Alumil Cyprus
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Φεβρουάριος 2024
Νέο εξάρτημα παιδικής ασφάλειας για συρόμενα κουφώματα
Ανακαλύψτε το νέο εξάρτημα παιδικής ασφάλειας που αναπτύξαμε, το οποίο ενσωματώνεται σε όλα τα συρόμενα κουφώματα της εταιρείας μας, εμποδίζοντας το άνοιγμα της μπαλκονόπορτας από τα παιδιά.
Νέα πιστοποίηση ηχομόνωσης για τη φυσούνα SUPREME SF85!
Ενημερωθείτε για τη νέα πιστοποίηση που έλαβε από το ift Rosenheim η θερμομονωτική φυσούνα SUPREME SF85 για την κορυφαία ηχομόνωση που προσφέρει.
Ιανουάριος 2024
Τρεις σημαντικές νέες πιστοποιήσεις για τη φυσούνα SMARTIA MF65
Ενημερωθείτε για τις τρεις νέες πιστοποιήσεις που έλαβε από το ift Rosenheim η θερμομονωτική φυσούνα SMARTIA MF65 για την αντιδιαρρηκτική προστασία και την ηχομόνωση που προσφέρει.
Διεθνής Ημέρα Εκπαίδευσης: Η εκπαίδευση, πράξη ευθύνης για ένα καλύτερο αύριο
Γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης αναδεικνύοντας τις πρωτοβουλίες μας για την ανάπτυξη τόσο των εργαζομένων μας όσο και των επαγγελματιών στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Γιατί η εκπαίδευση είναι το ισχυρότερο μέσο για να αλλάξουμε τον κόσμο.
Τα outdoor συστήματα της ALUMIL στην κορυφαία έκθεση R+T 2024
Ανακαλύψτε τις καινοτόμες λύσεις της Alumil για κάθε τύπο εξωτερικού χώρου στην R+T, την κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση για συστήματα σκίασης και πόρτες/αυλόπορτες, που πραγματοποιείται από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2024 στη Στουτγκάρδη
Δεκέμβριος 2023
Βράβευση για 3η συνεχόμενη χρονιά στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία μας βραβεύθηκε στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023, στον πυλώνα «Περιβάλλον», για την πιστοποίηση “OK Recycled” που λάβαμε από την TÜV AUSTRIA για την παραγωγή πρώτης ύλης από 60% ανακυκλωμένο αλουμίνιο.
Νοέμβριος 2023
Loop 60: Το πρώτο πιστοποιημένο ανακυκλωμένο αλουμίνιο στην Ελλάδα για προφίλ αρχιτεκτονικών συστημάτων
Στοχεύοντας στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα, η εταιρεία μας δημιούργησε και εισάγει στην αγορά το Loop 60, το πρώτο πιστοποιημένο ανακυκλωμένο αλουμίνιο στην Ελλάδα για προφίλ αρχιτεκτονικών συστημάτων. Ενημερωθείτε για το πώς το Loop 60 συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και ανακαλύψτε τα οφέλη της εγκατάστασης κουφωμάτων από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.
Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιδόσεων ESG 2022
Περιηγηθείτε στις σελίδες της ετήσιας Έκθεσης ESG της εταιρείας μας και ενημερωθείτε για τις ενέργειες και τα επιτεύγματά μας στους τομείς του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και της εταιρικής διακυβέρνησης, που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός βιωσιμότερου μέλλοντος.
Σεπτέμβριος 2023
Η τοπική κοινωνία στο επίκεντρο: Ενώνουμε δυνάμεις με τους Γιατρούς του Κόσμου
Με στόχο να ενισχύσουμε το θετικό μας αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, υπογράψαμε διετές Μνημόνιο Συνεργασίας με τους Γιατρούς του Κόσμου. Σκοπός μας, να υποστηρίξουμε, μέσα από κοινές δράσεις, ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες που ζουν στην πόλη.
ALUMIL Family Day: Μια Κυριακή αφιερωμένη στις οικογένειες των ανθρώπων μας
Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, διοργανώσαμε ένα ξεχωριστό event για τις οικογένειες των εργαζομένων μας, με στόχο να καλλιεργήσουμε την κουλτούρα του «μαζί», να προάγουμε την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και οικογενειακή ζωή και να τιμήσουμε 125 Alumilers για την πολυετή αφοσίωση και προσφορά τους στην εταιρεία μας.
Αύγουστος 2023
LEED: Τα συστήματά μας στην υπηρεσία της «πράσινης» δόμησης
Τα πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου της ALUMIL μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις έργων μεγάλης κλίμακας που θέτουν ως προαπαιτούμενο την πιστοποίηση LEED για «πράσινα» κτίρια.
Η πρωταθλήτρια Red Bull Racing Team και το θρυλικό μονοθέσιο RB7 έρχονται στο εργοστάσιό μας στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς!
Στο πλαίσιο του πρώτου Red Bull Showrun by ALUMIL, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τη Red Bull Hellas, φέρνει την πρωταθλήτρια της Formula 1 Oracle Red Bull Racing Team και το θρυλικό μονοθέσιο RB7 στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς!
Παγκόσμια Ημέρα κατά των Κουνουπιών: Προστατευτείτε με το σύστημα σίτας Integrated Flyscreen IFS!
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Κουνουπιών γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Αυγούστου, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του παγκόσμιου κοινού για τις επιπτώσεις των κουνουπιών στην ανθρώπινη υγεία.
Η πρόκληση της θαλάσσιας ρύπανσης και πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε
Η θαλάσσια ρύπανση αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας σήμερα. Η αυξανόμενη ανθρώπινη δραστηριότητα, η παραγωγή μεγάλου όγκου αποβλήτων και η απόρριψή τους έχουν επηρεάσει αρνητικά τις θάλασσες και τα οικοσυστήματά της.
Η ησυχία στο σπίτι δεν είναι πολυτέλεια!
Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, τον μήνα που τα αστικά κέντρα αδειάζουν, οι γειτονιές ησυχάζουν, οι ήχοι από τους δρόμους κοπάζουν και, όσοι μένουν πίσω, μπορούν να παραδοθούν στη θερινή ραστώνη απολαμβάνοντας, επιτέλους, λίγη ησυχία στο σπίτι τους.
Ιούνιος 2023
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα L.E.A.D.: Προετοιμάζοντας τα επόμενα στελέχη μας
Στο σημερινό ανταγωνιστικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, η επένδυση στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των εργαζομένων δεν αποτελεί μόνο στρατηγικό πλεονέκτημα αλλά και μια ουσιαστική πράξη εταιρικής υπευθυνότητας.
Ανακαλύψτε το νέο σύστημα σίτας Integrated Flyscreen IFS!
Το νέο Integrated Flyscreen IFS είναι ένα καινοτόμο σύστημα ρολού σίτας οριζόντιας κίνησης, σχεδιασμένο για να ενσωματώνεται άψογα στα συρόμενα συστήματά μας SUPREME S650 PHOS και SMARTIA M630 PHOS, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία από έντομα.
Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη: Δώσε αίμα, μοιράσου τη ζωή
Η 14η Ιουνίου, ημέρα γενεθλίων του Αυστριακού γιατρού Καρλ Λαντστάινερ στον οποίο οφείλουμε τη συστηματοποίηση των ομάδων αίματος, έχει καθιερωθεί από το 2005 ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τη Διεθνή Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.
Κλήρωση ALUMILIA στις 3/7: Ένα Nissan Qashqai Hybrid περιμένει τον τυχερό μας συνεργάτη!
Ο 3ος κύκλος του πρωτοποριακού προγράμματος επιβράβευσης συνεργατών της ALUMIL πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του. Όπως συνηθίζεται τα 3 χρόνια που βρίσκεται σε εξέλιξη το ALUMILIA, το κλείσιμο κάθε κύκλου συνοδεύεται από μια μεγάλη κλήρωση, με πλούσια δώρα για κατασκευαστές & εμπόρους του δικτύου συνεργατών μας.
Ο Γεώργιος Μυλωνάς αναγορεύθηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Την Τετάρτη 31 Μαΐου, σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο απόγευμα, ο κ. Γεώργιος Μυλωνάς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ALUMIL, υπό την παρουσία οικογένειας, συνεργατών και φίλων, αναγορεύθηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.