Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Lakeside Hotel Spa i konferencijski centar

Izazov

Moderan hotel svojim posetiocima treba da pruži udobnost i širok spektar aktivnosti. Pored toga, mora imati dobro opremljene sale za konferencije i slične događaje. Sve ovo je formiralo nacrt iza izgradnju Lakeside Hotel Spa & konferencijski centar

Rešenje

Na lokaciji sa jakim prirodnim elementom, u Prizrenu, izgradnja modernog hotela, koji će imati banjske sadržaje i konferencijske sale, pokazala se kao odličan izbor. Pored jezera Vermica i Belog Drima, a takođe okružen impozantnim planinama, uzdiže se Spa i konferencijski centar Lakeside Hotela. Arhitektonski studio Arber Shala Architects uključio je u dizajn detalje projekta koji poboljšavaju glatkiju vezu između veštačkog i prirodnog.
Orijentacija zgrade doprinosi zadivljujućem pogledu na sobe. Prave linije strukture su u skladu sa vizijom jednostavnosti. Konstrukcija koja nije nametnuta već koegzistira sa scenografijom. Dominantna bela boja koja se koristi za fasadu donosi osećaj čistoće.
 
Ista filozofija se prati u celom hotelu. Sve sobe imaju pogled na prirodni pejzaž, što pojačava pozitivno iskustvo posetioca. Ključnu ulogu imaju zglobni, toplotno izolovani aluminijumski sistemi, koji obezbeđuju nesmetano prirodno osvetljenje. Istovremeno, sistem zid zavesa i impresivni aluminijumski atrijumski sistem izuzetno dopunjuju projekat kako u pogledu performansi tako i u pogledu estetike.

Arhitekte: Arber Shala Architects

Identitet projekta

Godina
2020
Veličina
2200 m2
Dodaj u favorite

Fabrikatori aluminijuma

TERMOPLAST S.Z.R.

Podbijelje bb
0038162502502
DETALJI