Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Park 11

Situacija

 Definisan urbanistički blok. Objekat je trebalo da bude inkorporiran u postojeću urbanističku strukturu.

Rešenje

OAZA MIRA U SRCU NOVOG BEOGRADA
Mirna oaza koju čine pošumljene i zelene površine, dečija igrališta, kao i sama blizina reke, čine ovo okruženje idealnim prostorom odmora, rekreacije i druženja. Bogata pejzažna arhitektura, fontana, novi drvoredi i zelena bašta na platou unutar kvarta, oslikavaju mir i harmoniju života u PARK 11.

PARK 11 je moderno oblikovan objekat koji stanarima pruža osećaj zadovoljstva, elegancije i sklada.
PARK 11 stanovi ispunjavaju visoke standarde funkcionalnosti koji su u skladu sa svetskim trendovima modernog dizajna. Tehnička opremljenost i vrhunski kvalitet izabranih materijala i opreme, oblikuju prostor vašeg budućeg, savršenog doma.

Ovaj projekt potpisuje projektantski tim kompanije Energoprojekt. Energoprojekt je kompanija koja postoji već 66 godina. Najuspešnija je i najpoznatija inženjerska i građevinska kompanija u regionu, priznata i prepoznatljiva na više kontinenata. Reputacija, poslovnost i decenijsko iskustvo u oblasti nekretnina govore u prilog pouzdanosti i kvaliteta projekata. Izvodjenje projekta povereno je firmi Al Sistem.

Stručnjaci Energoprojekta omogućili su da sve faze projekata, poput projektovanja, izgradnje, finansiranja i prodaje prostora, budu realizovane u skladu sa zahtevima krajnjih korisnika. Primenjeni su savremeni međunarodni i domaći standardi, nove tehnologije i materijale, uz doslednu primenu kontrole kvaliteta u svim poslovnim procesima.


Identitet projekta

Država
Serbia
Grad
Belgrade
Godina
2020
Veličina
20,055.44
Dodaj u favorite