Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Manufacturing Excellence Awards 2019 / Nagrada za izvrsnost proizvodnje 2019

Ceremonija dodele nagrada konkursa „Manufacturing Ekcellence Avards 2019“ održana je 14. oktobra 2019 u konferencijskoj sali Grand Hiatt Atine. Svrha konkursa bila je prepoznavanje i nagrađivanje najdinamičnijih grčkih industrijskih kompanija. Ceremoniji dodele nagrada prisustvovalo je stotine visokih rukovodilaca, predstavnika ministarstava, organizacija, agencija i poslovnih udruženja.

ALUMIL je prepoznat među najinovativnijim, ekstrovertiranim i najdinamičnijim proizvodnim kompanijama u Grčkoj, kao jedna među tri kompanije i jedina industrija ekstruzije aluminijuma koja je osvojila dve zlatne nagrade. Konkretno, ALUMIL je dobio Zlatne nagrade u kategoriji „Investicije i strategija - Globalne proizvodne aktivnosti“ i u kategoriji „Inovacije i nove tehnologije - Istraživanje i razvoj“. Nagrade su primili direktor za proizvodnju grupacije, i direktor grupacije za istraživanje i razvoj.

Intenzivni napori ALUMIL-a tokom godina da stvori inovativne proizvode koji su van konkurencije, zajedno sa velikom međunarodnom prodajnom mrežom i naprednim proizvodnim jedinicama u raznim zemljama, doveli su do impresivnih rezultata, što dokazuje nesumnjivo bogat proizvodni asortiman kompanije, jedan od najbogatijih u ovom sektoru, kao i međunarodno prisustvo u preko 60 zemalja sa 25 poslovnica na svim kontinentima. Ova međunarodna ekspertiza nudi našim kupcima ogromni napredak i višestruke konkurentske prednosti.

Nastavićemo da se vodimo svojom misijom sa istom energijom: poboljšati kvalitet života ljudi poboljšavajući performanse zgrada sa visokokvalitetnim proizvodima, vrhunskom tehnologijom i odličnom estetikom.

 

Dodaj u favorite