Alumil Cyprus
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Σεπτέμβριος 2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021
Κατά το α’ εξάμηνο του 2021, παρά το ασταθές επιχειρηματικό περιβάλλον που διαρκώς διαταράσσεται από την πανδημία COVID-19, η Εταιρεία και ο Όμιλος κατέγραψαν αξιοσημείωτη αύξηση του κύκλου εργασιών και των λειτουργικών κερδών (EBITDA), καθώς και σημαντική αύξηση των καθαρών κερδών.
Ιούλιος 2021
Η ALUMIL έλαμψε στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2021»
To μότο της ALUMIL «επιδιώκουμε την τελειότητα κάθε μέρα», χαρακτηρίζει κάθε έκφανση των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Πρόσφατα πήρε τη μορφή τιμητικής διάκρισης στην εκδήλωση “Diamonds of the Greek Economy 2021”!
Archiclub: Η ALUMIL σε ένα πρότυπο showroom για αρχιτέκτονες στο Κίεβο
Στο κέντρο του Κιέβου, σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο, εγκαινιάστηκε πρόσφατα το Archiclub. Ένα νέο showroom – coworking space, που δημιουργήθηκε ώστε να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες των αρχιτεκτόνων, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις και υψηλής ποιότητας προϊόντα για τα έργα τους.
SUPREME S650 e-Motion: Καινοτομία σε e-κίνηση!
To SUPREME S650 e-Motion είναι ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, καθώς προσφέρει στιβαρότητα, αλλά και ευρύτατο οπτικό πεδίο.
Foundry Quarter: Τα προηγμένα συστήματα της ALUMIL ταξιδεύουν στο Reading της Αγγλίας!
Το Reading, είναι μια πόλη σχεδόν 70 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου, με πληθυσμό άνω των 300 χιλιάδων κατοίκων που κάθε χρόνο αυξάνεται. Η πόλη έχει αποκτήσει τη φήμη του επιχειρηματικού κόμβου και έτσι προσελκύει συνεχώς νέες εταιρείες και επιχειρηματίες.
Χρηματιστηριακός δείκτης ESG: Η ALUMIL ανάμεσα στις 35 εισηγμένες εταιρείες που πληρούν τα κριτήρια
Στις 2 Αυγούστου 2021 τέθηκε σε ισχύ ο νέος δείκτης του χρηματιστηρίου Αθηνών. Πρόκειται για τον Athex ESG, ο οποίος θα παρακολουθεί την απόδοση των εταιρειών σε ζητήματα περιβάλλοντος, κοινωνικής δραστηριοποίησης και εταιρικής διακυβέρνησης.
Ιούνιος 2021
ALUMILIA: Το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης της ALUMIL
Στην ALUMIL πιστεύουμε πως η κατασκευαστική αριστεία ξεκινάει από ανθρώπους και καταλήγει σε ανθρώπους. Σε όλες τις ενδιάμεσες στάσεις αυτής της διαδρομής με τελικό προορισμό το υψηλής ποιότητας προϊόν, η πιο έμπιστη πυξίδα είναι οι καλοί συνεργάτες.
«BRAVO Awards»: Διάκριση της ALUMIL στον τομέα της εταιρικής διακυβέρνησης
Στην ALUMIL, η επιδίωξη της τελειότητας δεν συντελείται μόνο στο πλαίσιο της κατασκευαστικής αριστείας, αλλά αφορά σε όλους τους τομείς και εκφάνσεις της εταιρικής δραστηριότητας, είτε στο εσωτερικό της, είτε στις συνεργασίες που συνάπτει.
Olympic Resort: Αέρας ALUMIL στη Λεμεσό!
Στο νότιο τμήμα της Κύπρου, βρίσκεται μια πόλη που συνδυάζει ετερόκλητα στοιχεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Λεμεσός, η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη του νησιού, είναι γνωστή για τον κοσμοπολίτικο αέρα της, την εντυπωσιακή ακτογραμμή και την έντονη νυχτερινή της ζωή.
SMARTIA Barcode Cladding: Η επένδυση τοιχοποιίας… όπως δεν την έχετε ξαναδεί!
Μια υψηλών προδιαγραφών πρόσοψη κερδίζει τα βλέμματα και ενισχύει το συνολικό οικοδόμημα, τόσο από πλευράς design, όσο και επιδόσεων. Το νέο σύστημα επένδυσης τοιχοποιίας της ALUMIL ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα σε όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
Μάιος 2021
SMARTIA M9660 PHOS: Όλα τα «φώτα» πάνω στο δημοφιλές σύστημα
Το SMARTIA M9660 PHOS αποτελεί μια μοντέρνα λύση για έργα διαφορετικών αναγκών. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο συνδυάζει υψηλή ποιότητα, εντυπωσιακή σχεδίαση σε αναλογία των σύγχρονων αρχιτεκτονικών τάσεων και φυσικά άκρως ανταγωνιστικό κόστος που «λύνει» τα χέρια για κάθε είδους κατασκευή!
AlumilCal Tips n’ Tricks: Διευρύνουμε τις γνώσεις των συνεργατών μας
Πρόκειται για έναν κύκλο επτά διαδικτυακών σεμιναρίων, με θέμα το προηγμένο λογισμικό της ALUMIL για επεξεργασία, παραγωγή και κοστολόγηση κουφωμάτων, το AlumilCal.
1770 Pendrell: Η ALUMIL συμμετέχει στη δημιουργία “πράσινων” κτιρίων στο Βανκούβερ
Το Βανκούβερ είναι μια από τις πιο γνωστές πόλεις στη δυτική όχθη του Καναδά. Είναι σταθερά στις υψηλότερες θέσεις σε διεθνείς λίστες για πόλεις με ιδανικές συνθήκες διαβίωσης, ενώ την τελευταία δεκαετία έχει προωθήσει ένα σύγχρονο πλάνο αστικού σχεδιασμού, με την ονομασία «Vancouverism».
Οι Green Ambassadors της ALUMIL καθάρισαν την παραλία της Επανομής
Η σταδιακή άρση των περιορισμών, που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού, άνοιξε τον δρόμο για την πρώτη δράση της εθελοντικής ομάδας της εταιρείας μας, τους ALUMIL Green Ambassadors!
Απρίλιος 2021
Εθνικό Στάδιο Ράγκμπι στο Βουκουρέστι: Τα συστήματα της ALUMIL έτοιμα για «σκληρές αναμετρήσεις»
To Βουκουρέστι είναι μια πόλη με έντονο χαρακτήρα και νεανικό παλμό. Ως η πρωτεύουσα της Ρουμανίας είναι το πολιτισμικό και οικονομικό κέντρο της χώρας. Ένας άλλος τομέας στον οποίο ξεχωρίζει η πόλη είναι φυσικά ο αθλητισμός. To ποδόσφαιρο κυριαρχεί στη συνείδηση των πολιτών, ωστόσο ένα ακόμα άθλημα, το ράγκμπι, είναι ιδιαίτερα αγαπητό τόσο στην χώρα, όσο και συγκεκριμένα στο Βουκουρέστι.
ALUMIL Showrooms: Μια ανώτερη εκθεσιακή εμπειρία για κάθε επισκέπτη
Στην ALUMIL γνωρίζουμε καλά ότι η άμεση επαφή των πελατών μας με τα προϊόντα της εταιρείας μας είναι κομβικής σημασίας. Για αυτό, έχουμε φροντίσει να αναπτύξουμε τους εκθεσιακούς χώρους μας, ώστε να προσφέρουν κορυφαία εμπειρία σε κάθε επισκέπτη.
ROX Brighton: Η ALUMIL «ντύνει» τη σύγχρονη πρόταση διαβίωσης
Ο κόσμος μας, όπως διαμορφώνεται τις τελευταίες δεκαετίες, χαρακτηρίζεται από γρήγορους ρυθμούς, περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και καθημερινές μετακινήσεις εντός των αστικών κέντρων, από το σπίτι στην εργασία και αντίστροφα. Το ROX Brighton είναι μια εναλλακτική πρόταση κατοικιών, που έρχεται να επαναπροσδιορίσει ό,τι γνωρίζαμε για την καθημερινότητα στις πόλεις.
SMARTIA M35: Το νέο minimal σύστημα υαλοπετασμάτων με τις υψηλές επιδόσεις!
Η σύγχρονη αρχιτεκτονική επιτάσσει minimal γραμμές, λιτότητα, άπλετο φως στον χώρο και υψηλές επιδόσεις που συμβάλλουν στη φιλοσοφία της βιωσιμότητας. Το νέο SMARTIA M35 είναι ένα σύγχρονο σύστημα υαλοπετασμάτων που συνδυάζει όλα τα παραπάνω και για αυτό δίνει μεγάλες δυνατότητες για τη χρήση του σε ετερόκλητα έργα.
Μάρτιος 2021
ALUMIL Webinars: Μοιραζόμαστε τεχνογνωσία, εξελίσσουμε τον κλάδο
Το 2021 όπως φαίνεται θα είναι μια χρονιά κατά την οποία οι περιπλοκές της πανδημίας του κορωνοϊού θα συνεχιστούν, διαμορφώνοντας αναλόγως την καθημερινότητα των ανθρώπων. Μια από τις βασικές επιδράσεις του COVID-19 στους χώρους εργασίας είναι ότι πλέον οι εταιρείες έχουν αναγκαστεί να βρουν νέους τρόπους ώστε να επικοινωνούν με τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους.
SMARTIA S350 LT: Νέα έκδοση με προηγμένες τυπολογίες για λύσεις σε κάθε ανάγκη
Το συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα SMARTIA S350 είναι γνωστό για τις ίσιες, λιτές του γραμμές, καθώς και για τη μεγάλη ευκολία που παρέχει κατά τη διαδικασία κατασκευής και τοποθέτησής του. Το εξελιγμένο αυτό σύστημα της ALUMIL αποκτά πλέον 3 νέες τυπολογίες μέσω της νέας έκδοσης SMARTIA S350 LT