Alumil Cyprus
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Νοέμβριος 2021
Οκτώβριος 2021
Η ηχομείωση στο προσκήνιο: Νέες πιστοποιήσεις για 4 συστήματά μας!
Στις σύγχρονες πόλεις υπάρχουν πολλών ειδών θόρυβοι, που πολλές φορές μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα δύσκολη και κουραστική. Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Περιβάλλοντος «η ηχορύπανση αποτελεί ένα διογκούμενο πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη και πολλοί άνθρωποι ενδέχεται να μην έχουν επίγνωση των επιπτώσεων που μπορεί να έχει στην υγεία τους».
Eden Roc Residence: Το οικιστικό συγκρότημα πολυτελείας επιλέγει ALUMIL
Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα πολυτελή συγκροτήματα κατοικιών είναι η παροχή κορυφαίων υπηρεσιών, που θυμίζουν ξενοδοχεία 5 αστέρων. Το οικιστικό συγκρότημα Eden Roc Residence αποτελεί μια τέτοια περίπτωση. Μια εντυπωσιακή προσθήκη στον κτιριακό ιστό της Λεμεσού, που συνιστά πόλο έλξης για όσους αναζητούν μια υψηλών προδιαγραφών κατοικία.
SMARTIA S67 URBAN: Νέες λύσεις για πόρτες εισόδου
To ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα SMARTIA S67 URBAN της ALUMIL έχει ξεχωρίσει γιατί συνδυάζει άψογα το βιομηχανικό στυλ με υψηλές επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα. Θέλοντας να εξελίξουμε περαιτέρω το σύστημα, προχωρήσαμε πρόσφατα με νέες λύσεις για πόρτες εισόδου.
Η ALUMIL μεγάλη χορηγός στο 10ο Open House Thessaloniki
Η ALUMIL έχει αποδείξει ότι στηρίζει σταθερά τις ενέργειες που φέρνουν την αρχιτεκτονική στο επίκεντρο και ενισχύουν τη θέση της στη συνείδηση των πολιτών. Φέτος, για ακόμη μια χρονιά, η εταιρεία ήταν μεγάλη χορηγός του 10ου κατά σειρά Open House Thessaloniki που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Οκτωβρίου.
Σεπτέμβριος 2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021
Κατά το α’ εξάμηνο του 2021, παρά το ασταθές επιχειρηματικό περιβάλλον που διαρκώς διαταράσσεται από την πανδημία COVID-19, η Εταιρεία και ο Όμιλος κατέγραψαν αξιοσημείωτη αύξηση του κύκλου εργασιών και των λειτουργικών κερδών (EBITDA), καθώς και σημαντική αύξηση των καθαρών κερδών.
Έκθεση ArXellence 2: Η γιορτή της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής στη Θεσσαλονίκη
Για 2 εβδομάδες, από τις 11 έως και τις 26 Σεπτεμβρίου, η καρδιά της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής κοινότητας χτυπούσε δυνατά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η επίσημη έκθεση του διεθνούς αρχιτεκτονικού διαγωνισμού της ALUMIL πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, συγκεντρώνοντας εξαιρετικές κριτικές από τον αρχιτεκτονικό κόσμο, τους θεσμικούς φορείς και κυρίως από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.
Wilde Staycity Apart-Hotel: Τα συστήματα της ALUMIL σε ανερχόμενη περιοχή του Λονδίνου
Η φιλοσοφία των ξενοδοχείων που περιλαμβάνουν διαμερίσματα αντί για απλά δωμάτια, είναι κάτι που αρχίζει να κερδίζει δημοφιλία διεθνώς. Τα λεγόμενα και apart-hotels («apart» από το αγγλικό apartment που σημαίνει διαμέρισμα) είναι μια νέα τάση, που δίνει στους επισκέπτες μια καινούργια επιλογή διαμονής, με διαφορετικά οφέλη από ένα απλό ξενοδοχείο.
Soft Close – Lift Unit: Δύο νέες λύσεις που «σηκώνουν» το βάρος για εσάς!
Η ALUMIL δείχνει ότι αφουγκράζεται τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων που εμπιστεύονται τα συστήματά της. Το Lift Unit και το Soft Close επιβεβαιώνουν πως ένα ήδη προηγμένο σύστημα μπορεί να γίνει αυξήσει τη λειτουργικότητά του, με την κατάλληλη προσθήκη που θα απογειώσει το τελικό αποτέλεσμα.
2η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης: Σταθερά στον δρόμο της προόδου και της βιωσιμότητας
Το 2020, μια χρονιά δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτέλεσε για την ALUMIL ένα έτος-ορόσημο σε σχέση με την αποτύπωση των ενεργειών του Ομίλου γύρω από ζητήματα περιβάλλοντος, εταιρικής διακυβέρνησης, ανθρώπινου δυναμικού και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Ιούλιος 2021
Η ALUMIL έλαμψε στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2021»
To μότο της ALUMIL «επιδιώκουμε την τελειότητα κάθε μέρα», χαρακτηρίζει κάθε έκφανση των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Πρόσφατα πήρε τη μορφή τιμητικής διάκρισης στην εκδήλωση “Diamonds of the Greek Economy 2021”!
Archiclub: Η ALUMIL σε ένα πρότυπο showroom για αρχιτέκτονες στο Κίεβο
Στο κέντρο του Κιέβου, σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο, εγκαινιάστηκε πρόσφατα το Archiclub. Ένα νέο showroom – coworking space, που δημιουργήθηκε ώστε να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες των αρχιτεκτόνων, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις και υψηλής ποιότητας προϊόντα για τα έργα τους.
SUPREME S650 e-Motion: Καινοτομία σε e-κίνηση!
To SUPREME S650 e-Motion είναι ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, καθώς προσφέρει στιβαρότητα, αλλά και ευρύτατο οπτικό πεδίο.
Foundry Quarter: Τα προηγμένα συστήματα της ALUMIL ταξιδεύουν στο Reading της Αγγλίας!
Το Reading, είναι μια πόλη σχεδόν 70 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου, με πληθυσμό άνω των 300 χιλιάδων κατοίκων που κάθε χρόνο αυξάνεται. Η πόλη έχει αποκτήσει τη φήμη του επιχειρηματικού κόμβου και έτσι προσελκύει συνεχώς νέες εταιρείες και επιχειρηματίες.
Χρηματιστηριακός δείκτης ESG: Η ALUMIL ανάμεσα στις 35 εισηγμένες εταιρείες που πληρούν τα κριτήρια
Στις 2 Αυγούστου 2021 τέθηκε σε ισχύ ο νέος δείκτης του χρηματιστηρίου Αθηνών. Πρόκειται για τον Athex ESG, ο οποίος θα παρακολουθεί την απόδοση των εταιρειών σε ζητήματα περιβάλλοντος, κοινωνικής δραστηριοποίησης και εταιρικής διακυβέρνησης.
Ιούνιος 2021
ALUMILIA: Το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης της ALUMIL
Στην ALUMIL πιστεύουμε πως η κατασκευαστική αριστεία ξεκινάει από ανθρώπους και καταλήγει σε ανθρώπους. Σε όλες τις ενδιάμεσες στάσεις αυτής της διαδρομής με τελικό προορισμό το υψηλής ποιότητας προϊόν, η πιο έμπιστη πυξίδα είναι οι καλοί συνεργάτες.
«BRAVO Awards»: Διάκριση της ALUMIL στον τομέα της εταιρικής διακυβέρνησης
Στην ALUMIL, η επιδίωξη της τελειότητας δεν συντελείται μόνο στο πλαίσιο της κατασκευαστικής αριστείας, αλλά αφορά σε όλους τους τομείς και εκφάνσεις της εταιρικής δραστηριότητας, είτε στο εσωτερικό της, είτε στις συνεργασίες που συνάπτει.
Olympic Resort: Αέρας ALUMIL στη Λεμεσό!
Στο νότιο τμήμα της Κύπρου, βρίσκεται μια πόλη που συνδυάζει ετερόκλητα στοιχεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Λεμεσός, η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη του νησιού, είναι γνωστή για τον κοσμοπολίτικο αέρα της, την εντυπωσιακή ακτογραμμή και την έντονη νυχτερινή της ζωή.
SMARTIA Barcode Cladding: Η επένδυση τοιχοποιίας… όπως δεν την έχετε ξαναδεί!
Μια υψηλών προδιαγραφών πρόσοψη κερδίζει τα βλέμματα και ενισχύει το συνολικό οικοδόμημα, τόσο από πλευράς design, όσο και επιδόσεων. Το νέο σύστημα επένδυσης τοιχοποιίας της ALUMIL ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα σε όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
Μάιος 2021
SMARTIA M9660 PHOS: Όλα τα «φώτα» πάνω στο δημοφιλές σύστημα
Το SMARTIA M9660 PHOS αποτελεί μια μοντέρνα λύση για έργα διαφορετικών αναγκών. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο συνδυάζει υψηλή ποιότητα, εντυπωσιακή σχεδίαση σε αναλογία των σύγχρονων αρχιτεκτονικών τάσεων και φυσικά άκρως ανταγωνιστικό κόστος που «λύνει» τα χέρια για κάθε είδους κατασκευή!