Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

SMARTIA M630 PHOS - BN

SMARTIA M630 PHOS

ALUMIL pokreće SMARTIA M630 PHOS minimalistički klizni sistem. To je odličan sistem sa brojnim prednostima i karakteristikama koje ga izdvajaju od konkurencije.

Pruža visoku estetiku u modernim stambenim objektima, kombinujući minimalistički dizajn sa visokom toplotnom izolacijom. Prateći filozofiju elegantnog i jednostavnog dizajna, svi aluminijumski profili mogu biti sakriveni u zidovima, pružajući potpuni osjećaj udobnosti uz visoku funkcionalnost i sigurnost.

 

  • Minimalistički Dizajn

Elegantna udobnost puna prirodnog svetla zahvaljujući minimalističkom dizajnu sistema i širokim staklenim površinama. Poboljšana vidljivost postiže se zahvaljujući skrivenim profilima, zajedno sa vidljivim preklopnim alumijumskim profilom od samo 44 mm širine. To doprinosi povećanju osećaja slobode kroz direktniji vizuelni kontakt sa spoljašnjom sredinom.

 

  • Ušteda Energije

Dizajn koji je idealan za „zelene“ zgrade, naglašavajući uštede energije i novca kroz termički efikasna rešenja. Nivo performansi u pogledu toplotne izolacije pokriva širok spektar klimatskih zona sa Uv vrednostima koje mogu dostići 1,2 W/m2K, u zavisnosti od tipologije, staklo paketa i dimenzija.

 

  • Totalna udobnost
Poboljšanje životnih uslova i sveukupnog kvaliteta života zahvaljujući visokoj redukciji zvuka koji obezbeđuje barijerni štit od spoljašnje buke. Besprijekoran rad sa međunarodno patentiranim pametnim mehanizmom za zaključavanje i jednostavno klizanje još više povećava udobnost.

 

  • Lak pristup

U potpunosti ravan prag sa visinom od samo 32mm, koji je posebno dizajniran za lak i siguran pristup deci, starijim osobama i osobama sa posebnim potrebama. Može da bude ugrađen u pod ili na površinu poda.


SMARTIA M630 PHOS je klizni sistem koji efikasno odgovara svim modernim arhitektonskim potrebama, gde vrhunski dizajn i visoke performanse zadovoljavaju udobnost, jednostavnost upotrebe i najoptimalniju cenu.

 

Dodaj u favorite