Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Wilde Staycity ApartHotel: ALUMIL sistemi u rastućem području Londona

Model hotela koji uključuje apartmane umesto jednostavnih soba je nešto što počinje da stiče međunarodnu popularnost. Takozvani apart-hoteli („osim“ od reči „apartman“) je novi trend koji posetiocima nudi potpuno novu opciju smeštaja, sa drugačijim pogodnostima u odnosu na konvencionalni hotel.

U Aldgejtu, jednoj od oblasti Londona o kojima se mnogo raspravljalo, Staycity Hotel Group je napravio novu zgradu za smeštaj u svom već širokom spektru. Ovo je Wilde Aldgate Tower Bridge, novo Staycity rešenje za smeštaj koje prati logiku apartmana u okviru hotelske infrastrukture. Novi „aparthotel“ – dizajnirao je Dekter Moren Associates – koji pripada seriji Vajld i inspirisan je Oskarom Vajldom, obećava iskustvo koje će ponuditi luksuz, udobnost i iznad svega, toplinu doma.


Među 156 apartmana i studija Wilde Aldgate Tower Bridge, posetilac može pronaći prostor koji mu najviše odgovara. Temeljno dizajnirani apartmani sa vrhunskim nameštajem, modernim kuhinjama i kućnim aparatima etabliranih brendova, nose posebnu atmosferu intimnosti, dok recepcija koja radi 24 sata i hotelske usluge savršeno dopunjuju besprekoran i hibridni doživljaj smeštaja. Moderni stanovi su opremljeni ALUMIL-ovim izuzetnim sistemom na šarkama, SUPREME S77, koji doprinosi ukupnom pristupu dizajnu i istovremeno pruža visoku efikasnost u smislu toplotne izolacije, smanjenja zvuka i vodonepropusnosti.


Wilde Aldgate Tower Bridge iz Staiciti Aparthotels je savremeni apartman-hotel u jednom od najperspektivnijih oblasti Londona. ALUMIL-ovi sistemi konstantno podržavaju zahtevne projekte, uvek ispunjavajući sve zahteve, kombinujući visoke performanse i estetiku bez premca.
Dodaj u favorite