Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

The Scape u Brajtonu: ALUMIL korača u budućnost i u studentskim domovima

 

Tokom poslednjih decenija, veliki broj mladih ljudi kretao se Evropom u potrazi za najboljim univerzitetom u oblasti koja odgovara njihovim interesovanjima. Kao rezultat, potraga za modernim smeštajem koji može zadovoljiti svakodnevne potrebe svakog studenta i upotpuniti život, postala je važnija nego ikad.

Brajton je grad na južnoj obali Engleske, 76 km južno od Londona. Karakteriše ga živahan životni stil i nekoliko univerziteta i koledža koji se nalaze u regionu. Univerzitet u Brajtonu i Univerzitet u Saseksu su dva sjajna primera, sa više od 35.000 studenata svake godine. Takođe, mnogi mladi studiraju likovnu umetnost na Akademiji u Brajtonu i Školi za režiju i film u Brajtonu. Stoga, svi brucoši pokušavaju da pronađu smeštaj koji bi u tom periodu postalo njihovo prebivalište. „The Scape“ je moderan kompleks visoke estetike koji zadovoljava sve savremene zahteve smeštaja. Njegova ključna lokacija značajna je prednost: nalazi se u Mulskumb-u, u centru studentske zajednice u Brajtonu. Novi kompleks predstavlja arhitektonski izraz, ističući živopisne i brze elemente životnog stila Brajtona.

Unutrašnja strana je dizajnirana na način koji podstiče ljude da se izraze. Višeslojni enterijer sastoji se od studija, apartmana, zajedničkih radnih prostorija, biblioteke, prostorija za razonodu i zanatstvo. Fasada zgrade presvučena je zlatnim perforiranim aluminijumskim limom, što naglašava estetsku hrabrost. Pored toga, „The Scape“ je opremljen SMARTIA M7, sistemom zavesa visokih performansi. Napredni sistem ALUMIL-a doprinosi poboljšanju prirodnog osvetljenja u unutrašnjosti. Istovremeno pruža povećanu sigurnost i nivo zvučne izolacije (ovo poslednje je presudno za studenta). Pored toga, važno je da istaknemo i ugrađeni okretni toplotno izolovani sistem SUPREME S77. Energetska efikasnost ovog  sistema zadovoljava standarde pasivne kuće, dok ga napredna statika čini savršenim izborom za regije sa teškim vremenskim uslovima. Na kraju, vredi napomenuti da su gore pomenuti sistemi u potpunosti u skladu sa Britanskim standardima (BS).

Širok spektar ALUMIL arhitektonskih aluminijumskih sistema pruža fleksibilnost, prilagodljivost i beskrajne mogućnosti koje izlaze u susret potrebama različitih konstrukcija. Kompleks Scape u Brajtonu bio je izazovan projekat zbog visokih zahteva za energetskom efikasnošću i funkcionalnošću. Našim prisustvom u takvim međunarodnim projektima koje karakterišu moderna estetika i savremeni dizajn, odražava se superiornost naših aluminijumskih sistema koji mogu zadovoljiti holistički višestruke građevinske zahteve.

Dodaj u favorite