Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Kancelarije - Udruženje izvoznika severne Grčke

Situacija

Ovaj projekat obnove je odličan primer energetske efikasnosti i visoke estetike kroz ugradnju naprednih sistema ALUMIL-a. Konkretno, glavni zadatak je bio da se u potpunosti nadogradi zgrada Privredne komore Soluna, u kojoj se nalazi Udruženje za izvoz Severne Grčke, u centru Soluna. Zgrada Komore je nadograđena ne samo u pogledu energetske efikasnosti, već i estetski, pretvarajući je u modernu zgradu u apsolutnom usklađivanju sa modernim arhitektonskim trendovima.

Rešenje

Ukupna potrošnja energije u zgradi je značajno smanjena zahvaljujući primeni ALUMIL-ovih inovativnih toplotno izolovanih sistema. Ugrađen je termoizolacioni fasadni sistem SMARTIA M7, koji osigurava konstrukciju visokog kvaliteta i zadovoljava sve arhitektonske zahteve. Takođe, primenjen je i napredni sistem SMARTIA M11500 i sistem ulaznih vrata SUPREME SD77, koji se odlikuju svojim vrhunskin dizajnom i svojom visokom toplotnom izolacijom. Primena ovih specifičnih energetski efikasnih sistema nije bila slučajnost, jer osim njihovih izvanrednih performansi, mogu se savršeno kombinovati i zajedno dati odličan estetski rezultat. 

 

Na kraju, ali ne i najmanje važno, podesivi sistem senčenja SMARTIA M5600 je ugrađen kako bi omogućio kontrolu sunčeve svetlosti, posebno u letnim mesecima, pružajući istovremeno dodatnu estetsku nadogradnju omota zgrade zahvaljujući sofisticiranom dizajnu.
 

Identitet projekta

Dodaj u favorite

Fabrikatori aluminijuma

ΑΛΟΥΤΕΧΝΗ ΕΠΕ Ζηρδέλης Ε. Θωμάς

Fabrikatori aluminijuma

Papageorgiou Christos