Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Archiclub: ALUMIL u inovativnom izložbenom salonu za arhitekte u Kijevu

Archiclub je novi izložbeni salon koji je nedavno otvoren u centru Kijeva, na prometnom bulevaru. Ovo je izložbeno-radni prostor, kreiran da zadovolji savremene potrebe arhitekata, pružajući im personalizovana rešenja i visokokvalitetne proizvode za svoje projekte.

Archiclub je jedinstvena inicijativa, jer uključuje 3 različita brenda, od kojih je svaki lider u svojoj oblasti. Konkretno, aluminijumsku industriju u izložbenom prostoru predstavlja ALUMIL, dok brendovi Gentas i Kalesinterflex predstavljaju građevinsku industriju u oblasti drveta i keramike. Učešće ALUMIL-a sa vrhunskim sistemima, poboljšava njegovo lokalno prisustvo u Kijevu, proširuje odnos sa arhitektonskom zajednicom u širem regionu i, iznad svega, ističe međunarodnu stručnost.

Glavna svrha Archiclub-a je da zadovolji potrebe arhitekata, pružajući im izvanredne sisteme za projekte. To je u suštini prostor gde profesionalac može da pronađe prava rešenja za svoj dizajn. U isto vreme, Arhiklub će delovati kao mesto okupljanja gde će arhitekte moći da rade, da organizuju sastanke, a takođe i da razmenjuju iskustva sa svojim kolegama i saradnicima u prijateljskom i prijatnom okruženju.


Prisustvo ALUMIL-a kao ekskluzivnog brenda aluminijumskih sistema na savremenoj izložbi kao što je Archiclub, naglašava nameru kompanije da uvek bude na čelu napretka u svakoj zemlji u kojoj posluje.
Dodaj u favorite