Alumil Cyprus
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Ιούλιος 2021
Η ALUMIL έλαμψε στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2021»
To μότο της ALUMIL «επιδιώκουμε την τελειότητα κάθε μέρα», χαρακτηρίζει κάθε έκφανση των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Πρόσφατα πήρε τη μορφή τιμητικής διάκρισης στην εκδήλωση “Diamonds of the Greek Economy 2021”!
Ιούνιος 2021
ALUMILIA: Το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης της ALUMIL
Στην ALUMIL πιστεύουμε πως η κατασκευαστική αριστεία ξεκινάει από ανθρώπους και καταλήγει σε ανθρώπους. Σε όλες τις ενδιάμεσες στάσεις αυτής της διαδρομής με τελικό προορισμό το υψηλής ποιότητας προϊόν, η πιο έμπιστη πυξίδα είναι οι καλοί συνεργάτες.
«BRAVO Awards»: Διάκριση της ALUMIL στον τομέα της εταιρικής διακυβέρνησης
Στην ALUMIL, η επιδίωξη της τελειότητας δεν συντελείται μόνο στο πλαίσιο της κατασκευαστικής αριστείας, αλλά αφορά σε όλους τους τομείς και εκφάνσεις της εταιρικής δραστηριότητας, είτε στο εσωτερικό της, είτε στις συνεργασίες που συνάπτει.
Olympic Resort: Αέρας ALUMIL στη Λεμεσό!
Στο νότιο τμήμα της Κύπρου, βρίσκεται μια πόλη που συνδυάζει ετερόκλητα στοιχεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Λεμεσός, η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη του νησιού, είναι γνωστή για τον κοσμοπολίτικο αέρα της, την εντυπωσιακή ακτογραμμή και την έντονη νυχτερινή της ζωή.
SMARTIA Barcode Cladding: Η επένδυση τοιχοποιίας… όπως δεν την έχετε ξαναδεί!
Μια υψηλών προδιαγραφών πρόσοψη κερδίζει τα βλέμματα και ενισχύει το συνολικό οικοδόμημα, τόσο από πλευράς design, όσο και επιδόσεων. Το νέο σύστημα επένδυσης τοιχοποιίας της ALUMIL ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα σε όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
Μάιος 2021
SMARTIA M9660 PHOS: Όλα τα «φώτα» πάνω στο δημοφιλές σύστημα
Το SMARTIA M9660 PHOS αποτελεί μια μοντέρνα λύση για έργα διαφορετικών αναγκών. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο συνδυάζει υψηλή ποιότητα, εντυπωσιακή σχεδίαση σε αναλογία των σύγχρονων αρχιτεκτονικών τάσεων και φυσικά άκρως ανταγωνιστικό κόστος που «λύνει» τα χέρια για κάθε είδους κατασκευή!
AlumilCal Tips n’ Tricks: Διευρύνουμε τις γνώσεις των συνεργατών μας
Πρόκειται για έναν κύκλο επτά διαδικτυακών σεμιναρίων, με θέμα το προηγμένο λογισμικό της ALUMIL για επεξεργασία, παραγωγή και κοστολόγηση κουφωμάτων, το AlumilCal.
1770 Pendrell: Η ALUMIL συμμετέχει στη δημιουργία “πράσινων” κτιρίων στο Βανκούβερ
Το Βανκούβερ είναι μια από τις πιο γνωστές πόλεις στη δυτική όχθη του Καναδά. Είναι σταθερά στις υψηλότερες θέσεις σε διεθνείς λίστες για πόλεις με ιδανικές συνθήκες διαβίωσης, ενώ την τελευταία δεκαετία έχει προωθήσει ένα σύγχρονο πλάνο αστικού σχεδιασμού, με την ονομασία «Vancouverism».
Οι Green Ambassadors της ALUMIL καθάρισαν την παραλία της Επανομής
Η σταδιακή άρση των περιορισμών, που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού, άνοιξε τον δρόμο για την πρώτη δράση της εθελοντικής ομάδας της εταιρείας μας, τους ALUMIL Green Ambassadors!
Απρίλιος 2021
Εθνικό Στάδιο Ράγκμπι στο Βουκουρέστι: Τα συστήματα της ALUMIL έτοιμα για «σκληρές αναμετρήσεις»
To Βουκουρέστι είναι μια πόλη με έντονο χαρακτήρα και νεανικό παλμό. Ως η πρωτεύουσα της Ρουμανίας είναι το πολιτισμικό και οικονομικό κέντρο της χώρας. Ένας άλλος τομέας στον οποίο ξεχωρίζει η πόλη είναι φυσικά ο αθλητισμός. To ποδόσφαιρο κυριαρχεί στη συνείδηση των πολιτών, ωστόσο ένα ακόμα άθλημα, το ράγκμπι, είναι ιδιαίτερα αγαπητό τόσο στην χώρα, όσο και συγκεκριμένα στο Βουκουρέστι.
ALUMIL Showrooms: Μια ανώτερη εκθεσιακή εμπειρία για κάθε επισκέπτη
Στην ALUMIL γνωρίζουμε καλά ότι η άμεση επαφή των πελατών μας με τα προϊόντα της εταιρείας μας είναι κομβικής σημασίας. Για αυτό, έχουμε φροντίσει να αναπτύξουμε τους εκθεσιακούς χώρους μας, ώστε να προσφέρουν κορυφαία εμπειρία σε κάθε επισκέπτη.
ROX Brighton: Η ALUMIL «ντύνει» τη σύγχρονη πρόταση διαβίωσης
Ο κόσμος μας, όπως διαμορφώνεται τις τελευταίες δεκαετίες, χαρακτηρίζεται από γρήγορους ρυθμούς, περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και καθημερινές μετακινήσεις εντός των αστικών κέντρων, από το σπίτι στην εργασία και αντίστροφα. Το ROX Brighton είναι μια εναλλακτική πρόταση κατοικιών, που έρχεται να επαναπροσδιορίσει ό,τι γνωρίζαμε για την καθημερινότητα στις πόλεις.
SMARTIA M35: Το νέο minimal σύστημα υαλοπετασμάτων με τις υψηλές επιδόσεις!
Η σύγχρονη αρχιτεκτονική επιτάσσει minimal γραμμές, λιτότητα, άπλετο φως στον χώρο και υψηλές επιδόσεις που συμβάλλουν στη φιλοσοφία της βιωσιμότητας. Το νέο SMARTIA M35 είναι ένα σύγχρονο σύστημα υαλοπετασμάτων που συνδυάζει όλα τα παραπάνω και για αυτό δίνει μεγάλες δυνατότητες για τη χρήση του σε ετερόκλητα έργα.
Μάρτιος 2021
ALUMIL Webinars: Μοιραζόμαστε τεχνογνωσία, εξελίσσουμε τον κλάδο
Το 2021 όπως φαίνεται θα είναι μια χρονιά κατά την οποία οι περιπλοκές της πανδημίας του κορωνοϊού θα συνεχιστούν, διαμορφώνοντας αναλόγως την καθημερινότητα των ανθρώπων. Μια από τις βασικές επιδράσεις του COVID-19 στους χώρους εργασίας είναι ότι πλέον οι εταιρείες έχουν αναγκαστεί να βρουν νέους τρόπους ώστε να επικοινωνούν με τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους.
SMARTIA S350 LT: Νέα έκδοση με προηγμένες τυπολογίες για λύσεις σε κάθε ανάγκη
Το συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα SMARTIA S350 είναι γνωστό για τις ίσιες, λιτές του γραμμές, καθώς και για τη μεγάλη ευκολία που παρέχει κατά τη διαδικασία κατασκευής και τοποθέτησής του. Το εξελιγμένο αυτό σύστημα της ALUMIL αποκτά πλέον 3 νέες τυπολογίες μέσω της νέας έκδοσης SMARTIA S350 LT
Εθνική Πινακοθήκη Ελλάδος: H ALUMIL συμμετέχει στην εντυπωσιακή επέκταση
Εθνική Πινακοθήκη είναι ένα κτίριο σταθμός στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος και ένας φάρος πολιτισμού, που εκπέμπει το φως του για πάνω από έναν αιώνα. Είμαστε υπερήφανοι που η ALUMIL συνέβαλε με τα προηγμένα συστήματα αλουμινίου της στην ανακαίνιση και επέκταση ενός οικοδομήματος που στεγάζει καλλιτεχνικές δημιουργίες
Φεβρουάριος 2021
Orbi Twin Towers στο Batumi: Ένα εντυπωσιακό έργο με την υπογραφή της ALUMIL
Το «Orbi Twin Towers» αποτελεί μια σπουδαία αρχιτεκτονική προσθήκη στον ορίζοντα μιας ταχύτατα αναπτυσσόμενης πόλης, όπως είναι το Batumi. Η αυτοπεποίθηση που εκπέμπει αυτό το λαμπερό έργο, έρχεται σε συμφωνία με το όραμα της ALUMIL για τελειότητα και συνεχή πρόοδο και υπογραμμίζει την παρουσία της εταιρείας σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου χτυπά ο παλμός της παγκόσμιας ανάπτυξης και δόμησης.
Τα νέα συστήματα περιφράξεων της ALUMIL θα σας συναρπάσουν!
Οι τρεις νέες σειρές περιφράξεων της ALUMIL ξεχωρίζουν για τη στιβαρότητα, την ποικιλία τεχνικών λύσεων και τη δυνατότητα εκτεταμένης παραμετροποίησής τους για ένα άρτιο και απόλυτα εξατομικευμένο αποτέλεσμα. Άλλωστε, ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας και tailor-made εφαρμογών εναρμονισμένων με το εκάστοτε έργο, αποτελεί προαπαιτούμενο για κάθε προϊόν που αναπτύσσει η εταιρεία.
Μια παγκόσμια γιορτή της αρχιτεκτονικής στα Βραβεία «ArXellence 2»
Το «ArXellence 2» είναι ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών της ALUMIL , που φέρει τη «σφραγίδα» της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων (UIA) και πραγματοποιήθηκε σε στενή συνεργασία με το Συμβούλιο Διεθνών Διαγωνισμών της UIA (ICC Council) και με πλήρη εφαρμογή των κανονισμών της UNESCO. Ο διαγωνισμός αφού πέρασε όλες τις φάσεις της υλοποίησής του - από την προετοιμασία και την ανακοίνωση του θέματος, έως την κατάθεση μελετών από όλο τον κόσμο και την τελική αξιολόγησή τους - ολοκληρώθηκε πανηγυρικά σε μια υψηλής ποιότητας διαδικτυακή τελετή βράβευσης.
GSB International: Η ALUMIL λαμβάνει την ανώτατη Πιστοποίηση για τα Βαφεία της
Η ALUMIL γίνεται η πρώτη εταιρεία παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα με πιστοποίηση Premium Coater & Sea Proof Plus από την GSB International