Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Projekat Quattro Towers

Novi impresivni građevinski kompleks “Quattro Towers” deo je novog ambicioznog plana izgradnje istorijskog grada Erbila u Iraku. Sastoji se od četiri međusobno povezana nebodera visine 116 m i pokrivaće uglavnom stambene potrebe. Kao jedan od najimpresivnijih projekata u okolini, definitivno je orijentir u srcu grada.
 
Svi stanovi prate moderne arhitektonske trendove i sadrže vrlo sofisticiran dizajn. Zgrade su “zapečaćene” vrlo uspešnim podizno-kliznim sistemom  SMARTIA S560 i estetski izuzetnim fasadnim sistemom SMARTIA M7. Osim toga, na svim balkonima građevinskog kompleksa instaliran je napredni sistem za staklene ograde SMARTIA M8200. Glavni cilj je bio da se odaberu arhitektonski aluminijumski sistemi koji nude jednostavnu konstrukciju i instalaciju, zadovoljavajući sve statičke i sigurnosne zahteve, koji istovremeno pružaju odličnu estetiku.
 
ALUMIL izvozi inovativne arhitektonske aluminijumske sisteme u više od 60 zemalja na svim kontinentima, pokrivajući dijapazon od najjednostavnijih do najzahtjevnijih potreba. Realizacija ovog projekta još jednom potvrđuje superiornost i prepoznatljivost ALUMIL-ovih proizvoda širom sveta, koji uključuju vrhunsko znanje temeljeno na 30-godišnjem međunarodnom iskustvu.

Dodaj u favorite