Alumil Cyprus
Choose your local website

Νέα

Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση
Φεβρουάριος 2021
ArXellence 2 | Τελετή Απονομής των Βραβείων
Στις 23 Φεβρουαρίου 2021 θα λάβει χώρα η διαδικτυακή Τελετή Απονομής των Βραβείων. Η εκδήλωση αύτη αποτελεί μία βασική πτυχή του διαγωνισμού που επικυρώνει τη συνολική επιτυχία του «Arxellence 2», καθώς θα προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τις ομάδες που βρίσκονται πίσω από τις μελέτες που διακρίθηκαν έργα και να κατανοήσει το όραμά τους.
Ιανουάριος 2021
Το Top 12 των ενεργειών της ALUMIL για το 2020
Η διεθνής παρουσία της εταιρείας μας ενισχύθηκε και παράλληλα η παραγωγή κορυφαίων προϊόντων που ανεβάζουν τον πήχη του κλάδου μας αποτέλεσε για ακόμη μια φορά την αιχμή του δόρατος των δραστηριοτήτων μας.
Δεκέμβριος 2020
Επενδύουμε στην ανακύκλωση, πρωτοπορούμε με πράσινο αλουμίνιο!
Στα πλαίσια την ενίσχυσης των δραστηριοτήτων μας με παραγωγικές διαδικασίες που συνεισφέρουν σε μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, προχωρήσαμε σε επένδυση 2,8 εκατομμυρίων ευρώ για τη δημιουργία νέας μονάδας διαλογής και επεξεργασίας σκραπ αλουμινίου
SMARTIA M78: Ανακαλύψτε το νέο σύστημα για προηγμένα unitized υαλοπετάσματα
Στα σύγχρονα έργα μεγάλης κλίμακας «ο χρόνος είναι χρήμα». Για αυτό απαιτείται τα έργα να ολοκληρώνονται εντός των χρονικών ορίων που τίθενται και μέσα στα πλαίσια του οικονομικού προϋπολογισμού. Το unitized σύστημα υαλοπετασμάτων SMARTIA M78 της ALUMIL είναι η κατάλληλη επιλογή για να επιτευχθούν τα παραπάνω, καθώς αποτελεί μια οικονομική λύση που συνδυάζει ποιότητα και ευκολία εγκατάστασης.
The Scape στο Brighton: Οι φοιτητικές κατοικίες του μέλλοντος επιλέγουν ALUMIL
Πρόκειται για ένα μοντέρνο κτιριακό σύμπλεγμα υψηλής αισθητικής που πρόσφατα ολοκληρώθηκε. Η τοποθεσία του αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του: το “The Scape” βρίσκεται στην καρδιά της πανεπιστημιακής κοινότητας του Brighton, στην περιοχή Moulsecoomb.
Το Smart Gate της ALUMIL στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας
Το ALUMIL Smart Gate, η προηγμένη συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης της ALUMIL, εγκαθίσταται τους τελευταίους μήνες σε αυξανόμενο αριθμό κτιρίων ανά τον κόσμο, παρέχοντας προληπτική προστασία μέσω μετρήσεων υψηλής ακριβείας.
Η ALUMIL ανάμεσα στις 25 κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα της αειφορίας για το 2020
Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η εκδήλωση “Sustainable Greece 2020”, με αφορμή τη συμπλήρωση 6 χρόνων από την έναρξη της διοργάνωσης. Η QualityNet Foundation αφού έλαβε το portfolio δράσεων από σημαντικές εταιρείες της χώρας μας, παρουσίασε τις 25 επιχειρήσεις που εντάσσονται στην ελίτ του Επιχειρηματικού Χάρτη και πληρούν τις προδιαγραφές Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Η ALUMIL Mέγας Xορηγός στο OPEN HOUSE Thessaloniki 2020
Η ALUMIL έχει χτίσει εδώ και τρεις δεκαετίες μια υγιή και ισορροπημένη σχέση με τον αρχιτεκτονικό κόσμο καθώς ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός μπορεί να αναδείξει με εξαιρετικό τρόπο πτυχές ενός οικοδομήματος και να το μετατρέψει σε μια μορφή έκφρασης που κοσμεί μέσω της δόμησης μια τοποθεσία.
Νοέμβριος 2020
SMARTIA S67 URBAN: Industrial αισθητική και κορυφαίες επιδόσεις!
Τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί η αξία της βιομηχανικής αισθητικής στις κατασκευές, μέσω μιας νέας στροφής στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Όλο και περισσότερα κτίρια ανά τον κόσμο ακολουθούν αυτή τη λογική και επαναφέρουν ένα ύφος που έμοιαζε να έχει χαθεί. Το νέο ανοιγόμενο σύστημα SMARTIA S67 URBAN της ALUMIL κινείται σε αυτή την κατεύθυνση, καθώς συνδυάζει αρμονικά το industrial look με τις υψηλές επιδόσεις.
Belgrade Waterfront: Η ALUMIL συμμετέχει στο μεγαλόπνοο project αστικής ανάπλασης
Δύο πολυόροφοι πύργοι, οι Parkview & Vista, έχουν ολοκληρωθεί και διατίθενται για οικιστική και επιχειρηματική χρήση στην περιοχή plot 18.
ArXellence 2: O διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός της ALUMIL ολοκληρώθηκε με επιτυχία
Το «ArXellence 2», ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός της ALUMIL, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, με την ανακοίνωση των 6 βραβείων και των 4 επαίνων.
SMARTIA M8200 – Νέα πιστοποίηση αντοχής σε ανεμοπίεση
Το SMARTIA M8200 είναι ένα σύστημα κάθετης στήριξης υαλοπινάκων της ALUMIL για την κατασκευή γυάλινων κάγκελων. Όλες οι λύσεις της σειράς ξεχωρίζουν τόσο για την μοντέρνα και λιτή σχεδίαση, όσο και για την κορυφαία στιβαρότητά τους.
Το ALUMIL Smart Gate θωρακίζει τη Βουλή των Ελλήνων
Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τον κόσμο και σε μια κρίσιμη καμπή στην εξέλιξη της πανδημίας του COVID-19, η ALUMIL συνεχίζει τις προσπάθειές της για δημιουργία προϊόντων που θα συμβάλουν στην αναχαίτιση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Κορωνίδα αυτών των ενεργειών είναι το ALUMIL Smart Gate, η συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης ακριβείας που έχει αναπτύξει η εταιρεία.
Η ALUMIL γίνεται πιο Green!
Εγκαινιάζουμε τους ALUMIL Green Ambassadors, την “επίλεκτη” ομάδα εργαζομένων της εταιρείας με αποστολή την προστασία του περιβάλλοντος και την ενημέρωση γύρω από θέματα πράσινης ανάπτυξης και συμπεριφοράς.
Οκτώβριος 2020
Η ALUMIL πρωταγωνιστεί στην πόλη των Αγγέλων
23 περίπου χιλιόμετρα από το μητροπολιτικό κέντρο του Los Angeles, πολύ κοντά στην παράκτια ζώνη της Santa Monica, ένα νέο και φιλόδοξο έργο έχει ξεκινήσει. Πρόκειται για το Broadway 500, στην ομώνυμη οδό, ένα σύμπλεγμα 4 επταόροφων κτιρίων που με την ολοκλήρωσή τους θα στεγάσουν 249 κατοικίες, καθώς και εμπορικά κέντρα.
SUPREME S700 : Το σύστημα της ALUMIL που αντέχει και τυφώνες
Το S700, που εκπροσωπεί τη νέα γενιά αναβαθμισμένων συστημάτων της ALUMIL για την κάλυψη ιδιαίτερα μεγάλων ανοιγμάτων, διακρίθηκε στο διεθνούς φήμης τεστ για τυφώνες “Miami Dade” και πιστοποιήθηκε για τις επιδόσεις του.
Το Μουσείο της Ακρόπολης εξοπλίστηκε με το ALUMIL Smart Gate
Το Smart Gate της ALUMIL τοποθετήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, ένα σημείο αναφοράς για κάθε επισκέπτη της Αθήνας. Η συσκευή βρίσκεται στην είσοδο του Μουσείου και συμβάλλει στη μέτρηση της θερμοκρασίας χιλιάδων ανθρώπων που διέρχονται καθημερινά, διευκολύνοντας την πρόσβαση χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις για το κοινό.
Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον
Η ALUMIL δημοσίευσε πρόσφατα την πρώτη ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainability Report), καταγράφοντας αναλυτικά όλες τις ενέργειες που πραγματοποιεί έχοντας στον πυρήνα της δραστηριότητάς της τον σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Στα κορυφαία συστήματα αλουμινίου για Παθητικά κτίρια παγκοσμίως το SUPREME S91 της ALUMIL.
Πριν λίγες μέρες, η ALUMIL διακρίθηκε για άλλη μία φορά, επιβεβαιώνοντας τον καινοτόμο χαρακτήρα της και την ιδιαίτερη έμφαση που δίνει στην πράσινη δόμηση, καθώς το σύστημα αλουμινίου SUPREME S91 (έκδοση Hi) πιστοποιήθηκε με κορυφαίο συντελεστή θερμομόνωσης για την κλάση του στην κλιματική ζώνη “Cool temperate”, από το “Passive house Institute”.
Σεπτέμβριος 2020
ALUMIL Academy: Καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα για κατασκευαστές
Η ALUMIL Academy ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της το 2019, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και ευρεία αποδοχή από τον κατασκευαστικό κλάδο. Μέσα από τα εμπεριστατωμένα πρόγραμματα εκπαίδευσης που προσέφερε, έδωσε τη δυνατότητα σε κατασκευαστές να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, αναβαθμίζοντας την επαγγελματική τους θέση.