Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Privatna kuća u Komarniku

Izdvojena kuća u prirodi ima potencijal da bude savršeno utočište za one koji tamo žive. Ova privatna rezidencija u malom gradu Komarniku, Rumunija, je savršen primer kompozicije između različitih elemenata.
Dizajnirana od strane LAMA Architectura, kuća kombinuje drvo i kamen na idealan način, stvarajući jedinstven karakter. Objekat je izgrađen na dva nivoa, različite namene. U nivou u kome je korišćeno drvo smešteni su dnevni prostori, dok se u nivou sa kamenom nalaze spavaće sobe. Smenjivanje ovih materijala stvara osećaj integracije u impresivan planinski pejzaž. Upotreba aluminijumskih sistema idealno dopunjuje rezidenciju, poboljšava energetsku efikasnost zgrade, poboljšava prirodno osvetljenje i doprinosi visokoj funkcionalnosti, olakšavajući svakodnevni život. Dakle, krajnji rezultat je izdvojena kuća koja se stapa sa prirodnim okruženjem pružajući sve moderne udobnosti.

Ako želite da saznate više o šarkama i kliznim aluminijumskim sistemima, sistemu zavese i sistemu ulaznih vrata koji se koriste u projektu Privatna kuća u Komarniku, možete posetiti stranice proizvoda   SMARTIA S67SMARTIA S560SMARTIA M7, i  SMARTIA MD67 respektivno.

 

Arhitekta: LAMA Architectura

Identitet projekta

Država
Rumunija
Grad
Komarnik
Godina
2022
Dodaj u favorite

Fabrikatori aluminijuma

SC Winmeeth SRL