Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Mriya Resort & Spa

Izazov

Međunarodno priznati britanski arhitekta, gospodin Norman Foster, ekscentričan i sa futurističkim izrazom na svojim projektima dizajnira jedinstven i elegantan hotelski kompleks.

Rezultati

Hotel se nalazi u Jalti, u Krimskom zalivu i njegov neobično jedinstven oblik izgleda poput morske zvezde koja „počiva“ na obali ili kako to opisuju neki drugi podseća nas na lišće drveća koje komunicira sa prirodom.

U nebeskom pejzažu i u sredini potpuno zelene površine sa spektakularnim pogledom na more, Mriya Resort & Spa nudi 422 luksuzne sobe, koje pružaju čitav spektar savremenog komfora. Svaka od 12 vila u resortu bi mogla da ugosti porodicu, zadovoljavajući potrebe najzahtevnijih posetilaca. U parku, osim 12 vila, nalaze se i 2 luksuzna predsednička apartmana.

Lokacija hotelskog kompleksa u kombinaciji sa naprednim aluminijumskim sistemima koji su se koristili za izgradnju vila, pružaju posetiocima neometan pogled na Crno more. Ovaj veličanstveni pogled bio je početna vizija arhitekte gospodina Fostera kada je svoju ideju transformisao u dizajn Mriya Resort-a.

Arhitektonski Dizajn: Foster + Partneri

Identitet projekta

Država
Ukrajna
Grad
Opolzneve
Dodaj u favorite