Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Top brend u Grčkoj ponovo

ALUMIL se još jednom istakao na ceremoniji dodele nagrade „SUPERBRANDS“, najvećem svetskom nezavisnom arbitru brendiranja, koji je prisutan u više od 80 zemalja širom sveta. Ove godine, ceremonija dodele nagrada „SUPERBRANDS Greece“ za grčko tržište održana je u junu u koncertnoj dvorani u Atini. Ukupno je nagrađeno 260 kompanija iz 37 sektora grčke ekonomije.

Što se tiče sektora arhitektonskih Sistema od aluminijuma, koji je u okviru istraživanja bio deo kategorije „Građevinski materijali“, ALUMIL se pojavio kao jedan od najboljih korporativnih brendova u Grčkoj za period 2018-19, nakon glasanja koji je obavio žiri sastavljen od iskusnih stručnjaka iz oblasti marketinga i oglašavanja i od potrošača tokom sprovođenja istraživanja javnog mišljenja.

Osnovni kriterijumi za ovogodišnji izbor bili su sledeći:
Brand Awarenes i snaga brenda
Pouzdanost i dugovečnost

Korporativna odgovornost u kategorijama:

               Tržište (kvalitet proizvoda i usluga)

               Radni uslovi (legalan i transparentan rad, radno okruženje i prakse)

               Društvo (sponzorstva, kulturne i društvene inicijative)

               Zaštita životne sredine (Zaštita životne sredine i ograničavanje negativnog uticaja na životnu sredinu)

ALUMIL je još jednom dostojno osvojio titulu najjačeg brenda u svojoj kategoriji tako što je osvojio poverenje potrošača doslednošću kvaliteta i pouzdanosti, istovremeno prepoznavši važnost uloge kompanije u društvu sprovođenjem akcija koje pokazuju apsolutno poštovanje ljudi i okoline.

 

    

Dodaj u favorite