Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

PARKLANE, luksuzni Hotel & Spa

Izazov

Limasol je grad živahnog načina života i velikog turističkog razvoja. Veliki izazov bio je stvoriti odmaralište koje bi moglo da zadovolji različite tipove ljudi i da ispune sve njihove potrebe.

Rešenje

Parklane je poseban hotel. Ovo je jedinstveno odmaralište i banja koja se ističe na priobalnom delu Limasola. Sa spoljne strane hotela, posetioci su impresionirani izuzetno uređenim vrtovima, sa širokim spektrom prelepog cveća i visokim palmama na površini od 100.000 kvadratnih metara. Postoje tri velika bazena u odmaralištu, okružena kućicama, ležaljkama, barovima i restoranima.


Glavna zgrada kompleksa je impozantna konstrukcija koja sadrži 222 luksuzne sobe i 52 apartmana. Njegov dizajn nas podseća na „auru“ najboljih međunarodnih hotelskih jedinica sa 5 zvezdica u inostranstvu. Linije zgrade su ravne, a bela boja fasade savršeno se stapa sa plavetnilom mora i zelenilom palmi, nudeći idealnu sliku opuštanja.


U unutrašnjosti luksuz i visok kvalitet karakterišu svaki aspekt Parklane-a. Udobni zajednički prostori odmarališta, poput predvorja, teretane, nekoliko restorana, banja i plesnih dvorana, dobijaju bogato prirodno svetlo kroz robusni sistem zavesa koji estetski nadograđuje zgradu i pruža potrebnu toplotnu izolaciju, poboljšavajući njenu energetska efikasnost. Što se tiče spektakularnog pogleda, on uveliko upotpunjuje celokupno iskustvo smeštaja za posetioce.


Parklane, a Luxury Collection Hotel & Spa, donosi u Limasol sve one elemente koji odmaralište čine značajnom znamenitošću grada. Kombinujući luksuz, idealnu lokaciju i širok spektar pogodnosti, ovo je model za svako moderno odmaralište.Identitet projekta

Država
Kipar
Grad
Limasol
Godina
2018
Dodaj u favorite