Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website
Header Training Certifications

Unapredite svoje znanje

Kao kompanija, mi smatramo da je znanje od suštinskog značaja za našu saradnju kako bismo izgradili jako partnerstvo. Zbog toga je ALUMIL grupacija je osnovala poseban institut pod nazivom "ALUMIL AKADEMIJA" kako bi našim partnerima pružili znanje i obuku po svim tehničkim i komercijalnim pitanjima. Naš cilj je da veoma blisko sarađujemo sa našim partnerima kako bismo unapredili njihovo znanje o našim proizvodima i o našem poslovanju. Znanje je moć i prenošenjem u našem institutu na naše partnere je ključno za njihov razvoj i pokazuje put ka uspehu.

ALUMIL Akademija

Cilj ALUMIL Αkademije je da edukuje partnere o ALUMIL-ovim proizvodima i da sertifikuje one partnere koji rade u skladu sa specifikacijama i procedurama instituta.

Ciljevi postavljeni za edukativni program su podeljeni na tri osnovna nivoa, zasnovana na principima psihologije ponašanja koje su formulisali B. Bloom i njegove kolege:
znanje, sposobnost i stav.

Ciljevi na prvom nivou (znanje) odnose se na sve podatke koje partner dobija u smislu informacija o kompaniji i njenim proizvodima.

Ciljevi na drugom nivou (sposobnost) su mogućnosti koje će polaznik kursa razviti nakon završetka programa da iskoristi know-how, veštine, kvalifikacije i znanje.

Ciljevi na trećem nivou (stav) su vrednosti i, generalno, predviđanja koja će partner razvijati i sticati, što će uticati na njegove prioritete  i ponašanje prema određenim osobama, stvarima ili situacijama.

Sistem ocenjivanja ALUMIL akademije uzima sva tri nivoa i sertifikuje naše partnere za sve navedeno.

Edukacija o ALUMIL proizvodima

Veliki asortiman ΑLUMIL aluminijumskih arhitektonskih sistema, kao i mnoga tehnička pitanja sa kojim se možete suočiti u toku razvoja projekta, zahtevaju precizne informacije koje treba da budu pružene našim partnerima. Zbog toga ALUMIL konstantno kreira nove materijale znanja kako bi edukovao svoje partnere.

Preciznije, ALUMIL pruža specifične prezentacije i video materijal o svojim proizvodima i organizuje posebne treninge za nove proizvode.

Saznajte o obukama koje pružamo

Naši stručnjaci iz branše dele svoje znanje i iskustvo kroz Webinare i prezentacije o novim proizvodima.

Predstojeći časovi: Pogledajte naš raspored predstojećih časova

Pronađite listu sveobuhvatnih časova. Ovi časovi su kreirani da Vam pruže iskustvo kako o proizvodima tako i tehničkim detaljima. Naučite od naših stručnjaka u našim prostorijama kako da napravite i montorate naše proizvode

COMPANY'S DATA
LESSONS AND DATES
You can select more than one lesson if you wish
PARTICIPANTS
Hvala vam!
Hvala vam, vaši podaci uspešno su poslati. Pričekajte da vas naše osoblje kontaktira.
Učešće na događaju
Već ste se prijavili za učešće na ovom događaju