Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

ENTERIJER JANKOVIC D.O.O.

Ideal solutions for high requirements
Supreme Smartia Comfort

Enterijer Janković je internacionalna kompanija sa tridesetogodišnjim iskustvom u izradi enterijera po meri, visokog kvaliteta, za luksuzne komercijalne i rezidencijalne objekte.

Zbog individualnog pristupa proizvodnji,EJ može da odgovori na najšire zahteve klijenata u pogledu dizajna, oblika i dimenzija željenog proizvoda, bez obzira na to da li želite nameštaj, vrata, prozore ili kompletno opremanje objekta visokog ranga.

Kao multidisciplinarna kompanija EJ nudi dizajnerska rešenja, 3D vizualizaciju, produkciju, organizaciju i nadzor svih unutrašnjih radova.

Naš impresivni portfolio pokazuje koliko smo tokom proteklih godina uspeli da uradimo i opremimo objekata koji danas inspirišu svojim inovativnim dizajnom, kvalitetom i luksuzom.

U mogućnosti smo da ispunimo sve vaše vizije i ideje i pretvorimo ih u prostor kakav ste zamislili.

Kompanija broji više od 500 zaposlenih profesionalaca od kojih su 60 arhitekte i inženjeri a većinu

čini visokokvalifikovani proizvodni kadar koji je u bliskoj saradnji sa stručnim timom.

 

Sedište kompanije je u Novom Sadu a veliki broj predstavništava po celom svetu (UK, RF, USA, UAE, EU…) omogućava nam da

ispunimo razne, specifične potrebe kilijenata, koristeći najnovije proizvode i moderna dizajnerska rešenja.

 

Proizvodni pogon EJ Grupe, prostire se na više od 40.000.m2 i podeljen je u pogone od kojih je svaki specijalizovan za specifičan asortiman proizvoda za enterijere. 

Ponosni smo na naša postignuća ali nikada nismo u potpunosti zadovoljni. Konstantno preispitujemo i procenjujemo naše proizvode, usluge, sisteme i konstantno radimo na poboljšanju organizacije u svakoj navedenoj oblasti.

Možemo da se pohvalimo širokim spektom usluga u koje spadaju:

STOLARIJA

VRATA

PROZORI

KAMEN I MERMER

ALUMINIJUM

METAL

Cilj nam je da prepoznamo šarm i jedinstveni karakter svakog enterijera i da na osnovu toga kreiramo komplementarnu estetiku. Naše bogato iskustvo u oblasti enterijera nam omogućava pružanjeusluge ,,ključ u ruke’’ koja nas, između ostalog i postavlja na mesto regionalnog lidera u opremanju enterijera.

Tim naših arhitekata i inženjera uvek ima razumevanja za specifične potrebe klijenata i u skladu sa tim predlažu se i odgovarajuća rešenja. Vodimo računa i o tome da svi projekti budu završeni uodgovarajućem vremenskom okviru.

Ostajemo posvećeni pružanju najkvalitetnijih usluga našim klijentima, čak i nakon završetka projekta. Rezultate postižemo ostvarivanjem prelepih enterijera koji su merilo visokih standarda i pokazatelj kvaliteta životnog stila naših klijenata.