Alumil Cyprus
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Σεπτέμβριος 2020
Ημερίδα της ALUMIL με θέμα “Γονείς και παιδιά την εποχή του COVID-19”
Η ALUMIL αφουγκραζόμενη την ανησυχία των γονιών, διοργάνωσε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου διαδικτυακή ημερίδα σε συνεργασία με την ψυχολόγο και διδάκτωρ του Α.Π.Θ. κα Ζηκοπούλου Όλγα, με θέμα “Γονείς και παιδιά την εποχή του COVID-19”. Η ημερίδα απευθυνόταν σε εργαζόμενους και συνεργάτες της εταιρείας με παιδιά από 4 έως 10 ετών.
ALUMIL Academy: Καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα για κατασκευαστές
Η ALUMIL Academy ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της το 2019, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και ευρεία αποδοχή από τον κατασκευαστικό κλάδο. Μέσα από τα εμπεριστατωμένα πρόγραμματα εκπαίδευσης που προσέφερε, έδωσε τη δυνατότητα σε κατασκευαστές να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, αναβαθμίζοντας την επαγγελματική τους θέση.
COMFORT M8100: Προηγμένα κάγκελα αλουμινίου για κάθε αισθητική ανάγκη
Η COMFORT Μ8100, η σειρά με κάγκελα τύπου INOX από ανοδιωμένο αλουμίνιο της ALUMIL, ανήκει στην κατηγορία προϊόντων, που εδώ και πολλά χρόνια καλύπτουν με μεγάλη επιτυχία πολλαπλές κατασκευαστικές ανάγκες.
Η ALUMIL ξεκλειδώνει τον κώδικα Da Vinci στο Tel Aviv!
Το έργο «Da Vinci», ένα σύμπλεγμα 3 κτιρίων - δύο ουρανοξυστών και ενός εννιαόροφου κτιρίου στη βάση - που παίρνει το όνομά του από τον διάσημο Leonardo Da Vinci, εμπεριέχει όλα τα χαρακτηριστικά της πόλης, αλλά την ίδια στιγμή εκφράζει το όραμα να υπερβεί τα ήδη υπάρχοντα κτίρια μεγάλης κλίμακας, πετυχαίνοντας ακόμα περισσότερα, όπως ακριβώς επιτάσσει η καινοτομία και η εφευρετικότητα που και ο ίδιος ο Leonardo είχε ως οδηγό στα έργα του.
SUPREME S650 PHOS: Υψηλότερη θερμομόνωση στο σημείο επαλληλίας
Οι θερμομονωτικές ιδιότητες του συστήματος SUPREME S650 PHOS βελτιστοποιούνται, καθώς αναπτύξαμε 3 νέα θερμομονωτικά προφίλ καινοτόμου σχεδιασμού για το σημείο επαλληλίας (προφίλ γάντζου) όπου ενώνονται τα δυο φύλλα.
H ALUMIL αρωγός στον καθαρισμό του παραλιακού άξονα της Θεσσαλονίκης
H ALUMIL, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με το βλέμμα πάντα στραμμένο στην αειφόρο ανάπτυξη, χρηματοδοτεί τον επιφανειακό καθαρισμό του παραλιακού άξονα της Θεσσαλονίκης, μέσω της απομάκρυνσης των επιπλεόντων απορριμμάτων.
Ιούλιος 2020
Η ALUMIL εξοπλίζει το νέο κτιριακό συγκρότημα Taberner House στο Λονδίνο
Στόχος των αρχιτεκτόνων είναι η κατασκευή του Taberner House να συμπληρώσει αρμονικά την επερχόμενη ανάπλαση του πάρκου Queen’s Gardens, ώστε το συνολικό αποτέλεσμα να δίνει ένα στίγμα ανθρωποκεντρικό, με έμφαση στην πρακτικότητα, την κάλυψη των αναγκών των πολιτών, καθώς και την ομαλή συνύπαρξη με το πράσινο στοιχείο του συγκεκριμένου πάρκου, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κτιριακό συγκρότημα.
SUPREME S650 PHOS Eclipse: Minimal σχεδιασμός με εξαιρετικές επιδόσεις ηχομείωσης
Ο έντονος θόρυβος και η ηχορύπανση που αυτός προκαλεί, αποτελούν μείζονα προβλήματα με αρνητική επίδραση στο βιοτικό επίπεδο, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα. Αναγνωρίζοντας αυτό το σημαντικό ζήτημα, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε προϊόντα που θα παρέχουν την απαραίτητη προστασία από τις ηχητικές οχλήσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος.
SMARTIA M8200: Ανακαλύψτε τις νέες στιβαρές βάσεις για εύκολη τοποθέτηση
Το SΜΑRΤΙΑ M8200 είναι ένα σύστημα κάθετης στήριξης για γυάλινα κάγκελα που συνδυάζουν μοντέρνα αισθητική και στιβαρή κατασκευή. Πρόσφατα αναπτύξαμε 2 νέες βάσεις για το συγκεκριμένο σύστημα στήριξης, τις M8217 και M8219.
Εξοπλισμός Βιοκλιματικής Πέργκολας για χρήση…4 εποχών!
Οι βιοκλιματικές πέργκολες της ALUMIL εμπλουτίζουν τις χρήσεις των κτιρίων, προεκτείνοντάς τα προς τον εξωτερικό χώρο. Μέσω του πρόσθετου προηγμένου εξοπλισμού τους, που προσδίδει άνεση και λειτουργικότητα, διαμορφώνονται ποιοτικότερες συνθήκες διαβίωσης.
Ιούνιος 2020
V-Blocker: Το νέο σύστημα διαχωριστικών για προστασία κατά του COVID-19
Η επαναλειτουργία της εστίασης και των χώρων αναψυχής βάσει των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας αποτελεί μία νέα πρόκληση.
Smart Gate: Η έξυπνη λύση ενάντια στον κορωνοϊό
Άμεση εξ αποστάσεως Θερμομέτρηση, άνευ ακτινοβολίας, με υψηλή ακρίβεια και συνεχή διέλευση.
SUPREME S700: Νέα προηγμένη λύση με minimal κρεμαστή σίτα
Το ανυψούµενο συρόµενο σύστηµα SUPREME S700, εκπροσωπεί τη νέα γενιά αναβαθµισµένων συστηµάτων της ΑLUMIL για την κάλυψη πολύ µεγάλων ανοιγµάτων με ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Alberni: Ένα ακόμη εντυπωσιακό έργο στο Βανκούβερ με το σύστημα SUPREME S700
Έπειτα από την ολοκλήρωσή του, ο εντυπωσιακός ουρανοξύστης "Alberni" αναμένεται να αποτελέσει το επίκεντρο του αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος της πόλης.
Απρίλιος 2020
Ανακαλύψτε τη νέα καινοτόμα έκδοση Eclipse του συρόμενου SUPREME S650 PHOS
Το SUPREME S650 PHOS Eclipse σχεδιάστηκε για να προσφέρει έναν πρωτοποριακό κρυφό οδηγό, ο οποίος διασφαλίζει την ομοιομορφία του δαπέδου σην εσωτερική και την εξωτερική πλευρά του συστήματος.
Η Alumil Χορηγός της Δράσης e-ThesSummerSchool
H ομάδα των συντελεστών του ThesSummerSchool προσαρμοζόμενη στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του Κορωνοϊού, αλλάζει τα εκπαιδευτικά δεδομένα, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών και φέρνει στο σπίτι τους το πετυχημένο θερινό σχολείο (που διεξάγεται εδώ και τέσσερα χρόνια στη θερινή του έκδοση)!
Μάρτιος 2020
Η ALUMIL στη μάχη κατά του COVID-19 μέσω 3D εκτυπωτών υψηλής τεχνολογίας
Η ALUMIL αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα αλλά και την επικινδυνότητα του έργου των ανθρώπων που εργάζονται στις υγειονομικές μονάδες της χώρας, αποφάσισε να προχωρήσει στην παραγωγή προσωπίδων προστασίας μέσω των 3D εκτυπωτών που διαθέτει στις εγκαταστάσεις της.
Διεθνής Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για ένα Νέο Επιχειρηματικό Κέντρο στο δυτικό παράλιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Ο Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «ArXellence 2» είναι ένας ανοιχτός Διεθνής Διαγωνισμός Ιδεών, με δωρεάν συμμετοχή, που στοχεύει να αναδείξει τον καινοτόμο σχεδιασμό ως το ιδανικό εργαλείο για τη δημιουργία και την επιτυχία ενός νέου Επιχειρηματικού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη.
Ιανουάριος 2020
Το μοναδικό έργο Η303 επιλέγει το minimal συρόμενο SUPREME S650 PHOS
Πρόσφατα ολοκληρώθηκε το εντυπωσιακό κτίριο κατοικιών «H303», που είναι τοποθετημένο στα νότια προάστια της Αθήνας, στη γνωστή παραθαλάσσια περιοχή της Γλυφάδας.
SMARTIA M630 PHOS: Νέες εξαιρετικές λύσεις με σίτες υψηλής αισθητικής
Πρόσφατα η νέα minimal σειρά SMARTIA M630 PHOS εμπλουτίστηκε με νέες εξαιρετικές λύσεις σίτας, η οποία ακολουθεί την ίδια minimal φιλοσοφία με τη σειρά, καθώς κρύβεται μέσα στους οδηγούς