Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

ALUMIL Smart Gate u zgradi predsedništva Republike Kipar

ALUMIL Smart Gate, napredni uređaj za beskontaktno merenje temperature, postavlja se u sve veći broj objekata širom sveta, pružajući visoko precizne rezultate i funkcionišući kao preventivna mera.
Inovativni uređaj postavljen je u nekoliko značajnih objekata poput Arheološkog muzeja podno Akropolja u Atini ili zgrade parlamenta u Mađarskoj. Uređajem je nedavno opremljena još jedna značajna zgrada: Predsedništvo Republike Kipar. ALUMIL Smart Gate doprineće procesu osiguravanja da svaka osoba koja uđe u Predsedništvo ima normalne nivoe telesne temperature. Na ovaj način uređaj funkcioniše kao zaštitni „štit“ od potencijalnog širenja COVID-19.

Vredi napomenuti da je Kipar najnovija država na proširenom spisku zemalja koje su izabrale ALUMIL Smart Gate za razne javne ili privatne zgrade. SAD, Dubai, Južna Koreja, Nemačka, Austrija i Češka su neke od zemalja u kojima je uređaj instaliran. Pored njih, međunarodne organizacije imale su poverenja u ALUMIL Smart Gate kako bi svakodnevno preventivno kontrolisale ljude koji ulaze u njihove objekte. Poznati lanac supermarketa REVE u Nemačkoj i Austriji i centralne kancelarije budimpeštanske banke takođe su dva primera vredna pomena.

Tokom ove izazovne globalne zdravstvene krize i dok pandemija COVID-19 i dalje negativno utiče na ljude i države širom sveta, naša kompanija nastavlja da distribuira uređaj koji doprinosi procesu prevencije. ALUMIL-ove inovacije i proizvodna izvrsnost ne poznaju granice. Smart Gate je tehnološki napredan uređaj koji je dizajniran da igra važnu ulogu u zaštiti zdravlja ljudi, posebno u mestima sa velikom gužvom.

Dodaj u favorite