Alumil Cyprus
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Ιούνιος 2020
V-Blocker: Το νέο σύστημα διαχωριστικών για προστασία κατά του COVID-19
Η επαναλειτουργία της εστίασης και των χώρων αναψυχής βάσει των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας αποτελεί μία νέα πρόκληση.
Smart Gate: Η έξυπνη λύση ενάντια στον κορωνοϊό
Άμεση εξ αποστάσεως Θερμομέτρηση, άνευ ακτινοβολίας, με υψηλή ακρίβεια και συνεχή διέλευση.
SUPREME S700: Νέα προηγμένη λύση με minimal κρεμαστή σίτα
Το ανυψούµενο συρόµενο σύστηµα SUPREME S700, εκπροσωπεί τη νέα γενιά αναβαθµισµένων συστηµάτων της ΑLUMIL για την κάλυψη πολύ µεγάλων ανοιγµάτων με ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Alberni: Ένα ακόμη εντυπωσιακό έργο στο Βανκούβερ με το σύστημα SUPREME S700
Έπειτα από την ολοκλήρωσή του, ο εντυπωσιακός ουρανοξύστης "Alberni" αναμένεται να αποτελέσει το επίκεντρο του αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος της πόλης.
Απρίλιος 2020
Ανακαλύψτε τη νέα καινοτόμα έκδοση Eclipse του συρόμενου SUPREME S650 PHOS
Το SUPREME S650 PHOS Eclipse σχεδιάστηκε για να προσφέρει έναν πρωτοποριακό κρυφό οδηγό, ο οποίος διασφαλίζει την ομοιομορφία του δαπέδου σην εσωτερική και την εξωτερική πλευρά του συστήματος.
Η Alumil Χορηγός της Δράσης e-ThesSummerSchool
H ομάδα των συντελεστών του ThesSummerSchool προσαρμοζόμενη στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του Κορωνοϊού, αλλάζει τα εκπαιδευτικά δεδομένα, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών και φέρνει στο σπίτι τους το πετυχημένο θερινό σχολείο (που διεξάγεται εδώ και τέσσερα χρόνια στη θερινή του έκδοση)!
Μάρτιος 2020
Η ALUMIL στη μάχη κατά του COVID-19 μέσω 3D εκτυπωτών υψηλής τεχνολογίας
Η ALUMIL αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα αλλά και την επικινδυνότητα του έργου των ανθρώπων που εργάζονται στις υγειονομικές μονάδες της χώρας, αποφάσισε να προχωρήσει στην παραγωγή προσωπίδων προστασίας μέσω των 3D εκτυπωτών που διαθέτει στις εγκαταστάσεις της.
Διεθνής Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για ένα Νέο Επιχειρηματικό Κέντρο στο δυτικό παράλιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Ο Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «ArXellence 2» είναι ένας ανοιχτός Διεθνής Διαγωνισμός Ιδεών, με δωρεάν συμμετοχή, που στοχεύει να αναδείξει τον καινοτόμο σχεδιασμό ως το ιδανικό εργαλείο για τη δημιουργία και την επιτυχία ενός νέου Επιχειρηματικού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη.
Ιανουάριος 2020
Το μοναδικό έργο Η303 επιλέγει το minimal συρόμενο SUPREME S650 PHOS
Πρόσφατα ολοκληρώθηκε το εντυπωσιακό κτίριο κατοικιών «H303», που είναι τοποθετημένο στα νότια προάστια της Αθήνας, στη γνωστή παραθαλάσσια περιοχή της Γλυφάδας.
SMARTIA M630 PHOS: Νέες εξαιρετικές λύσεις με σίτες υψηλής αισθητικής
Πρόσφατα η νέα minimal σειρά SMARTIA M630 PHOS εμπλουτίστηκε με νέες εξαιρετικές λύσεις σίτας, η οποία ακολουθεί την ίδια minimal φιλοσοφία με τη σειρά, καθώς κρύβεται μέσα στους οδηγούς
Ειδική βράβευση της ALUMIL από τον ΣΒΕ στην Ελληνική Αξία
Ο θεσμός «Ελληνική Αξία» έχει καθιερωθεί ως θεσμός επιβράβευσης και προβολής της υγιούς μεταποιητικής δραστηριότητας και διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ)
Ένα από τα πιο σημαντικά κτίρια του 2020 εξοπλίστηκε με συστήματα ALUMIL
Το 2020 σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας δεκαετίας και το CNN Style δημοσίευσε τα 20 πιο σημαντικό κτίρια ανά τον κόσμο, που πρόκειται να δώσουν μία ξεχωριστή μορφή στις πόλεις – αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την αρχιτεκτονική.
Δεκέμβριος 2019
Εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου εκθετηρίου στο Βουκουρέστι
Η ALUMIL είχε πρόσφατα την χαρά να γιορτάσει τα εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου εκθετηρίου της στο Βουκουρέστι στο πλαίσιο της επετείου των 30 χρόνων.
Ολοκληρωμένες λύσεις για τουριστικές μονάδες από την ALUMIL στην έκθεση XENIA
Η έκθεση XENIA, η μεγαλύτερη έκθεση της Ν.Α. Ευρώπης στον ξενοδοχειακό τομέα, έλαβε χώρα μεταξύ 23-25 Νοεμβρίου και συγκέντρωσε περισσότερους από 32.000 επισκέπτες, κυρίως επαγγελματίες προερχόμενους από τον τουριστικό κλάδο, αλλά και πολλούς αρχιτέκτονες με ενδιαφέρον για εφαρμογές σε ξενοδοχεία.
SMARTIA M630 PHOS: Βράβευση στα Archiproducts Design Awards 2019
Το νέο μας minimal συρόμενο σύστημα SMARTIA M630 PHOS με πολύ λεπτά προφίλ κέρδισε το βραβείο Archiproducts Design Award στην κατηγορία «Κέλυφος Κτιρίου», χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό του, τις κορυφαίες πιστοποιημένες επιδόσεις και τα διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας που ενσωματώνει.
Η παγκόσμια ξενοδοχειακή αλυσίδα "Nobu" που βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου επιλέγει την ALUMIL
Η Nobu Hospitality, το διεθνώς αναγνωρισμένο brand ξενοδοχείων που ιδρύθηκε από τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ Robert De Niro, τον παγκοσμίου φήμης σεφ Nobu Matsuhisa και τον γνωστό παραγωγό Meir Teper, επεκτείνεται με μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα στο Λονδίνο.
Νοέμβριος 2019
Η ιστορία επιτυχίας των 30 χρόνων μας.
Μία τολμηρή ελληνική πολυεθνική βιομηχανία: Η ιστορία επιτυχίας των 30 χρόνων μας. Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου γιορτάσαμε στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, την επέτειο των 30 χρόνων λειτουργίας μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, συνεργάτες και φίλοι, καθώς και γνωστές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο της Ελλάδας.
Οκτώβριος 2019
Ανακαλύψτε το νέο SMARTIA M45000
Το νέο εξαιρετικό μη θερμομονωτικό σύστημα για συρόμενα ή ανασυρόμενα κουφώματα
Lighthouse Tower
Ο χρυσός ουρανοξύστης στο Tel Aviv εξοπλίζεται με συστήματα μας
Η «ALUMIL Academy» ξεκίνησε τη λειτουργία της με όραμα την κατασκευαστική αριστεία
H Ακαδημία της ALUMIL άνοιξε τις πόρτες της στο κατασκευαστικό κοινό με σκοπό να βοηθήσει τους συνεργάτες κατασκευαστές