Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

AMIRI: ALUMIL-ovi sistemi „sijaju“ u luksuznom maloprodajnom objektu u Las Vegasu

Poznati vrhunski brend koji prodaje odeću, obuću i modne dodatke nedavno je otvorio svoj novi luksuzni maloprodajni prostor u Winn Resortu i odabrao ALUMIL-ove sofisticirane aluminijumske sisteme.

Dok čuvena izreka „ono što se dešava u Vegasu ostaje u Vegasu“ može da sugeriše atmosferu privatnosti i misterije koja okružuje ovaj brzi grad u SAD, sve izlazi na videlo u slučaju nove prodavnice AMIRI, pozivajući posetioca da je istraži.

Amiri Shop

Gledajući u unutrašnjost radnje sa eksterijera, veliki mermerni paneli, koji opremaju fasadu i unutrašnjost, privlače pažnju kupaca. Istovremeno, velika veličina panela za zastakljivanje izloga (4,5 metara) – prilagođeno rešenje za fasadu prodavnice od strane ALUMIL-a – ističe AMIRI proizvode i stvara osećaj slobode.

Amiri entrance

U unutrašnjosti prodajnog objekta prisutan je minimalistički pristup, koji je dizajnirao studio za dizajn enterijera NOCOD iz Pariza, u saradnji sa Two One Two dizajn arhitektama. Velika ogledala, čelične police i betonski pod doprinose jedinstvenom estetskom rezultatu. Ovaj minimalistički pristup dizajnu je dopunjen ALUMIL-ovim sofisticiranim sistemom SUPREME S650 PHOS, izvanrednim minimalističkim kliznim sistemom koji je idealan za pokrivanje širokih raspona. Ovo rešenje naglašava inovativni portfolio proizvoda kompanije kada su u pitanju projekti visokog profila širom sveta.

 

Dodaj u favorite