Alumil Cyprus
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Φεβρουάριος 2023
Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων: Πώς συνδέεται η προστασία τους με την παγκόσμια κρίση νερού;
Η Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο στις 2 Φεβρουαρίου, την ημέρα που το 1971 υπογράφτηκε στην πόλη Ραμσάρ του Ιράν η «Σύμβαση για τους Υγροτόπους Διεθνούς Σημασίας».
Ιανουάριος 2023
Στόχοι ESG: Ενισχύουμε τη βιωσιμότητα μέσα από φιλόδοξους στόχους με μετρήσιμα αποτελέσματα
Σε συνέχεια της 3ης Έκθεσης ESG που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2022, η εταιρεία μας προχώρησε, σε συνεργασία με το Center for Sustainability and Excellence, στον σχεδιασμό ενός νέου τριετούς πλάνου ESG αναφορικά με τους στόχους μας για την ενίσχυση της βιωσιμότητας στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης.
Architectural Aluminium Academy: Απολογισμός Προγράμματος «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών»
Περισσότεροι από 155 κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου συμμετείχαν στους 7 κύκλους σπουδών του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών», που πραγματοποιήθηκαν από την Architectural Aluminium Academy και υπό την αιγίδα της Π.Ο.Β.Α.Σ. σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης
SMARTIA M450 – Νέες χωνευτές τυπολογίες
Το SMARTIA M450 είναι ένα σύστημα νέας γενιάς για συρόμενα και ανασυρόμενα, που ανταποκρίνεται ιδανικά στις απαιτήσεις των σύγχρονων κτιρίων
BAU 2023: Η ALUMIL στην κορυφαία εμπορική έκθεση στο Μόναχο
Με μια ιστορία 50 ετών, η BAU αποτελεί την κορυφαία διεθνή, εμπορική έκθεση για την αρχιτεκτονική και τα δομικά υλικά, ενώ παράλληλα συνιστά σημείο αναφοράς για τον οικοδομικό κλάδο.
Δεκέμβριος 2022
Εβδομάδα εκπαίδευσης στην Ευκαρπία: Προχωράμε μπροστά, μαζί.
11 νέοι Σύμβουλοι από τις θυγατρικές μας σε Βοσνία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Κροατία συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης που πραγματοποιήσαμε την εβδομάδα 21-25 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις μας στην Ευκαρπία, σε συνεργασία με την Architectural Aluminium Academy.
Architectural Aluminium Academy: Έναρξη προγράμματος «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών» στο Ηράκλειο Κρήτης
19 επαγγελματίες του κλάδου των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου συμμετέχουν στο πρόγραμμα 50 ωρών της Architectural Aluminium Academy, το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης
Xenia Architect Lab: Τα minimal συστήματα της ALUMIL κέρδισαν τις εντυπώσεις
Τα καινοτόμα αρχιτεκτονικά υλικά και οι σύγχρονες λύσεις κατασκευής είχαν την τιμητική τους στο «Architect Lab», μια παράλληλη διοργάνωση της φετινής έκθεσης Xenia, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 25 & 27 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Metropolitan Expo.
Χριστουγεννιάτικες ιδέες στολισμού για το σπίτι
Η περίοδος των Χριστουγέννων κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι τα έχουμε συνυφασμένα με ανταλλαγή δώρων και συναντήσεις με αγαπημένα μας πρόσωπα
Πάρε μέρος στον τελευταίο Eco Challenge διαγωνισμό μας!
Η καμπάνια μας #Act4Earth φτάνει στο τέλος της. Μέσα από τους Eco Challenge διαγωνισμούς που πραγματοποιήσαμε μέσα στο 2022, εστιάσαμε σε κάποια από τα σοβαρότερα περιβαλλοντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας, προσπαθώντας να ενημερώσουμε, να ευαισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε όλους και όλες εσάς να υιοθετήσετε συνήθειες φιλικές προς το περιβάλλον.
Νοέμβριος 2022
SUPREME S700: Ανακαλύψτε τη νέα εκδοχή Eclipse
Το ανυψούμενο συρόμενο SUPREME S700 αποτελεί ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα της ALUMIL, με δυνατότητες κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων και υψηλές θερμομονωτικές επιδόσεις. Το σύστημα, που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες τάσεις της «διάφανης» αρχιτεκτονικής, εμπλουτίστηκε πλέον με τη νέα λύση Eclipse.
Ηγετική η παρουσία της ALUMIL στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022»!
Από την Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, η «καρδιά» του Αλουμινίου χτυπούσε στη Metropolitan Expo, στη μεγάλη κλαδική έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022», που επέστρεψε μετά από 9 ολόκληρα χρόνια.
ALUMIL & AAA Διαχρονικοί Χορηγοί στο 15ο συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»
Το 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές», υπό τον τίτλο Green Business, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 4 και 6 Νοεμβρίου, στο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.
Η ALUMIL αρωγός στο Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών και Πνευμονικής Υπέρτασης που εγκαινιάστηκε στο Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ».
Στις 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Ιατρείου Συγγενών Καρδιοπαθειών και Πνευμονικής Υπέρτασης που στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου των Εξωτερικών Τακτικών Ιατρείων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ».
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τη Μείωση των Αποβλήτων: 6 πρωτοβουλίες της ALUMIL για τη βιώσιμη διαχείριση πόρων και αποβλήτων.
Reduce. Reuse. Recycle. Αυτό είναι το motto της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για τη Μείωση των Αποβλήτων, μία ετήσια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που ενθαρρύνει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη να προβούν σε ενέργειες βιώσιμης διαχείρισης των πόρων και των αποβλήτων τους για την εβδομάδα 19-27 Νοεμβρίου, με βάση το τρίπτυχο: Μείωση αποβλήτων – Επαναχρησιμοποίηση προϊόντων – Ανακύκλωση
Οκτώβριος 2022
3η Έκθεση ESG: Συνεχίζουμε την πορεία μας προς τη βιωσιμότητα.
Οι αξίες της βιωσιμότητας, της αειφορίας και της κυκλικής οικονομίας βρίσκονται στην καρδιά της επιχειρηματικής μας στρατηγικής. Με βασική αρχή ότι η ΓΗ είναι το σπίτι όλων μας και με όραμα οι νεότερες γενιές να κληρονομήσουν έναν τόπο όπου θα μπορούν να ζήσουν και να δημιουργήσουν όπως ονειρεύονται, επιλέγουμε τον δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης, επενδύοντας σε «πράσινες» δράσεις που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.
Σεπτέμβριος 2022
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022
Η ΑΛΟΥΜΥΛ ανακοινώνει τα βασικά οικονομικά μεγέθη Α΄ Εξαμήνου 2022, συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2021.
Ιούνιος 2022
Architectural Aluminium Academy: Έναρξη προγράμματος «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών» στη Λάρισα
25 επαγγελματίες του κλάδου των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου συμμετέχουν στο πρόγραμμα 50 ωρών της Architectural Aluminum Academy (ΑΑΑ), «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών», που ξεκίνησε την Παρασκευή 17 Ιουνίου στη Λάρισα υπό την αιγίδα της Π.Ο.Β.Α.Σ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών).
Η ALUMIL κοντά στους επαγγελματίες του αύριο
Στις 19, 20 και 26 Μαΐου, στελέχη από το Τμήμα Επιλογής Προσωπικού της ALUMIL συμμετείχαν, διά ζώσης και διαδικτυακά, στις Ημέρες Καριέρας που διοργάνωσαν τα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Μάιος 2022
Ellinikon Experience Centre: Τα συστήματα της ALUMIL στο εμβληματικό κτίριο
Η αστική ανάπλαση στο Ελληνικό αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο αναμενόμενο έργο στη χώρα και ένα από τα μεγαλύτερα εν εξελίξει έργα πανευρωπαϊκά. Το Ellinikon Experience Centre είναι πλέον ανοιχτό στο κοινό και έχει εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή τους επισκέπτες.