Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Stay homm® Miltiadou Urban Luxury Suites

Izazov

Izgradnja apartmanskog hotela u srcu Atine, bila je veliki izazov sa dva pitanja koja su se morala rešiti: integracija nove zgrade u urbano okruženje centra grada i osiguranje visokog kvaliteta usluga za one koji će ostani u njemu.

Rešenje

Stay Homm se nalazi u Monastiraki, Atina, prometnoj i turističkoj oblasti u centru glavnog grada. Njegovi stanovi su rezultat velikog renoviranja 2019. godine, čiji je cilj bio da se stara industrijska zgrada transformiše u moderan butik hotel sa stanovima za iznajmljivanje.


Arhitektonska firma TAF, koja je bila zadužena za dizajn, istakla je jednostavne čiste linije, udobne i funkcionalne prostore, plastičnost i obilno prirodno osvetljenje. Bela je izabrana kao glavna boja i pojavljuje se u nizu različitih materijala i tekstura, jedinstveno naglašavajući minimalni pristup koji je sledio u projektu.

15 apartmana zadivljuju posetioca osećajem harmonije i opuštenosti koji nude. U tome ključnu ulogu igra izuzetan raspored, kao i toplotno izolovani aluminijumski sistemi, koji idealno dopunjuju rezultat, pružajući robusnost i toplotnu udobnost. Prekrasan pogled na Likabet i Akropolj na 6. spratu zgrade, poboljšava doživljaj posetilaca, dajući im posebnu priliku panoramskog pogleda na ovo veličanstveno istorijsko područje.

Stay homm® Miltiadou Urban Luxury Suites je moderan apartmanski hotel, koji pruža kompletnu infrastrukturu za bezbrižne trenutke opuštanja. Mala oaza u centru Atine!


Identitet projekta

Država
Grčka
Grad
Atina
Godina
2019
Dodaj u favorite