Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

White Bay Project

ALUMIL-ovi sistemi su odabrani za veliki projekat White Bay u Izraelu

Impresivni projekat White Bay će uskoro biti završen na obalama izraelskog grada Hadera. To je definitivno jedan od najnaprednijih građevinskih projekata koji se trenutno odvijaju u toj regiji . Ovaj jedinstveni projekat koji pokriva 30 hektara pored plaže, na jednoj od najlepših lokacija u Izraelu. Glavni kompleks zgrade je okružen privatnim luksuznim kućama za odmor, tržnim centrom, bazenima, noćnim klubom, potpuno opremljenom teretanom i prekrasnim parkom koji služi kao zelena oaza svima koji traže kratak izlazak u prirodu. Uz jednostavan pristup glavnom gradskom šetalištu, idealan je za one koji žele odmor ili život uz more.
 
Kompleks ima ukupno 365 luksuznih apartmana koji prate savremene arhitektonske trendove. Svi apartmani su vrlo sofisticiranog dizajna, veoma su prostrani i nude neograničen pogled na more.
 
Sistem visokih performansi zid zavesa SMARTIA M7 je odabran za tri zgrade, zadovoljavajući sve standarde stabilnosti i sigurnosti, istovremeno osiguravajući izvanrednu estetiku nudeći višestruke mogućnosti dizajna. Pored toga, specijalno dizajniran podiznio-klizni sistem omogućava neograničen pogled na more.
 
ALUMIL-ovi sofisticirani arhitektonski aluminijumski sistemi još jednom doprinose realizaciji zahtevnog velikog projekta, osiguravajući jedinstven osećaj življenja.
 

Dodaj u favorite