Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Miraggio Thermal Spa Resort

Situacija

Odmaralište "Miragio Thermal Spa Resort" sa pet zvezdica nalazi se u Kanistrosu u Kasandri, na Halkidikiju, sa prelepim pogledom na Sitoniju i Svetu Goru. To je najveća investicija hotelske kompanije "Med Sea Health SA", a impresivni sadržaji uključuju 300 luksuznih soba i apartmana, centar za talasoterapiju i hidroterapiju, 4 restorana, 6 barova, luku, dečije igralište i konferencijski centar. Kompleks se zapravo sastoji od 6 različitih nivoa, od kojih je najviši na 30m nadmorske visine.

Izazov

S toliko različitih namena, naravno, očekuje se primena naprednih arhitektonskih sistema koji mogu zadovoljiti sve potrebe i zahteve hotela, u skladu s njegovim različitim prostorima i njihovim odgovarajućim korištenjem. ALUMIL, kao garant vrhunskog kvaliteta, pružio je kompletno rešenje sa sofisticiranim arhitektonskim aluminijskim sistemima kao što su robustan podizno-klizni sistem s visokom toplotnom izolacijom SMARTIA S560, toplotno izolovani klizni sistem SMARTIA S350, svestrani sistem SMARTIA M11000 za toplotno izolovane prozore i vrata, sveobuhvatni sistem za atrijume SMARTIA M10800 i svestrani sistem fasada SMARTIA M50 koji stvara jedinstvena rešenja za zadivljujuće atrijume u kombinaciji sa SMARTIA M10800.

Rezultati

ALUMIL sistemi su ponudili ne samo potrebnu visoku funkcionalnost i energetsko "utvrđenje" (hotel ima sistem ekološkog upravljanja), već je dodao još jednu "dozu" luksuza zahvaljujući svojoj robusnosti i elegantnim završnim obradama.

Identitet projekta

Dodaj u favorite

Fabrikatori aluminijuma

CORAL IKE