Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

ALUMIL ponovo otvara fabriku u Ksantiju, Grčka

2021. je bila prekretnica za ALUMIL. Promet Grupacije je dostigao rekordne brojke (procena: 315,0 miliona evra, povećan za 74 miliona evra - +30% u poređenju sa 2020. godinom), što pokazuje sposobnost ALUMIL-a da se nosi sa bilo kojom situacijom, fokusirajući se na svoj plan, naporan rad i veru u ishod.

ALUMIL je, odgovarajući na visoke zahteve, kontinuiranu povećanu potražnju svojih proizvoda za arhitektonsku upotrebu, kao i značajno povećanje svoje klijentele i otvaranje novih tržišta u inostranstvu, odlučio da nastavi sa ponovnim otvaranjem svoje proizvodne jedinice u Ksantiju, Grčka, koja je prestala sa radom 2013. godine.

Ova odluka da se ponovo otvori proizvodna jedinica je veoma važna, jer jača korporativno prisustvo, otvara stotine novih radnih mesta i doprinosi regionalnom napretku Trakije.

Pogon Ksanti, koji je tokom svog rada proizvodio 14.000 tona aluminijumskih profila godišnje, očekuje se da ponovo počne sa radom sledećeg aprila, čim budu završeni građevinski i tehnički radovi.


Dodaj u favorite