόσμου γύρω από σημαντικά περιβαλλοντικά προβλήματα και στην προώθηση βιώσιμων πρακτικών για την προστασία του πλανήτη μας.
Επίσκεψη σπουδαστών του Mediterranean College στις εγκαταστάσεις μας στο Κιλκίς
Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το Mediterranean College, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της απασχολησιμότητας των φοιτητών του Κολλεγίου, σπουδαστές της Σχολής Μηχανικών πραγματοποίησαν την Τρίτη 4/4 εκπαιδευτική επίσκεψη στις παραγωγικές εγκαταστάσεις μας στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς.
Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Την Παρασκευή 7 και την Τρίτη 11 Απριλίου, οι ALUMILers σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς έκαναν τις πασχαλινές αγορές τους από το Bazaar που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις μας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Η ALUMIL ανάμεσα στις «The Most Sustainable Companies in Greece 2023» για τρίτη συνεχή χρονιά
Για τρίτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία μας βρίσκεται στη λίστα με τις «The Most Sustainable Companies in Greece 2023», ως μία από τις 35 ηγέτιδες ελληνικές επιχειρήσεις που δημιουργούν τη Χάρτα της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας.
Μάρτιος 2023
18 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης: Ανακυκλώνουμε σήμερα για ένα καλύτερο αύριο
Η Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης έχει καθιερωθεί από το 2018 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 18 Μαρτίου σε περισσότερες από 175 χώρες παγκοσμίως, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση πολιτών, εταιρειών και κυβερνήσεων σχετικά με τη σημασία της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας για ένα βιώσιμο μέλλον.
Εντυπωσιακή νέα λύση αυλόπορτας για το σύστημα περίφραξης SMARTIA FC80
Το SMARTIA FC80 είναι το κορυφαίο σύστημα περίφραξης της ALUMIL, το οποίο χαρακτηρίζεται από το ευρύτατο σύνολο διακοσμητικών υλικών που μπορεί να υποστηρίξει και ξεχωρίζει για τη στιβαρότητα και την ποικιλία τεχνικών λύσεων που προσφέρει.
Γνώση χωρίς σύνορα: Εκπαίδευση 250 κατασκευαστών στη Ρουμανία από την ALUMIL και την Architectural Aluminium Academy
Με όραμα τη μετάβαση του κατασκευαστικού κλάδου σε μια νέα εποχή, αυτή του βιώσιμου σχεδιασμού και της βιώσιμης κατασκευής κτιρίων, η ALUMIL Ρουμανίας και η Architectural Aluminium Academy πραγματοποίησαν μια σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια στις τρεις μεγαλύτερες πόλεις της Ρουμανίας.
Οι Green Ambassadors αναλαμβάνουν δράση: Καθαρισμός και φροντίδα πάρκου «Μάνος Χατζιδάκις» στη Θεσσαλονίκη
Την Κυριακή 5 Μαρτίου, σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό σύλλογο Greek Eco Project, η εθελοντική ομάδα Green Ambassadors και εργαζόμενοι της εταιρείας μας από τη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς, πραγματοποίησαν την πρώτη μας «δράση γειτονιάς» για το 2023.
Η ALUMIL στην BAU 2023 με τη «dream team» των συστημάτων της
Η ALUMIL θα πάρει μέρος στην BAU 2023 – 13η συνεχόμενη συμμετοχή – έχοντας ως εκθέματά της τα κορυφαία συστήματα που έχει αναπτύξει μέχρι και σήμερα.
My Windows: Η νέα μας τηλεοπτική καμπάνια με τον Λάμπρο Φισφή
Στις μέρες μας, μπορεί κανείς να βρει ό,τι θέλει, προχωρώντας σε μια απλή αναζήτηση στο internet. Ή μήπως όχι;
8 Μαρτίου 2023: Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας
Για όλες και όλους εμάς στην ALUMIL, η ισότητα των φύλων είναι αυτονόητη και γίνεται πράξη καθημερινά. Χρόνια Πολλά σε όλες τις ξεχωριστές γυναίκες της ALUMIL. Η σημερινή μέρα να γίνει μια τεράστια αγκαλιά για να χωρέσει τη μοναδικότητά τους!
Φεβρουάριος 2023
Event Center – Ayia Napa Marina: Ένα κορυφαίο έργο με προηγμένα συστήματα ALUMIL
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κατασκευαστικά έργα όχι μόνο της Κύπρου αλλά και ευρύτερα της Ανατολικής Μεσογείου. Η ALUMIL συμμετείχε σε ένα κτίριο που είναι το σήμα κατατεθέν της Μαρίνας, το Event Center.
Η Architectural Aluminium Academy δίπλα στους μηχανικούς
Με όραμα την αναβάθμιση του τρόπου σχεδιασμού και κατασκευής των κτιρίων σύμφωνα με τις αρχές της βιωσιμότητας, η Architectural Aluminium Academy συμμετείχε τον Ιανουάριο σε τρία σεμινάρια για μηχανικούς, με στόχο την ενημέρωσή τους σχετικά με τις νέες τάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου.