Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

ALUMIL Vebinari: Poboljšanje kroz razmenu znanja

Ove godine smo svi shvatili da će komplikacije prouzrokovane pandemijom koronavirusa uticati na naš svakodnevni život u skoroj budućnosti. COVID-19 izazvao je mnoge promene u radnom okruženju i podstakao kompanije da otkriju pametne i maštovite metode kako bi poboljšale komunikaciju sa svojim zaposlenima i partnerima. U kompaniji ALUMIL smo se brzo prilagodili ovoj novoj situaciji i preduzeli razne inicijative sa ciljem da poboljšamo naše interne sastanke na nivou grupacije, web prezentacije i treninge putem webinara. ALUMIL webinari pružaju bogat sadržaj i podržavaju kako naše osoblje tako i partnere.


 
Online prezentacije proizvoda

Naši partneri su za svakog od nas u ALUMIL-u, značajan deo naše kompanije. Zbog toga je izuzetno važno podržati ih pružajući znanje i informacije. Želimo da budu upoznati sa našim novim proizvodima i najnovijim informacijama, da nauče tehničke detalje koji bi mogli biti korisni za njihov rad, a najviše od svega, da ih podržavamo tokom svake faze. Sledeći ovu filozofiju, započeli smo naše prezentacije proizvoda na mreži. Nedavno smo u Grckoj uspešno organizovali onlline prezentaciju kroz Zoom u vezi sa našim novim sistemima za ograde i kapije. Skoro 300 izvođača je učestvovalo u događaju u kojem su predstavljeni novi proizvodi i u kojem se temeljno razgovaralo o njima.

Webinari Akademije ALUMIL

Akademija ALUMIL donela je svež vazduh kreativnosti kroz svoje različite obrazovne aktivnosti i treninge o aluminijumu. Iako su ograničenja pandemije prouzrokovala mnoge promene, posebno koncipirani web seminari ALUMIL akademije pomažu našim polaznicima da udju u svet aluminijuma primanjem dragocenog znanja i istraživačkog materijala. Tako je svakog meseca zakazano nekoliko internet seminara. Teme se tiču proizvodnje i montaže aluminijumskih ramova, ugradnje aluminijumskih sistema u zgrade nulte energije ili o specijalizovanijim seminarima o programima kao što je ALUMILCal. Ovim internet prezentacijama Akademije ALUMIL mogu prisustvovati ne samo naši studenti, već i izvođači koji žele da prošire svoje veštine.

Webinari za zaposlene u kompaniji Alumil

Naši ljudi su naš glavni prioritet. Zbog toga i dalje ažuriramo aktivnosti koje pružamo nakon radnog vremena kako bismo im dali mogućnost da obogate ostatak svog dana. Teme se razlikuju: od seminara o roditeljstvu i radionicama o osnaživanju prava žena, do teretane ili zdravstvenih i wellness programa. U ovom periodu organizujemo sedmične onlajn GIROKINESIS® seminare. GIROKINESIS® je alternativna metoda pokreta koja stimuliše kičmenu artikulaciju.
 
 


Budućnost komunikacije

Ne znamo tačno šta nosi budućnost, ali pouzdano znamo da će svaka korporacija morati dobro da koristi internet kanale za svakodnevno upravljanje i komunikaciju. Pandemija COVID-19 je očigledno ubrzala ovaj proces, ali kada se ova globalna zdravstvena kriza završi, čovečanstvo će biti fleksibilnije i zrelije u pogledu digitalne komunikacije. U kompaniji ALUMIL sledimo put digitalne transformacije, a naši različiti webinari su u skladu sa kulturom kompanije koja svakodnevno teži inovacijama i razvoju.

Dodaj u favorite