Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

SUPREME S650 e-Motion: Inovacija u pokretu!

Da li ste se ikada zapitali kakva bi bila kuća sa električno motorizovanim profilima? Da li radite od kuće i želite da imate potpunu kontrolu nad prozorima, bez smetnji? ALUMIL-ov tim za istraživanje i razvoj, uvek korak ispred u pogledu savremenih potreba kuće, dizajnirao je i razvio SUPREME S650 e-Motion, napredni klizni aluminijumski sistem koji radi sa električnim pokretanjem!


S650e-Motion je u osnovi automatizovana verzija SUPREME S650 PHOS serije. Stoga deli sve inovativne karakteristike i vrhunske performanse početnog modela, dodajući veliku prednost električnog pokretanja. Inovativni dizajn električne verzije, u kombinaciji sa skrivenim mehanizmom, osigurava potpuno glatko kretanje sistema, bez kompromisa po pitanju njegove funkcionalnosti, sigurnosti i estetike.


SUPREME S650 e-Motion idealan je za pokrivanje širokih raspona jer pruža robusnost i širok, neprekidan pogled. Osim toga, 25 mm vidljivog aluminijuma na isprepletenom profilu (gde se spajaju dva krila), naglašava njegov minimalni dizajn. Takođe, glavni element sistema su skriveni profili koji su potpuno integrisani u zid i poboljšavaju minimalnu estetiku. Istovremeno, sistem je obogaćen novim stilom sastanaka i tipologijama uglova koji nude još veću fleksibilnost. Na kraju, vrijedi napomenuti da, iako je sistem potpuno daljinski upravljan, postoji mogućnost ručnog upravljanja u slučaju nužde, dok u slučaju nestanka struje i dalje može neometano raditi zahvaljujući bateriji koja je uključena u mehanizam.


Pošteno je reći da će budućnost sistema prozora i vrata uključivati daljinsko upravljanje i rad. SUPREME S650 e-Motion je aluminijumski sistem koji stiže iz budućnosti kako bi vam olakšao život i pokrenuo vaše dnevne aktivnosti!
Dodaj u favorite