Alumil Cyprus
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Μάρτιος 2021
ALUMIL Webinars: Μοιραζόμαστε τεχνογνωσία, εξελίσσουμε τον κλάδο
Το 2021 όπως φαίνεται θα είναι μια χρονιά κατά την οποία οι περιπλοκές της πανδημίας του κορωνοϊού θα συνεχιστούν, διαμορφώνοντας αναλόγως την καθημερινότητα των ανθρώπων. Μια από τις βασικές επιδράσεις του COVID-19 στους χώρους εργασίας είναι ότι πλέον οι εταιρείες έχουν αναγκαστεί να βρουν νέους τρόπους ώστε να επικοινωνούν με τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους.
SMARTIA S350 LT: Νέα έκδοση με προηγμένες τυπολογίες για λύσεις σε κάθε ανάγκη
Το συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα SMARTIA S350 είναι γνωστό για τις ίσιες, λιτές του γραμμές, καθώς και για τη μεγάλη ευκολία που παρέχει κατά τη διαδικασία κατασκευής και τοποθέτησής του. Το εξελιγμένο αυτό σύστημα της ALUMIL αποκτά πλέον 3 νέες τυπολογίες μέσω της νέας έκδοσης SMARTIA S350 LT
Εθνική Πινακοθήκη Ελλάδος: H ALUMIL συμμετέχει στην εντυπωσιακή επέκταση
Εθνική Πινακοθήκη είναι ένα κτίριο σταθμός στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος και ένας φάρος πολιτισμού, που εκπέμπει το φως του για πάνω από έναν αιώνα. Είμαστε υπερήφανοι που η ALUMIL συνέβαλε με τα προηγμένα συστήματα αλουμινίου της στην ανακαίνιση και επέκταση ενός οικοδομήματος που στεγάζει καλλιτεχνικές δημιουργίες
Φεβρουάριος 2021
Μια παγκόσμια γιορτή της αρχιτεκτονικής στα Βραβεία «ArXellence 2»
Το «ArXellence 2» είναι ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών της ALUMIL , που φέρει τη «σφραγίδα» της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων (UIA) και πραγματοποιήθηκε σε στενή συνεργασία με το Συμβούλιο Διεθνών Διαγωνισμών της UIA (ICC Council) και με πλήρη εφαρμογή των κανονισμών της UNESCO. Ο διαγωνισμός αφού πέρασε όλες τις φάσεις της υλοποίησής του - από την προετοιμασία και την ανακοίνωση του θέματος, έως την κατάθεση μελετών από όλο τον κόσμο και την τελική αξιολόγησή τους - ολοκληρώθηκε πανηγυρικά σε μια υψηλής ποιότητας διαδικτυακή τελετή βράβευσης.
Orbi Twin Towers στο Batumi: Ένα εντυπωσιακό έργο με την υπογραφή της ALUMIL
Το «Orbi Twin Towers» αποτελεί μια σπουδαία αρχιτεκτονική προσθήκη στον ορίζοντα μιας ταχύτατα αναπτυσσόμενης πόλης, όπως είναι το Batumi. Η αυτοπεποίθηση που εκπέμπει αυτό το λαμπερό έργο, έρχεται σε συμφωνία με το όραμα της ALUMIL για τελειότητα και συνεχή πρόοδο και υπογραμμίζει την παρουσία της εταιρείας σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου χτυπά ο παλμός της παγκόσμιας ανάπτυξης και δόμησης.
Τα νέα συστήματα περιφράξεων της ALUMIL θα σας συναρπάσουν!
Οι τρεις νέες σειρές περιφράξεων της ALUMIL ξεχωρίζουν για τη στιβαρότητα, την ποικιλία τεχνικών λύσεων και τη δυνατότητα εκτεταμένης παραμετροποίησής τους για ένα άρτιο και απόλυτα εξατομικευμένο αποτέλεσμα. Άλλωστε, ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας και tailor-made εφαρμογών εναρμονισμένων με το εκάστοτε έργο, αποτελεί προαπαιτούμενο για κάθε προϊόν που αναπτύσσει η εταιρεία.
GSB International: Η ALUMIL λαμβάνει την ανώτατη Πιστοποίηση για τα Βαφεία της
Η ALUMIL γίνεται η πρώτη εταιρεία παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα με πιστοποίηση Premium Coater & Sea Proof Plus από την GSB International
ArXellence 2 | Τελετή Απονομής των Βραβείων
Στις 23 Φεβρουαρίου 2021 θα λάβει χώρα η διαδικτυακή Τελετή Απονομής των Βραβείων. Η εκδήλωση αύτη αποτελεί μία βασική πτυχή του διαγωνισμού που επικυρώνει τη συνολική επιτυχία του «Arxellence 2», καθώς θα προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τις ομάδες που βρίσκονται πίσω από τις μελέτες που διακρίθηκαν έργα και να κατανοήσει το όραμά τους.
Ιανουάριος 2021
Το Top 12 των ενεργειών της ALUMIL για το 2020
Η διεθνής παρουσία της εταιρείας μας ενισχύθηκε και παράλληλα η παραγωγή κορυφαίων προϊόντων που ανεβάζουν τον πήχη του κλάδου μας αποτέλεσε για ακόμη μια φορά την αιχμή του δόρατος των δραστηριοτήτων μας.
Δεκέμβριος 2020
Επενδύουμε στην ανακύκλωση, πρωτοπορούμε με πράσινο αλουμίνιο!
Στα πλαίσια την ενίσχυσης των δραστηριοτήτων μας με παραγωγικές διαδικασίες που συνεισφέρουν σε μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, προχωρήσαμε σε επένδυση 2,8 εκατομμυρίων ευρώ για τη δημιουργία νέας μονάδας διαλογής και επεξεργασίας σκραπ αλουμινίου
SMARTIA M78: Ανακαλύψτε το νέο σύστημα για προηγμένα unitized υαλοπετάσματα
Στα σύγχρονα έργα μεγάλης κλίμακας «ο χρόνος είναι χρήμα». Για αυτό απαιτείται τα έργα να ολοκληρώνονται εντός των χρονικών ορίων που τίθενται και μέσα στα πλαίσια του οικονομικού προϋπολογισμού. Το unitized σύστημα υαλοπετασμάτων SMARTIA M78 της ALUMIL είναι η κατάλληλη επιλογή για να επιτευχθούν τα παραπάνω, καθώς αποτελεί μια οικονομική λύση που συνδυάζει ποιότητα και ευκολία εγκατάστασης.
Το Smart Gate της ALUMIL στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας
Το ALUMIL Smart Gate, η προηγμένη συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης της ALUMIL, εγκαθίσταται τους τελευταίους μήνες σε αυξανόμενο αριθμό κτιρίων ανά τον κόσμο, παρέχοντας προληπτική προστασία μέσω μετρήσεων υψηλής ακριβείας.
The Scape στο Brighton: Οι φοιτητικές κατοικίες του μέλλοντος επιλέγουν ALUMIL
Πρόκειται για ένα μοντέρνο κτιριακό σύμπλεγμα υψηλής αισθητικής που πρόσφατα ολοκληρώθηκε. Η τοποθεσία του αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του: το “The Scape” βρίσκεται στην καρδιά της πανεπιστημιακής κοινότητας του Brighton, στην περιοχή Moulsecoomb.
Η ALUMIL ανάμεσα στις 25 κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα της αειφορίας για το 2020
Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η εκδήλωση “Sustainable Greece 2020”, με αφορμή τη συμπλήρωση 6 χρόνων από την έναρξη της διοργάνωσης. Η QualityNet Foundation αφού έλαβε το portfolio δράσεων από σημαντικές εταιρείες της χώρας μας, παρουσίασε τις 25 επιχειρήσεις που εντάσσονται στην ελίτ του Επιχειρηματικού Χάρτη και πληρούν τις προδιαγραφές Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Η ALUMIL Mέγας Xορηγός στο OPEN HOUSE Thessaloniki 2020
Η ALUMIL έχει χτίσει εδώ και τρεις δεκαετίες μια υγιή και ισορροπημένη σχέση με τον αρχιτεκτονικό κόσμο καθώς ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός μπορεί να αναδείξει με εξαιρετικό τρόπο πτυχές ενός οικοδομήματος και να το μετατρέψει σε μια μορφή έκφρασης που κοσμεί μέσω της δόμησης μια τοποθεσία.
Νοέμβριος 2020
SMARTIA S67 URBAN: Industrial αισθητική και κορυφαίες επιδόσεις!
Τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί η αξία της βιομηχανικής αισθητικής στις κατασκευές, μέσω μιας νέας στροφής στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Όλο και περισσότερα κτίρια ανά τον κόσμο ακολουθούν αυτή τη λογική και επαναφέρουν ένα ύφος που έμοιαζε να έχει χαθεί. Το νέο ανοιγόμενο σύστημα SMARTIA S67 URBAN της ALUMIL κινείται σε αυτή την κατεύθυνση, καθώς συνδυάζει αρμονικά το industrial look με τις υψηλές επιδόσεις.
Belgrade Waterfront: Η ALUMIL συμμετέχει στο μεγαλόπνοο project αστικής ανάπλασης
Δύο πολυόροφοι πύργοι, οι Parkview & Vista, έχουν ολοκληρωθεί και διατίθενται για οικιστική και επιχειρηματική χρήση στην περιοχή plot 18.
ArXellence 2: O διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός της ALUMIL ολοκληρώθηκε με επιτυχία
Το «ArXellence 2», ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός της ALUMIL, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, με την ανακοίνωση των 6 βραβείων και των 4 επαίνων.
SMARTIA M8200 – Νέα πιστοποίηση αντοχής σε ανεμοπίεση
Το SMARTIA M8200 είναι ένα σύστημα κάθετης στήριξης υαλοπινάκων της ALUMIL για την κατασκευή γυάλινων κάγκελων. Όλες οι λύσεις της σειράς ξεχωρίζουν τόσο για την μοντέρνα και λιτή σχεδίαση, όσο και για την κορυφαία στιβαρότητά τους.
Το ALUMIL Smart Gate θωρακίζει τη Βουλή των Ελλήνων
Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τον κόσμο και σε μια κρίσιμη καμπή στην εξέλιξη της πανδημίας του COVID-19, η ALUMIL συνεχίζει τις προσπάθειές της για δημιουργία προϊόντων που θα συμβάλουν στην αναχαίτιση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Κορωνίδα αυτών των ενεργειών είναι το ALUMIL Smart Gate, η συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης ακριβείας που έχει αναπτύξει η εταιρεία.